תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כונן SSD(כונן C) בגודל של 118 ג'יגה . הבעיה שלי היא שכאשר אני מסמן את כל מה שיש בכונן ולוחץ Properties אז כתוב שכל מה שיש שם לוקח 49 ג'יגה ובחשבון פשוט 118 פחות 49 יוצא 69 ג'יגה אבל כאשר אני מסתכל ב my computer כתוב שיש לי 35 ג'יגה ולא 69. השאלה שלי היא: לאן נעלמו או איפה מתחבאים 34 ג'יגה שאמורים להיות פנויים. בסך הכל אמרתי שאני לא ארד מתחת ל50 ג'יגה כדאי שהביצועים יהיו טובים(לא בטוח שזה נכון אולי אפשר פחות מזה אני פשוט לא מבין בזה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את כיוון המפרט מחשב שלי בחתימה שיהיה משמאל לימין ( יישור שמאל-אנגלית) אך משום מה אני לא מצליח כאן באתר, ניסיתי גם לשים קודים של HTML ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור? זה מה שרשמתי כדי ליישר את הטקסט לצד שמאל <p dir="ltr">TEXT</p>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שהגיע עם כבל מתח שהתקע שלו הוא בעל שתי "שיניים" עגולות שלא מתאימות לשקעים שיש לי בבית (3 חורים שטוחים) המחשב הוא קטן בעל ספק של 200 האם אני חייב לקנות ממיר כלשהו או שאני יכול להשתמש בכבל מספק ישן (של 300)? תודה (שאלה טפשית... אבל לא בא לי לשרוף את המחשב או משהו....)
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח
-
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלה כזאת: ברשותי לוח אם דגם ABIT IS7-V שנקנה מזמן ... אני חושד בו כתקול. חיברתי אותו למסך, והמסך אומר שאין סינגל. ניסיתי במסך אחר, ושוב אותה בעיה. ניסתי עם כרטיס מסך אחר, ושוב אותה בעיה. הבחנתי גם ב-LED אדום שנדלק בקצה הימין התחתון של הלוח אם. זה אומר משהו?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רכשתי היום מעבד Intel 2 core duo e4600 למערכת יחסית מיושנת שברשותי. הוא מחליף מעבד אינטל פנטיום די 2.8. לפני שקניתי וידאתי באתר של ג'יגה בייט שהלוח שברשותי תומך בקונרו - Gigabyte ga-81945gzmre-rh הלוח הנ"ל תומך עד 800 FSB והיות שהE4600 הוא 800 וויתרתי על לשדרג לוח אם ולקנות E6xxx שהם כידוע 1333FSB. כשהרצתי CPU-Z גיליתי להפתעתי שהבאס - 133 המולטפלייר 6 כלומר ש-800 לכל ליבה כלומר 1.6 ולא 2.4. (תמונת מסך מצ"ב). שאלתי היא איך ולמה? האם מכרו לי משהו אחר בתחפושת? האם לוח האם הינו הבעיה? (יש לציין שעדכנתי לגרסה עדכנית של הביוס כי חשבתי שאולי שם הבעיה אבל... לא). בבקשה אנשים, מי שיכול לשפוך קצת אור על הנושא יותר ממוזמן לעשות זאת - בתודה מראש, גיא. [attachment deleted by ad…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המתחים מלמטה מראים על דברים מוזרים... מישהו מכיר את התופעה? זו תוכנה או ספק לא טוב? מעולם לא היו לי בעיות עם המחשב הנוכחי... כבר שנתיים אצלי כמעט ולא זכור לי שנתקע אפילו פעם אחת... (זה לא שאני כזה זהיר עם מה שאני מתקין ועושה במחשב, פשוט יצאו לי רכיבים איכותיים במיוחד) בכל אופן זה מצב של "אם זה לא שבור אז על תנסה לתקן את זה", אבל ארצה לדעת להבא כי אני אקנה בקרוב מפרט חדש. אגב אני תמיד השתמשתי בספק גנרי ומעולם לא היו לי בעיות איתם - גם כרגע הספק פשוט.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן, יש לי זיכרון Corsair TwinX 1024m"g @ DDR400 מופיע לי פה שני מתחים אחד זה DDRvtt שרץ ב 1.3 וולט והשני DDRvdd שרץ ב 2.64 וולט האם זה בסדר ?! והשאלה השנייה זה לגבי כרטיס מסך - R9800PRO\ AGP8, וזה כותב שזה בוולט 1.6... - זה בסדר ? זה לא וולט של AGP4 ? עוד שאלה קטנה... מזה VCore !? והאם 1.4וולט זה בסדר בשבילזה ? תודה תום.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב פלופי למחשב ובשביל זה אני צריך לפרק את המארז ולנתק את המחשב מהחשמל. בספק כוח שלי מאחורה יש אפשרות לכבות אותו או לא (יש כפתור עם --- ו- O). כשאני מנתק את המחשב מהחשמל, לכבות את הספק או שלא צריך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-