תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב. 2.כשהמחשב עלה,ובמסך הלוגו של "מערכת WINDOWS מופעלת" שמעתי ביפ אחד קטן. נ.ב (לגבי1) לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומים תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte K8NS (סוקט 754). המחשב עבד יפה מאוד, עד שהחלטתי להחליף לו את הזכרונות בזכרונות עם תזמונים טובים יותר. מאז הוא לא עושה POST, ומצפצף צפצופים ארוכים עם הפסקה קצרה ביניהם, בלי הפסקה. לפי מה שקראתי זה אומר בעיה בזכרונות. אז החזרתי את הזכרונות הישנים - לא עזר. ניסיתי גם את הזכרונות (הישנים והחדשים) במחשב אחר - כולם עובדים טוב. אז מה, נהרס לי הלוח, או שיש עוד מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ציפסט H110 עם מעבד I3 7100 שניהם תומכים בתדר 2133/2400 אני רוצה לשדרג את הזיכרון ויש בחנות שאני קונה מהם זיכרון GSKILL 16GB בתדר 2666 אני מפחד שהתדר לא ירד ל 2400 בגלל חוסר תאימות של המעבד והלוח שווה לקחת סיכון ? זה עולה 190 שקל . ועוד שאלה : כרגע יש לי 8 גיגה זיכרון 4+4 אם אני אוריד סטיק אחד של 4 ואוסיף 16 גיגה = 20 GB אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שזה בקטנה ? אותם ביצועים רק אפשרות לפתוח יותר תוכנות ברקע ?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי כבר דיון פה קודם באותו הקשר.. הבעיה היית שהמחשב היה עושה ריסטרט לעצמו או שמופיע סתם מסך כחול ומחייב ריסט אם אני לא ממהר להפעיל את כל התוכנות שאני צריך (דפדפן, נגן מדיה וכו') אז הם פשוט לא מגיבים אם אני לא מפעיל אותם ישר על איך שהווינדוס עולה משחקים כמו דום3, ג'יטיאיי וייס סיטי, והאלףלייף2, הנתקעים באמצע ואו יוצאים בחזרה לווינדוס או מחייבים ריסט וחוץ מזה המחשב זז פתאום ממש ממש לאט ואין לי בכלל תוכנות שמפעילות עליו עומס! אמרו לי פה שכנראה בעיה בספק.. שהוא חלש מדי בשביל משחק כזה, היה לי 300 וואט, הרחבתי ל520 ועדיין זה עושה לי את הכל הדברים הנ"ל!!! בדקתי ואין לי שום וירוס! הנה שוב המפרט שלי AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid L…
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT המחשב פשוט נתקע במהלך משחק או סתם גלישה, נתקע הכוונה לא זז בכלל ואין תגובה של המקלדת או העכבר ואין מה לעשות אלא ללחוץ על הכפתור הקטן במארז ולעשות ריסטרט.. לפעמים ישר אחרי שהוא עולה הוא שוב נתקע מפרט שאני מודע אליו : GTS 250 INTEL I5 650 4GB RAM DDR3 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעייה במחשב שלי.. (לפ]י המפרט שבמשתמש שלי) לפתע לא רואים כלום על המסך.. כשהפעילתי מחדש כלום לא עלה.. המחשב מגיב ומדליק נורות אבל המסך לא!!! וכשניתקתי ת'כרטיס מסך והשתמשתי בכרטיס המובנה הכל פעל חשבתי שזאת בעיה בכרטיס אז שלחתי למימיוש אחריות.. אמרו לי שהוא פועל והכל בסדר.. חשבתי שזה אולי הספק שלי (ג'נרי) שלפתע נחלש ולא יכול להפעיל ת'מחשב עם הכרטיס.. החלפתי לספק SEASONIC 400W שנקנה ב FOXPC שהאחראי שם (אסף) בדק אותו לפני באופן אישי ואמר לי שהוא טוב ומחזיק מערכת QUAD עם 9800GTX ושוב לא פועל עם הכרטיס.. אני חייב לציין שבלי הכטיס הכל פועל מצויין חוץ ממשחקים (כי אין כרטיב גרפי טוב..) אני מתכוון ללכת שוב לחנות ממנה קניתי ולהביא לוט את כל המחשב שבדוק.. החלקים בתוכו עדיין בתוקף…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-