תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב amd 2200+ 1giga זיכרון 24bit sound blaster r9800pro בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים. זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור) חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות. זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום! זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע... אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול אני מיצטער על הטופיקים …
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עשה לי הרבה בעיות אז החלטתי לעשות פירמוט ועל הדרך להשתדרג לווינדוס 7. המחשב קרס כמה פעמיים במהלך ההתקנה ואחרי שהצלחתי להתקין המחשב המשיך לקרוס כמה קות מזמן ההפעלה. התקבל מסך כחול עם השגיאה - http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/The-system-encountered-an-uncorrectable-hardware-error-0x00000124-*1289.html אחרי כמה בדיקות, הרצתי memtest86 והתגלה ששני כרטיסי הזיכרון פגומים, החלפתי אותם בכרטיס זיכרון חדש של 2 ג'יגה. חזרתי הביתה בתקווה שסוף סוף המחשב יעבוד והבעיה המשיכה. מה לעשות ? יש לי hirens cd, ניסיתי להריץ שם גם בדיקות על המעבד והלוח אם ומצא שהם תקינים. אני אבוד עצות, אם תוכלו לתת הצעה כלשהי אני אשמח.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי ב-KSP כרטיס מסך חדש - GIGABYTE HD7790. אחרי שהתקנתי אותו הסרתי את הדרייברים הישנים והתקנתי דרייבר גרפי חדש ונקי. מאז, היה לי כמה פעמים מסך כחול עם דיווח של בעיות בדרייבר. הסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי חדש - זה לא עזר. אולי הבעיה היא בכרטיס עצמו? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מחשב (שני) עם לוח אם מסוג gigabyte ga-p55m-ud2 . המחשב משמש לאינטרנט ואופיס וסה"כ אין תלונות. לפני כמה ימים החלה לי בעיה שבעת ההדלקה, אני לא שומע את הצפצוף מהלוח אם שלאחריו עולה התמונה והמצב נשאר כפי שהוא והמסך לא נדלק . בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך , החלפתי כרטיס עם חלופי שברשותי, העברתי אותו ל SLOT השני של כרטיס המסך ללא הצלחה. ניסיתי בעצה של חבר לנתק ולחבר חזרה את הסוללה שעל לוח האם וגם זה לא עזר, ולבסוף תוך כדי משחק, מה שפתר את הבעיה , היה ניתוק של הכבל מספק הכוח שמתחבר ללוח האם (כתוב לידו ATX ו - PCB) העניין הוא שהבעיה חוזרת על עצמה לעיתים ממש קרובות, אם אני לא טועה, גם שהמחשב אינו במצב עבודה ונכנס לשינה הוא…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. היום המחשב קפא לחלוטין. עכבר, מקלדת - כלום לא עבד. חיכיתי 2 דקות בערך. שום דבר. הייתי חייב לכבות בכוח. האם יש דרך לאבחן מה הייתה הסיבה? אני יודע שיש כלים לאבחון BSOD, אבל כאן לא התקבל מסך כחול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב חדש, הכולל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 pro. לאחרונה אני נתקל בקשיים בעבודה עם תוכנות גרפיות (כגון פוטושופ). הסרתי והתקנתי את התוכנה, התקנתי ווינדוס מחדש, אך ללא הואיל. התקלה מתבטאת ב"תקיעה" של המחשב לפרק זמן ממושך (עד 15 דקות) במהלך עבודה בתוכנה, וזאת בעקבות פעולות כגון שינוי זום, הזזת אובייקטים וכיו"ב. אופי התקלה מרמז לדעתי על בעייה אפשרית בכרטיס המסך, למרות שהוא חדש לגמרי. הייתי מעוניין לבצע בדיקה לכרטיס המסך. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנה כלשהי (ואם כן, איזו) או שנדרש ממני להביא את המחשב למעבדה? תודה מראש לכל סיוע בעניין. יואב
