עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitbaz,

יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by erezb84,

שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם... יש לי לוח אם מסוג Foxconn P9657AA-8KS2H היה לי על הלוח כרטיס זיכרון של Twinmos 1024 667 ולאחרונה קניתי עוד כרטיס זיכרון של Team 1024 667. השאלה שלי איך אני מפעיל אותם ב Dual Channel? נאמר לי לחבר את שניהם לסלוטים הכחולים. ואיך אני בודק אם באמת עובדים בDual Channel? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  5. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by roeybarl,

אני עומד לרכוש חלקי מחשב ולהרכיב אותו לבדי, רציתי לשאול אם יש מדריך מסודר לנושא הזה, ודבר שני - אם מעבר לחלקים עצמם אני צריך לקנות כבלים מסויימים, או דברים נוספים בשביל זה.. רק אציין שהמפרט דומה למה שמומלץ בסעיף " מפרטים ", שמתאים למחשב לגיימרים ב4500 ש"ח המון תודה על כל תשובה..

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by pyro,

שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם..! אז ככה הורדתי את הסרט oblivion 2013 complete bluray. 48gb זאתי בעצם גרסת המקור של הדיוידי של הסרט. ההורדה בעצם באה לי כבר אחרי שהוציאו לי אותה מה- קובץ bin or mds. זאת אומרת שאני יכול לראות את הסרט רק ידני. הבעיה היא שאם הוא היה כבר בא כתמונה אז הוא היה טוען לי את התקייה של הסרט כאילו זה הדיסק הראשוני ואז מסודר גם היה עולה לי כל התירגומים וכו..וידני אני לא יודע איך לטעון התירגומים. ראה: השאלה שלי איך אני הופך תקייה שלמה לקובץ mds or bin..כדי שאחרי זה אני יוכל לטעון אותה ואז היא תעלה לי אותה כמו דיסק מקורי עם כל האופציות מסודר..תודה לעוזרים מקווה שהבנתם אותי חח(=

14. Started by o.s,

שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by GTxZ,

שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Dante_9,

1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by תינוק22,

שלום, יש לי במחשב בקר מאוורים דיגיטלי הנקרא : http://www.scythe-usa.com/product/acc/077/km03_detail.html לצערי הכבל החשמל שהוא פיזית נראה זהה לכבל של פלופי אבד לי , ושאלתי האם אני יכול לחבר כבל חשמל של פלופי ,והאם זה יכול לשרוף את המוצר בטעות? תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. אז ככה רציתי לשאול משהו ואשמח לקבל תשובה אז ככה יש לי בבית מחשב נייד שעובד בסדר אך באותו מחשב אין יציאה של vga כי אצלי המסך החיצוני לא תומך ביציאות אחרות אז שאלה כזאת אם אני קונה כבל hdmi-vga שזה אומר צד אחד יהיה מחובר ל יציאה hdmi במחשב נייד והצד השני יהיה מחובר מאחורי המסך החיצוני ליציאה ה vga האם אני הראה תצוגה על המסך החיצוני או שזה לא יעבוד השאלה העיקרית היא האם אני הראה על המסך החיצוני את מה שיש במחשב הנייד עצמו או שאני אצטרך משהו להגדיר חשוב לי לדעת? תודה רבה

19. Started by 1337gamer,

לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by eXecutioneRz,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by asaf23,

האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. הי, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל מדגם d102ggc2. באחד הלילות האחרונים המחשב כבה מעצמו (כנראה בגלל קפיצה של החשמל או משהו כזה) ומאז המחשב נדלק אבל לא מזהה מסך. גם כשהמסך לא מחובר בכלל אין את הצפצופים הידועים. חשוב לציין שאין לי כרטיס מסך נוסף על המחשב אלה אני משתמש בכרטיס onborad (אבל אני גם לא יכול לנתק אותו כי אני לא יכול להגיע להגדרות BIOS) * ניסיתי את זה עם 2 מסכים שלפחות אחד מהם עובד בטוח כי הוא עובד עם מחשב אחר * לא ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני כי הרי אני לא יכול לנתק את הכרטיס onborad חשבתי לאפס את ההגדרות של הלוח אם ע"י הוצאת הסוללה שלו לכמה שעות. זה יעזור? ואם לא איך אני כן יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  24. מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. הי אתמול עשיתי פרמוט למערכת חלונות 10 פרו 64 ביט המחשב לא עלה לי לאחר שכיבתי אותו אז התעסקתי איתו קצת אני מבין כעת שהמחשב אננו עולה מביוס אגב במחשב יש כונן ASSD ולכן אני רוצה לשאול משהו היות והתעסקתי איתו קצת יותר בנסיון שהמערכת הפעלה תעלה 1 אז האם יש מצב שעשיתי למחשב נזק 2 במידה ויש נזק יש אפשרות לאפס או לשחזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.