עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by evy,

שלום יש לי לוח של ABIT IS-7 וחשבתי על לעדכן ביוס..עכשיו יש לי כמה שאלות: במה יועיל לי לעדכן ביוס? מה עלולות להיות הבעיות שיווצרו מכך? ואם אפשר אז תנו לי קישור לעידכון ביוס ואיך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by darky,

יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO G550. [TABLE] [TR] [TD]יצרן[/TD] [TD=width: 80%, align: right]LENOVO[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]גודל מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right]15.6"[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]רזולוציה[/TD] [TD=width: 80%, align: right]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]4GB[/TD] [/TR] [/TABLE] האם כדאי לי להתקין WINDOWS 8 64BIT, IDE או AHCI ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by ilanb0,

נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  5. 1. למה משמש הזיכרון? 2. מה זה GHZ וMHZ? מה הם עושים? 3. למה משמש המעבד? 4. למה משמש הלוח M? 5. למה משמש הכרטיס מסך? 6. למה משמש הארד דיסק? 7. מה זה אוברקלוק < בבקשה הסבר מפורט. 8. כל החלקים מתאימים? אני יכול להרכיב איך שבראש שלי מחשב וכל החלקים יותאמו? 9. איך העכבר האופטי עובד? 10. בלוח M יש פינים מיוחדים? שהם במיוחד לחלקים מסוימים? 11. מה זה DDR2 וDDR1? 12. מה זה PCI-I ו PCI-E? X: אני יודע חלק מהתשובות אבל בשביל לחדד את המידע יותר אני שואל. אני מאוד אוהב מחשבים וברצוני ללמוד עליהם כמה שיותר.. כמה שאני נשמע לך פה נוב, ניוב, נאב =] אני אשמח לראות פה תשובות מפורטות..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, היתה לי מדפסת משולבת cannon mx300 שלא עשתה לי בעיות לאורך 7 שנים למרות שפעמיים נפלה מידי על הריצפה. היום, בלי ליפול, החלה להשמיע קולות פרפור והבנתי שבא קיצה. בשמחה הייתי קונה שוב cannon mx300 אך היכן ?! בחנות הציעו לי cannon mx 445 או משהו דומה אך האירו עיני בדבר המצאות מדפסת hp שמחירה זהה אך מחיר הדיו שלה הוא כדי מחצית והותירו אותי לבד עם ההתלבטות: מה עדיף: cannon אן hp. מישהו יוכל לעזור לי בבחירת המדפסת ? לא איכפת לי לקנות בחנות עתיקות את ה mx300 אך כנראה שאין אזי, החלטה בין קנון ל hp בהחלט יכולה להיות צעד קדימה. תודה

8. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by tusik,

אחר צהריים טובים שאלה לי אליכם : איך אני יכל לדעת מה מהירות הבאס של הזיכרון במחשבי או בכל מחשב בכלל ? זאת בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה זיכרון זה (לא חברה ולא דגם) . שאלה שנייה : איך אני יכל לדעת באיזה מהירות באס תומך הלוח אם ? כמובן שגם זה בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה לוח זה . רב תודות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jj516,

יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shirNoshe,

כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה

13. Started by kibub,

היי יש לי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך (7900GTX) שאני יוצא ממשחק (כל משחק) אני רואה את השולחן עבודה מהבהב בלי הפסקה ולא ניתן לעשות כלום רק RESTART אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון אודה מאוד ???

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ezx,

יש לי קריאטיב חיצוני אקסטגי מחובר על יו אס בי עכשיו כול פעם שאני מקליד זה קופץ הצילים יש למישהו מושג מה הגורם?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. - נייח או נייד? נייח - מערכת הפעלה: WIN 7 -64 BIT - תארו את התקלה בקצרה, במידת הצורך הוסיפו תמונה. כשאני מחבר DOK לחיבור הקדמי (באחורי זה לא קורה) האינטרנט מתנתק לי וזה מחרפן כי אני צריך עבודות בDOK ואני לא יכול לחפש באינטרנט דברים באמצע. (אני מחובר עם מתאם רשת USB) - מתי החלה התרחשות התקלה? מזמן - האם בוצעו שינויים כלשהם בתוכנה/חומרה? לא יכול להיות שאני צריך להחליף לוח אם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Sooki,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר

22. Started by moshe20,

זה התחיל מדי פעם לפעם ועכשיו זה כמעט כל הזמן אני מפעיל משחק רשת והמחשב נתקע בדקתי את טמפ המעבד והלוח הכל תקין 40-50 אבל של הכרטיס מסך הוא לא נותן לי בדקתי בכל תוכנה אפשרית ולא נותן לי את חום כרטיס המסך יש לי X1950 PRO של גיגה בייט עם קירור של זלמן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

23. שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

25. ^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה

• 8 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים