תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מהMP3 פה מה הכי טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?? אם יש לכם אתר טוב בנותן מכירים טובים על קניות MP3 שאתם מכירים אותו וקניתם ממנו אפשר לשלוח לי ? תקציב : 200-400 ש"ח אני רוצה בערך 512 MB ואני רוצה חברה טובה לא משהו שנדבר אחרי יום יומיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4GB של RAM מותקנים במחשב, אך כתוב לי שרק 2.99GB ניתנים לשימוש. יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, דרך אגב. אפשר איכשהו לגרום לכך שיהיה ניתן להשתמש בכל ה4GB?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז כך קניתי קונן חדש WD 200 G SATA אני לא מצליח לחבר אותו כאילו אני מחבר את הכבל האדום ו.... מה עכשיו . שמתי לב שיש שני סוגים של חיבורי חשמל מה אני אמור לעשות בבקשה תשובה דחוף אני על קוצים
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנת אבטחה שתותקן על DISK ON KEY, ורק בחיבור הDISK ON KEY למחשב ,אוכל להפעיל אותו/לעשות LOG-IN ** אני יודע שקיימים התקנים מובנים כאלה. אני רוצה לדעת אם ניתן לקחת DOK רגיל ולהתקין תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם אני קונה חלקי מחשב באינטרנט מאתרים כמו skypc noacomp וכו האם יהיה לי איפה להתבכיין כשאחד החלקים התקלקל טרם נגמר תוקף האחריות
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך העליתי את הבעייה שלי לדיון בפורום זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138309.0 לפי המלצתכם נתתי את הכרטיס לאחריות, אולם לאחר שבועיים נאמר לי (הכרטיס נשלח למעבדות MSI) שהכרטיס בסדר גמור, וזאת על אף שהFPS שלי היה מבייש אפילו R9800... האם יכול להיות שמרמים אותי? או שמא הבעייה יכולה להיות במעבד? תודה לעונים, אני זקוק נואשות לעזרה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם שיש לו חיבור לארד דיסק רגיל ויש לי גם של SATA עכשיו יש לי כבר ארד דיסק בחיבור רגיל עם 80 ג'יגה, אם אני רוצה לוהסיף ארד דיסק של SATA למחשב זה אפשרי ששני הארד דיסקים יעבדו וישלחו נתונים אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רצאתי לישואל מה זה אומר החץ שאני מצביא עליו אם זה טוב יצא הבדיקה הוא לא.? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-