תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב תמעו יש לי בעיה אז מי מישהו יכול לעזור לי תודה.. בקיצור הבעיה היא סמתי שאני שומע מוזיקה, משחק או משהו אם מוזיקה אחרי כמה זמן פיתאום המוזיקה מתכבת לי אני לא יודע למה ! אז השאלה שלי היא למה? ואיך אפשר לעצור את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
חברה אתם חייבים לעזור לי!! המצב פשוט נואש! קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך... והכל היה בסדר גמור עד ש... יום בהיר אחד במהלך עבודה פשוטה במסמך וורד החליט המחשב לעשות "ריסט" לעצמו וכשהוא עלה שוב הוא כתב לי : boot failture, please insert system disk כמובן שניגשתי מייד לביוס ולהפתעתי גיליתי- שהמחשב כלל לא מזהה את הדיסק הקשיח!!! (יש לי הרדדיסק של סמסונג 60 גיגה) התבעסתי ופניתי לבדוק את החיבורים, אולי משהו השתחרר, אבל לא הכל היה בסדר גמור.. חיכיתי כ-20 דק' והדלקתי שוב את המחשב... והינה- הוא שוב זיהה את ההרדיסק והכל פעל!!! אבל לרוע מזלי... לאחר כרבע שעה שוב התכבה המחשב מעצמו ושוב לא זיהה את ההרדיסק עוד 20 דק' וכך הלאה... ברצף מחזורי מעצבן ומייגע בבקשה עזרו לי!!! (אגב את ההודעה הזו…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו הביא לי איזה מצלמה דיגיטלית (משו צעצוע) עם 2 כפתורים בלבד: 1 בשביל לצלם השני זה on/off. משו ממש ממש צעצוע. מקדימה היא כחולה כזאת והשאר צבע כסוף. מקדימה כתוב עליה: DIGI CAM. ליד העדשה כתוב: Lens: f=3.6mmF2.6(54) היא מתחברת למחשב בעזרת חיבור ה-USB. באחד מן הצדדים הצריך יש לה מדבקה לבנה ורשום עליה: F030184097 סוללות: 2x AAA מי שהביא לי אותה אמר לי שקיבל אותה מתנה מאיזה בנק.... זה כל הפרטים שאני יודע עליה. לא כתוב עליה שום דבר נוסף... כשאני מחבר אותה למחשב, חלונות מזהה אותו כ: "USB DIGITAL STILL CAMERA" חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום על המצלמה. אנא, מי שבמקרה יש לו את הצעצוע הזה, שישלח לי בבקשה את הדרייבר שלו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין דריורים ישנים יותר של הכרטיס שלי (ראה מפרט), באמצע ההתקנה המחשב ציפצף צפצוף קצר ואחיד, אתחל ואז הסקן דיסק של חלונות התחיל, גילה המון תקלות של UNALLOCATED UNITS התחיל את חלונות וכל הניסיונות שלי להתקין מחדש (דריורים אחרים, ניקיון הקבצים ידנית, להוריד את הכרטיס מהDEVICE MANAGER...) , ניסיתי להשתמש במסיר קבצים של נויודיה אבל הוא לא מזהה שהם מותקנים ואומר שזה לא מותקן. בקיצור, מה עושים??? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום לכם צוות HZ יש לי בעיה קטנה ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד SB LiVe והשני VIBRA 128 הסאונד בלאסטר הוא הראשי והוא עובד מצויין השני לא עובד אני צריך אותו כי אני צריך מוניטור בתוכנה TRAKTOR קיץ קיץ המחשב מזהה אותו אבל נותן לי בעיה הנה תמונה יודעים מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התגלגל לידי מחשב ישן שיש לו בעיה מכנית בכונן ה-CD: מגש הדיסקים מסרב להיסגר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ה-CD נפתח. כשאני מחזיר את המגש של הדיסקים למקום (ע"י דחיפה עם היד או לחיצה על כפתור הסגירה), הוא נפתח בחזרה. בגלל שזה מחשב ישן, אני לא מתכוון להוציא 130 ש"ח על כונן חדש. אילו גורמים יכולים לגרום לבעיה הזו? מה אני צריך לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחשב AMD K6/500, 64 זיכרון פנימי (מצב התחלתי) וכרטיס מסך TNT2 32MB זו התצורה הבסיסית... המחשב הגיע הנה כי הוא פתאום התחיל לעבוד ממש ממש ממששששששששש לאט... גיביתי מה שצריך, פרמטתי... (המחשב עבד בסדר... קצת לאט, אבל אין מה לעשות) <<< ד"א, מערכת הפעלה 98 מהדורה שניה >>> התקנתי וינדאוז, דרייברים בלאגנים... קצת תוכנות (אקרובט, איסיקיו, וינזיפ ושאר ירקות) המחשב פשוט החליט שהוא הולך לישון... לא זז!!! אחרי שהתקנתי NAV ו NIS הוא בכלל לא זזזזזזזזזזז שולח הודעות שגיאה על ימין ועל שמאל... ניסיתי לשחק קצת עם זכרונות, חיברתי עוד פה... קצת משם... שני זיכרונות שהיו לי זרקו מסכים כחולים (הם אמורים להיות תקינים) כשחיברתי פס אחד 256 במהירות 133 המחשב בכלל כתב 512 אבל לא ע…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב שתומכת ב USB 2. בזמן שהמחשב דלוק, אני לא יכול להוציא את העכבר (אופטי אלחוטי) מה USB ולהכניסו מחדש לחריץ (המחשב אינו מזהה אותו אז), כדי שאוכל לשהתמש בו שוב (ובעוד כמה עזרים שמתחברים ל USB) אני צריך להתחל מחדש את המחשב. ככל הנראה אני צריך להתקין דבר שנקרא QFE Fix for USB 2.0 ו ECHI ולאחר מכן את הדריברים שתומכים ב USB 2. אני לא מוצא שום מקום שאוכל להוריד ממנו את הדריברים האלו (מישהו מכיר?) ועוד דבר אחד, ב Device Manager ישנם כמה אפשרויות של הUSB ואני לא יודע איזו מהם אני צריך להתקין לאיזה דריבר. קצת מסובך ;D , מישהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי ADSL אבל אכשיו אני לא מצליח להוריד שום דבר אם מנהלי הורדה וEMULE לא פועל :'( אני מצליח להוריד אם המוריד של WIN אבל הוא דפוק בFLASHGET זה אומר לי שהתרשה SOKET ERROR=XXXXX (המספר שונה בכל הורדה) ולא מוריד ובEMULE זה לא רוצה להתחבר לשרתים ואומר שהתרחשה FATEL ERROR מה לעשות אני משתגע!!! תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז למי שזוכר את הבעיה שלי שהמחשב לא פעל אחרי שהחלפתי הארד וכד' חזרתי היום, כאשר הלוח שלי מחוץ למארז ואני שם את הגי פורס שלי הוא עובד אבל כאשר אני מכניס את הלוח למארז הגי פורס לא עובד וכרטיס מסך אחר של PCI שאני עובד איתו עכשיו עובד, אני מבין שהבעיה נובעת מכך שהכרטיס לא נתקע טוב בסלוט למרות שהלוח לא מצפצף. יש לציין שזה אותו מארז כבר שנתיים והכל עבד יופי רק עכשיו לא. מה אני יכול לעשות חוץ מהחליף מארז?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה משום מה אם אני גולש באינטרנט וגם משחק ( או משחק במשחקי מולטי) למחשב שלי יש נטייה להתקע ... אני יודע שזה בעיה ספציפית של המתאם ISDN שלי אם הכרטיס מסך VisionTecmx440 בכל מקרה מה שבטוח זה לא חום (יש לי ליבה מאוד קרה ועשיתי קצת מודינג לכרטיס מסך ויש עליו עכשיו שני מאווררים ) וזה גם לא ספק (יש לי 400 וואט והביעיה התחילה עוד לפני ששמתי את כל המאווררים ) וזה משהוא ספציפי של המתאם הזה עם הכרטיס מסך כי אם מתאמים אחרים אין בעיות אה והמפרט שלי P41700 400FSB 256 SDram (אין לי כסף ל.IS7 ולDDR ) לוח אם קקה למדי ... אני לא בטוח שלחברה שלו יש שם אם כי נדמה לי שיש לו משהוא ... אולי איזה מספר כרטיס מסך Visointec mx440 מדי פעם עובר קצת OC ...(בעצם הרבה ... לא סתם…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !! בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ??? ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ? ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותו תודה רבה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי איזה 5 דקות של משחק, בשלב הראשון של הקריירה, המחשב פתאום עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת. ניסיתי לשנות את הצבעים ל-16 ביט והבעיה עדיין נשארה. לא מצאתי שום פאץ' למשחק, ועידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לאחרונים שקיימים. אשמח אם תוכלו לעזור לי, זה נורא מעצבן..
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
פירקת את שתי הכבלים של הצורב שלי (הארוך הזה האפור וזה של החשמל) כדי לבדוק סידי רום חדש שהבאתי עכשיו שבאתי להחזיר הכל המחשב שלי לא עובד אלא אם אני מוציא גם את הכבלים של הצורב וגם של הסידיריום שיש לי במחשב... אם לא ההרד דיסק לא פועל והמחשב נתקע במסך פתיחה שלו... הוא כותב Checking NVRAM... ולא ממשיך בבקשה תנסו לעזור לי
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7 v2.0 שמגיע עם כרטיס קול 5.1 וחמש יציאות... (גם ווינדוס XP פרו) כשהתקנתי בפעם הראשונה ווינדוס הכל הלך טוב, הורדתי בדיקה של סראונד (אומרים את שמות הערוצים והקול יוצא כל פעם מהרמקול המתאים לו) והרצתי אותה... בדקתי ברמקולים רגילים, פעם חיברתי אותם ליציאת פרונט (שמעתי רק את הערוצים הקדמיים) ופעם ליציאת סראונד (שמעתי רק אחוריים). כמובן שנרגעתי בידיעה שהסראונד עובדועזבתי את זה. לפני כשלושה שבועות קרס לי הווינדוס, עשיתי פירמוט והתקנתי את הווינדוס מחדש ואת כל הדרייברים. קניתי רמקולים 4.1 וכשחיברתי אותם ראיתי (שמעתי...) שאין ערוצים אחוריים!! הרצתי את הבדיקה שוב ושמעתי את כל הערוצים ברמקולים הקידמיים!! לא יצא שום קול מהאחוריים... נכנסתי ללוח הבקרה ולאפשרויות הסאונ…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-