עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kfirbep,

אני משתמש במחשבים שבבית הספר והם חדשים קיבלנו אותם לפני שבוע אבל ילדים התקינו משחקים ען הדיסק און קי והבית ספר חסם איכשהו את החיבור שמעתי שמישהו אומר שזה מצב hike או משהו כזה. איך אני יכול לפרוץ את זה? נהרס לי המחשב בבית ואני חייב להשתמש עם הדיסק און קי במחשבים האלה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …

5. Started by Mobi,

ייבאתי מצלמת ביטחון המשדרת לסלולרי. המצלמה אמורה להתחבר ב 2.4 wi fi לאפס הייעודי בסלולרי. המצלמה לא קולטת את ה WIFI (נתב של בזק B פתוח ללא סיסמא) ולכן גם לא מתחברת לאפס -הוא לא מזהה את המצלמה. במצלמה יש נורית המראה שהמצלמה מזהה WIFI ץ הנורית נדלקת לשבריר שניה ומיד מתנתקת מה שמראה שהמצלמה לא מזהה את ה wifi הייתכן ויש תדרים שונים למצלמה מאשר התדרים בארץ?.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OmriHaMeleh,

<b>dgvuhdgjkdg

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  7. ASUS P3V4X chipset VIA Apollo Pro 133A Slot 1 באמצע העבודה המחשב קפא, ואחרי reset המחשב מצפצף ציפצוף עולה ויורד בלופ, הצפצוף אינו צפצוף שקשור לזכרונות או לכרטיס המסך בחוברת צויינו שני אלה ועוד אחד שלא מתאים לתאור. ניסיתי לאפס את הBIOS ללא הועיל , ניתקתי הכל (הכל!) נשארו מחוברים רק המעבד והספק - לא עזר, אותו צפצוף. בדקתי עם מעבד אחר וקבלתי אותה תוצאה. רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MATANN,

אהלן,רק לספר לכם שאני חובב תעופה ובזמני הפנוי אני טס בFS 2004 ובזמן האחרון יש לי בעיה,אני לא יודע אם היא חומרה או תוכנה: אני כותב לכם עכשיו בעיה רצינית מאוד שהתחילה בחודש האחרון... פתאום אני שם לב,שלמשל אני עומד בסיאטל בחנייה עם ססנה 172 וישר כשאני מתחיל להריץ מנועים ישר כל הטקסטורות מתחילות לרצד באופן מאוד מוזר.. כל הטקסטורות אם אני מסתכל ימינה או שמאלה או ישר... וגם שכאשר אני בוחר מטוס בסימולטור למשל את הססנה אז כבר רואים שהרישום שלו לדוגמא:4x-xxx מרצד.. בטח כולכם תגידו,שאני צריך להביא את המחשב למעבדה וכך באמת היה הלכתי למעבדה,שם בדקו את המחשב מכף רגל ועד ראש,וכמובן שהכל בסדר בו כולל,לוח אם,ספק,מעבד,כ.מסך,ואז אחד האנשים הציע,שאני יתקין את הסימולטור על מחשב אחר חדש לחל…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by tomersbar,

יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by iSolt,

אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט

18. אז ככה למשל עכשיו התקנתי דריבר לכרטיס מסך והכרטיס נמצא אז הכול סבבה ואז אם אני עושה ריסט למחשב או שהמחשב עושה לבד אז הדריבר מתאפס וזה לא מוצא לי תכרטיס כאילו והכול איטי כזה אתם יודעים!! אבל הדרייבר כן נמצא בהוספה והסרה מה עושים? מה כול יום אני הצתרך להתקין מחדש דרייבר ? עכשיו אני בלי כרטיס מסך כאילו ההכול איטי כזה ואין לי כוח להתקין כי מחר אני הצתרך גם אני כרגע אם הדרייבר אבל שיהיה ריסט הכרטיס יעלם לי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…

20. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

21. הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. שלום שלום, אשמח אם תגיע הגאולה(אני חדש פה אז מצטער שהפוסט הראשון כלכך דורש אבל זה מצב מעצבן ללא פתרון שאני אית שנים) נ.ב חיפשתי בדקתי ואז שאלתי צורב: CRX-225E 52/24/52 בעיה: לא מזהה דיסקים ריקים (אלא אם כן אני מכניס ומוציא מכניס ומוציא ובחורה הייתה נהנת מזה לפני הצורב) החלק המוזר: מזהה דיסקים עם מידע עליהם שום דיסק שניסיתי לא עבד שום תוכנה ואחרי חמשמאות פעם שאני מוציא ומכניס הוא מזהה ניקיתי את העיינית למרות זאת ברנש עם אותה בעיה): http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=33775&goto=nextnewest אותו צורב הארה: זה בעיה בצורבים, חיפשתי פתרון בכל מקום והתקנת תכנת צריבה חדשה כל פעם פתרה את הבעיה לזמן מוגבל מה לא עשיתי: לא עדכנתי את ה - firmware

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. המחשב נכבה ומתקשה להעלות את עצמו מחדש, כלומר מתחיל BOOT לשנייה וחצי ואז מתחיל שוב (כלום על המסך), צריך לנתק מהחשמל לתת לספק כח כמה שניות ורק אז עולה מחדש ביצעתי מוניטורינג (מצ"ב קובץ) ולא מצליח לפענח את הבעיה, נראה שלא מדובר בטמפ' של אף רכיב אציין, שפתחתי את המחשב, ניקיתי אבק, פירקתי את הכרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת אשמח לבדיקות מומלצות או אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לכוון אותי המון תודה מראש OpenHardwareMonitorLog-2021-05-18.pdf

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.