תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004060008 BCP4: FFFFFA8004BE5320 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין. …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים המחשב שלי נהיה איטי להחריד...מהירות תגובה נמוכה, פתיחת כרטיסיות איטית... זמן מהקלדה ועד שהאותיות מוצגות וכו'...לא מצאתי ממש מה הבעיה אז ביצעתי פירמוט. לאחר מכן עדיין הייתה איטיות במחשב. מחיפושים שעשיתי גיליתי שגרסה מסויימת הגוגל כרום היא שגורמת לאיטיות ולכן הסרתי אותו. מאז היה שיפור במהירות התגובה של המחשב אך עדיין לדעתי לא חזר למצבו הישן והטוב. בכל אופן אני עכשיו מנסה לשחק במשחק פיפא 2011, התפריטים עוברים בסדר אבל במשחק עצמו הכל לאט בצורה מחרידה. לפני כן המשחק עבד מצויין ולכן ברור שהחומרה שיש לי אמורה להתאים אבל משהו השתנה. או חומרה או תוכנה אבל אני לא יודע איך לאבחן את זה. ביצעתי בדיקות עם תוכנות ולא נמצאו ממצאים חריגים. המחשב שלי עם חלונות 7, I…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי מצוין על בעיה לאחר ההדלקה, ועכשיו הוא בכלל מסרב להידלק: אני לוחץ על הכפתור, המאווררים פועלים (כולם), ואז אני שומע איזה 25 צפצופים קטנים וזריזים כאלה. אם זה חשוב, אצלי בביוס הגדרתי שיהיה צפצוף במקרה שיש CPU FAN FAIL, ובמקרה שהמעבד עובר את ה 80 מעלות. בכל מקרה, זה לא המצב בגלל שראיתי שכל המאווררים עובדים, והמעבד שלי עומד על 27 במנוחה. חוץ מאלה, יש איזה מנורה כתומה על הלוח אם. ניסיתי לנתק את הספק מהכבל למשך כל הלילה, בבוקר חיברתי את הכבל ועדיין זה לא נדלק. ד"א, הבעיה הזאת כבר קרתה לי אתמול ושלשום, אבל כיבוי הספק והדלקתו פתרו לי אותה. עוד דבר שעלול להיות קריטי: שיחקתי בבאטלפילד ונתקלתי בבעיה שדורשת ממני לכבות את המחשב ע"י פשוט לחיצה על הכפתור. יכול להיות שנגרם נז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?
-
- 16 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב עם ssd של קינגסטון שמפרטו כאן: ניסיתי להריץ את פקודת ה trim כמו שמפורט במדריך למיטוב ה ssd כאן באתר. בתמונה המצורפת תוכלו לראות מה קרה. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-