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אז אני אשמח לעזרתכם בבעיה מטרידה שאופפת את המחשב שלי לאחרונה. אני מדליק אותו, מאווררים מתחילים להסתובב , אבל אין POST לBIOS. פשוט נדלק. לפעמים אחרי חצי שעה/שעה הוא יכול לעלות פתאום. אז טיפה רקע למחשב. לפני בערך 4-5 חודשים הייתה לי בעיה של מסכים כחולים שפתאום נעלמה וחשדתי שזה הלוח אם. בגדול אני עובד עם שני הארד דיסקים, אחד SSD והשני SAMSUNG 500GB בן 4-5 שנים. הסיבה שאני מציין זאת היא שכשאני מחבר את שני ההארד דיסקים אז יש נטייה למחשב לא לעלות. אם הוא כן עולה אז בד"כ אינו מזהה את ההארד דיסק של הישן יותר של ה500GB. עכשיו זאת בעיה שהתחילה רק לאחרונה, אז אמרתי טוב בטח נדפק ההארד דיסק, אך זה לא נשמע לי סביר לגמרי בסופו של יום. קורה שהמחשב לו עולה גם…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה , לפני חודש פחות או יותר הלך לי הסוויטצ' של ההדלקה\כיבוי בפאנל הקדמי של המחשב ומאז אני מקצר את הפינים דרך הלוח אם ומדליק את המחשב. לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבניין והמחשב סירב להדלק אפילו כשאני מקצר את הפינים , כיביתי את הספק , אחרי רבע שעה הדלקתי , קיצרתי , עובד. אתמול שוב פעם הייתה הפסקת חשמל בבניין רק שהפעם המחשב מסרב להידלק בכל מצב , גם אחרי שאני מחכה רבע שעה וגם אחרי שאני מחכה חצי יום. מה שמצחיק זה שעל הלוח אם יש LED שדולק קבוע כשהספק דלוק ובכל זאת כשאני מקצר את הפינים , כלום , לא נדלק. לקחתי ספק אחר שהיה לי , חיברתי הכל .. נדלק. הספק הבעייתי הוא Enermax Liberty 500W. השאלה היא , יכול להיות שלספק יש Safe Mode כלשהוא שהוא נכנס אליו כשהמתח קופץ? , בכל זאת ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, רציתי לדעת מה הופך מעבדת מחשבים לאחת שיכולה לאתר מאיפה התקלה מבלי להמר... אני דיי מבין במחשבים אבל עדיין יש לי 8 מחשבים שוכבים במחסן עם תופעות התקעויות וריסטים מוזרים ולא מצליח לאתר את החומרה הפגומה האם ישנו איזה מכשיר או כרטיס שבודק חומרה מבלי להמר? נראה לי שווה את הכסף... ראיתי פעם כרטיס PCI ששמים מחובר לספק ומחברים ללוח והוא נותן קוד תקלה - פותחים בחוברת ומיד מגלים מה הבעייה... יש למישהו פיתרון? נמאס לי לצבור מחשבים והאמת גם המחשב הנוכחי שלי מתחיל לזייף אז... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי אביזר בלתי ידוע ב-device manager - חלונות 7 היה לי את זה גם בעבר וגם עכשיו אחרי התקנה חדשה לא ברור לי איך אפשר למצוא לאיזה אביזר שיש במחשב הוא קשור יש אולי עצה טובה ?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, זה כמה זמן יש לי בעיה במקש ה'נ' (b) במקלדת של הלפטופ שלי, לכפתור יש מצבי רוח - לפעמים הוא פועל ולפעמים לא, אבל תמיד אני צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא נלחץ לי, אפילו בכתיבת הודעה זו. פירקתי לא פעם מקלדת של מחשב רגיל כדי לנקות את המקשים, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות דבר דומה במקלדות של מחשב נייד - כיוון שאיני מתמצא ב'קרביים' של המערכת הזו ויודע שזה סיפור מהתחת להחליף את המקלדת או עד שאני אשיג מקש חלופי. בקיצור, רבותי - אשמח אם תאמרו מה עושים, איך עושים את זה ומה הסיכויים הכרוכים בכך? תודה רבה!! Vega.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקת החלקים עולה כי הביוס שלי שוב משתגע, ולא מראה כלום אין לי CLR_CMOS על הלוח ולא יודע ככה זה, מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-