תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8500 gt 512 m אני רוצה להגביר את ה-FPS שלי כי יש לי רק 50 וזה נחשב לכרטיס די טוב אם מישהו יוכל לתת לי איזה פקודה או משהו אני יודה לו אני צריך את הכרטיס מסך פעיל ממש כי אני משחק במשחקי רשת שדורשים כאלה נתונים תודה רועי. ???
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
--סודר-- אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 מאוררים אחד קידמי מכניס אוויר, אחד אחורי מוצאי,ואחד בחלק העליון מוצאי אוויר גם. על המעבד יש לי כמו חוסם שאמור לחסום את האבק או משהו כזה בנוסף יש לי 2 מאוררים מובנים על הכרטיס מסך. אחד על המעבד ואחד של הספק כוח. אני בודק את הטפ' של המעבד בעזרה hwinfo זה לא אומר שיש בעיה של חום למעבד אבל אני לא יודע מה הטמפ של הכרטיס מסך ושאר הדברים. השאלה שלי היא האם כדי לי להוסיף מאורר ואם להורד את החוסם הזה על המעבד? http://www.*צונזר*/view/fnlm4m2dlmmw.jpg.htm מעבד i 5 760 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כמשפרים מחשב, אם זה כ.מסך או מוסיפים RAM וכדומה. זה משפיע על כל המפרט של המחשב? זאת אומרת אם אני מוסיף RAM, צריך ספק חדש או משהו חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עושה התוכנה :intel rapid storage technology ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מעבד E4300 וקיבלתי אותו BULK בלי קופסה ובלי מאוורר, עכשיו כשבאתי להרכיב אותו שמתי לב שישנה מדבקה באמצע המעבד (לא בחלק של הפינים). על המדבקה יש ברקוד וכמה מספרים. השאלה שלי היא האם צריך להוריד את המדבקה או להשאיר אותה. חבר שלי אמר שזאת מדבקת אחריות, הגיוני??? שאלה שנייה, אני שם על המעבד מאוורר של COOL MASTER, הלוח אם שלי הוא .4COREDUO VSTA ASROCK וקיבלתי את המאורר עם חלק סמוי X שהיגיע יחד עם המאוורר, אני ממש לא מבין איך לשים אותו למרות שישנה סכמה שלו על הלוח אם.... אם מישהו יודע מה הולך אני אשמח לקבל קצת ייעוץ.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. לא בדיוק הבנתי עם אפשר או איאפשר "לעשות" מערך RAID עם שני כוננים בנפחים שונים, או שלא מומלץ ולמה ? האם זה בגלל איבוד בנפח (מהגדול שבינהם) או שהמערך לא יעבוד כלל ? לדוגמה : יש לי HD של 9GB ata33 ו HD של 10GB ata66. ברור לי "שילך לאיבוד" 1GB ושהמערך יעבוד (בתקווה) ב ata33. 2. האם במצב כזה אני יכול לפרמט את ה 1GB כפרטישן נפרד או שה 1GB "נעלם" ? 3. במידה ויש לי כוור מערכת הפעלה מותקנת על HD ספציפי, אני יכול לחבר איתו HD נוסף מבלי הצורך להתקין מערכת הפעלה מחדש ? (לפי ההגין כן אך אני רוצא תשובה מוסמכת !). 4. איזה סוג בקר יש על לוח DFI LANPARTY UT Ultra-D (תוכנה/חומרה...) והאם על לוח זה ובכלל מערך RAID 0 מספיק אמין או שיש צורך אמיתי לעבור ל0+1. * תעשו לי טובה - אם אתם לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, האם הרכיב TPM בלוח אם Z370XP SLI של גיגבייט עובד עבור כל הכוננים הקשיחים SSD או על אחד בלבד? האם ניתן להפעיל TPM בשביל RAID כלשהו? האם במחשב שמופעל בו TPM ניתן לחבר דיסק קשיח נוסף? האם ניתן לנתק דיסק קשיח במחשב שמופעל בו TPM ולחבר אותו למחשב אחר ללא TPM ולקרוא מידע ממנו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב. מה קורה עם כניסות USB? אני אשאר עם מה שיש לי או שזה מגיע עם לוח האם? לגבי הקנייה: כדאי להזמין בטלפון או להגיע לחנות? הרי הם בכל מקרה לא מרכיבים ובודקים אלא אם משלמים על הבדיקה. אז יש צורך להגיע לחנות? מה צריך לדעת כדי שלא יעבדו עליי? את הזכרון אני אקנה מחנות אחרת. מכירים חו"ד שליליות לגבי החנות(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092)? כי מדובר במוצר הכי טוב והם מוכרים הכי זול יותר מחברות פחות ידועות. אפשר לסמוך?
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא תקלה או משהו בסגנון אבל אני לא מוצא פורום אחר יותר מתאים (אם יש אני ישמח עם המנהלים יעבירו את ההודעה או יפנו אותי לפורום הזה) השאלה די פשוטה, האם למחשב רגיל מסוכן לעבור שיקוף במכונות של שדה התעופה, איזה חלקים עלולים להפגע, ומה עלול לקרות? אני אמור לקחת את המחשב בענייני עבודה לחול ואני מפחד לגבי השיקוף הביטחוני, ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובמפרט שלי הזמנתי זכרונות a-data 512 mb ddr 3200 ושמתי לב שרשום על הזכרונות v-data בנוסף ראיתי ש המעלות של הcpu בeverest כל הזמן על ה70 מעלות ושיש רק מאורר 1 (של הספק) האם זה נורמלי תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התחילה תקלה שבהתחלה הופיעה מדי פעם, לא כל יום. התקלה היא החשכת המסך ולאחר מספר שניות, המסך חוזר ומופיעה הודעת שגיאה: display driver NVIDIA window kernel driver version ... stopped responding and has successfully recovered בשבוע שעבר התקלה התרחשה בפרקי זמן קצרים מאד - דקות / שניות עד להחשכה מוחלטת וקריסת המערכת. כשהתחילה הבעיה, עדכנתי גירסת דרייבר של כרטיס המסך אך הבעיה המשיכה. המחשב עצמו באחריות ולכן מסרתי אותו למעבדה. אחרי יום במעבדה הודיעו לי שאחד ההרד דיסקים תקול וצריך להחליף אותו. ההרד דיסק הספציפי כבר לא באחריות ולכן רכשתי כבר הרד דיסק חדש. הטכנאי אמר שהריץ תוכנה שבודקת את מהירות הסיבוב והיו נפילות משמעותיות. טען שבעיה זו יכלה לגרום לתקיעה ונפילת המ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-