תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה 8i945pl-g עידכנתי אותו לגירסה חדשה יותר ואז החזרתי לאותה גירסה ופתאום נעלמה לי אופציה בביוס בקטגורייה mb intelligent tweaker ובקיצור (M.I.T) נעלמו לי שתי האופציות הראשונה cpu clock ratio c.a.m איך אני מחזיר אותם?
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק אחד של 512 ואני שם עוד אחד של 256 והלוח אם שלי תומך בדאבל צ'אנל בזיכרון....זה משנה משהו ששני הסטיקים לא אותו גודל?..... ואם כן אז מה משנה? בקיצור אני לא יישגע את השכל ומי שיוכל לענות ולהסביר לי אז תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מהMP3 פה מה הכי טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?? אם יש לכם אתר טוב בנותן מכירים טובים על קניות MP3 שאתם מכירים אותו וקניתם ממנו אפשר לשלוח לי ? תקציב : 200-400 ש"ח אני רוצה בערך 512 MB ואני רוצה חברה טובה לא משהו שנדבר אחרי יום יומיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-