עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iveco,

יש לי מסך עם רזולוציה 1280X1024 LCD מרובע אני חושב שזה 4:3 או 5:4 הבעיה היא כזאת : הכרטיס טלויזיה אנלוגי תומך PAL ו PAL זה רזולוציה נמוכה 720X572 אם אני לא טועה ? משמע הכרטיס טלויזיה יוצא צוואר בקבוק לרזולוציה נמוכה יותר נכון ? מעל 720X572 אני לא אקבל ? למשל 1280X1024 ? על המחשב הזה יושב רק הכרטיס טלויזיה ממשק PCI במחשב החדש שלי אין PCI רק PCIE אני מתלבט באיזה רזולוציה לעבוד עם המסך המחשב הזה מיועד רק לכרטיס טלויזיה זה הכול על הנייר 800X600 75 זה הרזולוציה שמתאימה לו נכון ? ושאלה נוספת : יש הבדל באיכות הכבל בין SCART TO RCA או RCA TO RCA ? או שזה אותו דבר ? יש לי את שני הכבלים תודה על העזרה מצטער על החפירה .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chumlee,

האם זה נכון ? ככל שהמעבד חלש יותר ככה המעבד תלוי יותר בזיכרונות של המחשב ובכונן הקשיח ( במקרה קיצוני ) וככל שהמעבד חזק יותר ככה המערכת פחות זוללת זיכרון והכונן הקשיח פחות מתאמץ נכון או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Chumlee,

במה עדףי להשקיע בזיכון יותר או במעבד ? למשל G2020 8GB או I3 4GB או I5 2GB וכו' נתתי סתם דוגמא , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KF,

יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה

6. Started by trovlet,

אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by avi-g2005,

אחרי כמה זמן המחשב נהפך לאיטי מאוד?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אם אני מחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB פשוט האם אני יוכל להעביר ביניהם קבצים כמו לדיסק און קי? כנראה שהמחשבים יהיו ממערכות הפעלה שונות (XP וויסטה)

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by mzn,

שלום כיום יש לי מזגן, מחשב נייד ומסך חיצוני מחוברים למפצל אחד. מדי פעם, המזגן לוקח פיק של חשמל מסוים, והמסך החיצוני נכבה ל3 שניות בערך. הבנתי שזה נורמלי ולא בעייתי. כעת, אני רוצה לחבר למפצל הזה את השילוב הבא - מחשב נייח עם ספק 650W, מזגן, ו-3 מסכים חיצונים של 24' בערך. האם כל אלו מחוברים למפצל אחד זה מסוכן? המזגן עצמו הוא של טורנדו והוא ממש פשוט, 1 או 1.25 כ"ס.

14. Started by daniel86,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by EmanuMan,

היי, קניתי מחשב נייד גיימינג, האם לפני השימוש השותף במחשב צריך לעשות משהו? להטעין x שעות או משהו בסגנון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jcdenton1,

איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LiRoN_P,

שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש, הכל תקין, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך שהוא: Hercules Radeon 9500 PRO [הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI ולא של hercules] וגם התקנתי דרייברים של הלוח אם התקנתי שהוא: Abit NF7-S [מהדיסקים התקנתי] ועכשיו אני נכנס בתוך הATI CONTROL PANNEL לדבר שנקרא SmartGart ושמה אני רואה שכרגע הוא על x4 AGP ואני יכול לעלות עד ל x8 כי הרי גם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים בזה אז אני מעלה עושה ריסט כמו שמתבקש ושהwindows עולה המסך נכבה אני עושה ריסט ועושה שזה יעלה כמו שזה עלה טוב בפעם האחרונה וזהו בעיקרון למה אי אפשר לשים את זה על x8?? למה המסך נכבה?? תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by mega1234,

בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים