תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בע…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי נייד של DELL שהגיע מערכת הפעלה ווינדוס 7, הסרתי אותו ע"י ההתקנה (מחקתי את כל המחיצות והגדרתי מחדש, כמובן שפרמטתי אותם לאחר מכן). אח"כ נגשתי להתקין XP ועוד לפני שעולה המסך לבחירת המחיצה להתקנת מערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://up400.siz.co.il/up2/zniy2v1jmy2u.jpg למישהו יש מושג? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב בפורום הזה כי אמרו לי שזו בעיית חומרה... יש לי מתאם USB אלחוטי של האינטרנט, וכשאני מחבר אותו מופיע לי מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 000000B8 וכשאני מחבר אותו למחשב שלי אז הוא עובד ולא עושה מסך כחול... דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שצריך טכנאי וזו בעיית חומרה... אז אני שואל כאן בתקווה גדולה שאתם תעזרו לי. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j: /fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
??? תסבירו לי מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר לוחצים על כפתור ה-ON במארז, המחשב נדלק רק לאחר כ-2 דקות ! זה כבר הרבה זמן ככה.. מדובר בלוח אם GA-M61P-S3 עם AMD Athlon X2 (לא בטוח בדגם המדויק) + ספק 500W ניסתי לנתק הכל ולהשאיר ספק + לוח והבעיה נותרה. ניסיתי להחליף ספק (ל-HEC 480W) והבעיה נותרה. ניסיתי לחפש הגדרה כלשהיא בביוס שגורמת לזה, אבל לצערי לא מצאתי. האם למישהו יש פיתרון? אני מניח שזו בעיית חשמל, מכיוון שעד שהלוח לא מקבל POWER GOOD אז הוא לא מתחיל בPOST.. אבל מכיוון שניסיתי על ספק אחר, אני מניח שמדובר בלוח אם. סרקתי אותו לקבלים נפוחים/שרופים - אבל לא מצאתי משהו לא תקין. מלבד הבעיה הזו המחשב עובד, אבל צריך להמתין כשתי דקות עד שהוא נפתח.. אשמח לקבל תמיכה בנושא. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין מה זה! you need to remove the capacitor C3 to 1uF
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מסך led של phlips ואתמול היתה לי הודעה על המסך monitor screen lock. אחרי שהצלחתי לעשות unlock נעלמה לי התמונה מהמסך.כשאני מדליקה מחדש את המחשב אני רואה את ההפעלה של המחשב וכניסה לwindows( אני רואה את המסך כנוסה שרשום בו ברוך הבא) ואס נעלמת לי התמונה מהמסך.אני רואה את הסמן של המסך אבל חוץ ממנו כל המסך שחור.מה ניתן לעשות???*אשמח לכל רעיון,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי במחשב כונן SSD וכונן HDD 3TB הענין הוא שכשהותקן המחשב הוא הותקן כשהדיסקים בפורמט MBR כשכמובן הכונן 3TB לא מזוהה במלואו ואי אפשר להרחיב את המחיצה, עכשיו כבר הכונן מפוצץ ואני רוצה להמיר אותו לGPT בשביל שאני יוכל להרחיב אותו ולקבל עוד 700 ג'יגה. ניסיתי עם MiniTool Partition Wizard להמיר את כונן המערכת וזה לא הצליח, לא ניסיתי להמיר עדיין את הHDD. השאלה שלי האם שייך שדיסק יהיה בפורמט GPT כאשר הדיסק של המערכת יהיה MBR וכן כמה זמן זה לוקח בערך-סדר גודל, [במה זה תלוי אם בכלל]. כמובן שיש לי גיבויים לרוב הדברים, אבל זה לא יהיה נחמד עכשיו להתעסק עם כל זה, במקרה ו.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-