עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mDs,

הורדתי את הדריבר החדש של nvidia ולא כתוב שם מתאים גם ל6800.. זה נכון? אם כן.. איזה דריבר אני צריך להתקין ומאיפה?!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. איך אני יודע איזה דרייבר מתאים לי לכרטיס ? האם יש יותר מדרייבר אחד שמתאים לו ? האם התאמת דרייבר יכול ליהיות משנה את הטמפ' , ז"א אומרת את החיישן שהדרייבר מורה לו טמפ' שונה ? האם הדרייבר משפיע גם על OC לכרטיס ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד של LG, דגם F1. אני יודע מניסיון שסוללה של מחשב נייד מתכלה עם הזמן (בינתיים טפו טפו הנוכחית שלי בסדר). השאלה שלי היא איך אפשר לתחזק את הסוללה, כך שהיא תחזיק יותר זמן? האם יש תוכנה מסוימת שיכולה לעזור? האם זה עוזר לפרוק את הסוללה מדיי פעם? האם עבודה על המחשב עם חשמל מאריכה את חיי הסוללה? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by oren500,

נגמר לי הצבע השחור במדפסת ואני מעוניין לבצע את ההדפסות בעזרת המחסנית הצבעונית. כאשר אני מדפיס מסמך בוורד אין לי בעיה לשנות את צבע הגופן לכל צבע שהוא ואז להדפיס בעזרת המחסנית הצבעונית. הבעיה שלי מתחילה כאשר אני רוצה להדפיס כתבה מהאינטרנט. כאשר אני לוחץ על "גירסת הדפסה" של המאמר אני מקבל את המאמר בצבע שחור. אני יודע שלאחר שלוחצים על הדפס ולפני שלוחצים על אישור - יש אפשרות להיכנס להגדרות של המדפסת ולשנות את הצבע של ההדפסה רק שאני לא יודע איך עושים את זה. אשמח לדעת כיצד עושים זאת.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  9. הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by ndv,

כשאני מעתיק קובץ כלשהו, מה בדיוק משפיע על מהירות ההעתקה? מעבד? זיכרון פנימי? דיסק קשיח? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by elad-k1,

(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  14. שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by prigat_a,

מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by orennaor,

שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by neo27111,

שלום לכולם ככה החלפתי מעבד מרחתי משחה טרמית וסגרתי את הפלטה של הקירור מים . עכשיו שהמחשב עובד הטמפ' מראה ביו 40 ל 50 מעלות ברגע שאני מפעיל משחק הוא קופץ לכיוון 90 מעלות חשבתי אולי לא מרחתי את המשחה או סגרתי טוב את הברגים . מה יכולה להיות הבעיה אולי הקירור מים שלי לא עובד ??? בדקתי בכמה תוכנות לא יודע כמה הם נכונות .

19. קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. שלום, עברתי מחשב וקניתי כמובן הארד דיסק חדש והתקנתי עליו XP. אני מעוניין להתקין את הכונן הקשיח הישן (IDE) בנוסף לו, אבל אז תהיינה שתי מערכות הפעלה שיכולות לרוץ וכשאני אקבל את האופציה לבחור איזו להפעיל איך אדע איזו נמצאת על איזה כונן? ועוד שאלה.. יש לי פלופי, ואני מתעקש להשאיר אותו. אפשר לקחת כבל עם כמה חיבורי IDE ולחבר 1 ללוח אם 1 לפלופי ו1 לדיסק הקשיח הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by Ben_G,

שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אם כשני עושה ווליום גבוה ויש באסים חזקים והרמקולים איזה מטר מהמסך אז יכול להגרם לו נזק בגלל כל ה"רעידות" האלה מהבאס?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by gzlt,

שלום ברשותי לוח gigabyte 8ipe1000 pro ומעבד p4 2.4 ht 800mhz bus הלוח הוא דואל צ'אנל, 400ddr האם זה משנה אם שמתי רק רכיב זיכרון אחד של 512 מגה, 333ddr? תודה גיל

• 9 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.