תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה החלפתי לוח אם אחרי שכניסת ה agp של הקודם היתה דפוקה אז החלפתי לוח אם פירמטתי התקנתי windows 98 se (כן זה עלוב) והורדתי דרייברים לכרטיס מסך (מהאתר של אנוידיה) אבל אחרי שאנישם את הדרייברים הווינדוס כל הזמן נתקע ואני רואה קווים מוזרים איפה אתם חושבים שהבעיה בכרטיס במחשב או בדרייבר בבקשה תעזרו לי צרו קשר באיי סי קיו 150910856 תודה טל...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לפני שבוע שרפתי בטעות את הספק ומאז ששמתי ספק חדש המחשב נכבה יוצא ממשחקים ומתנהג מוזר, כנראה שאחד מרכיבי החומרה ניזוק. יש לי כמה שאלות 1. האם ההגדרה של מצב בטוח בביוס מורידה מהביצועים של המחשב, האם יש הבדל בין מצב בטוח למצב אופטימלי? 2. האם יש איזה דרך שאני אוכל לבדוק את הרכיבים של המחשב? כל אחד בנפרד כמובן על מנת לזהות את מקור הבעיה ולתקנה אם אפשר, או שיש איזו תוכנה שתבצע לי את הבדיקה? בבקשה תעזרו דחוף. המפרט שלי הוא כזה: Amd Athlon XP 2400 Gigabyte KT400 AGPX8 512 Muskin Western Digital 80G Cd-Rom Asus x52 Cd Writer Hp 9100 Leadtek Geforce 4 Ti4200 AGPX8 Computer Temp 32-49 והדגם של הספק הוא: VORSICHTI 450
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מידי פעם ניהיה לי מסך כחול שאני לא מספיק לראות ממש מה כתוב בו כי אחרי שניה המחשב עושה ריסטרט אבל מה שאני מספיק לראות זה חלק מהשם של הקובץ והוא מתחיל ב ATI אז שיערתי לעצמי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך שגורם לזה ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר :\ המחשב חדש O_o יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבעיה הזאת? נ.ב שכחתי לציין שיש לי ווינדוס איכספי
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.בכל דבר שאפשר לעלות ולרדת (כאילו עם הגלגלת) זה יורד ועולה לבד, ובאקספלורר זה עושה לי לפעמים הקודם לבד (כאילו חוזר לדף הקודם שהייתי בו) 2.שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי איזה שגיאה בקשר לפלופי ולעשות f11 כדי להמשיך, בדקתי והפלופי עובד בסדר מה עושים עם זה? 3.יש לי את השגיאה הזאת שהווינדווס עולה מה זה ואיך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט הבעיה היא שלחצני ה MY DOC MY PIC MY MUS לא עובדים בשונה מכל שאר הקיצורים
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל-DEVIVE MANAGER עלמנת לראות אם המחשב מזהה אצלי הכל אז אני רואה סימן שאלה צהוב ב-OTHER DEVICES ושאני לוחץ עליו(על הפלוס) יש עוד סימן שאלה צהוב תחת UNIVERSAL SERIALBUS(USB) CONTROLLER מה זה בדיוק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה ובאופן פתאותי המחשב שלי הפסיק לזהות את הצורב והDVD שלי. שניהם מתוצרת MITSUMI. לא עשיתי שום דבר מיוחד שזה קרה פשוט הדלקתי את המחשב יום אחד והופ! כל מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי זה ההארד דיסק והפלופי ???
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש כפתור כלשהוא, הכפתור שמפעיל את ה"התחל" שברצוני להסיר את תפקודו, הכוונה, שכשאלחץ עליו, מה שהוא אמור להפעיל לא יגיב, זאת אומרת ה"התחל" לא ייפתח, משום שאני נוגע בכפתור זה לפעמים בטעות באמצע משחק וזה יוצא לי מהמשחק וזה מציק מאוד..... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חבר שלי בדיוק אתמול קנה מחשב וישר כשהוא העלה אותו הייתה בעיה והמחשב חיפש את כונן הדיסקטים ולא מצא ואז חיפש קובץ P4P800 וגם היה רשום משהו עם הביוס משהו כזה: BAD checksum. משהו כזה אני לא זוכר קיצר בשביל שהמחשב שלו יעלה הוא צריך לשים את הדיסק של הלוח אם בסידי ואז הוא עושה מן דבר כזה Flashing... ואז אומר לכבות את המחשב וככה פעמיים ואז הוא סוף סוף עולה ואז הוא אומר לי Overcloacking faild ואז הוא אומר ללחוץ על F1 כדי להיכנס לביוס ולסדר שם משהו או F2 ולהמשיך רגיל לווינדוס...עכשיו ישר כשהפעלתי את המחשב לא יכולתי ממש לשים לב אבל המחשב פעל די לאט ואז ראיתי שהמעבד עומד רק על 1200 מגהרץ כשהמעבד שלו זה 2.4C! איך אני יכול לסדר את זה אם אפשר לסדר? אם אתם רוצים שאני יכתוב יותר בפירוט ע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון …
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1700 עם לוח אם GIGABYTE VT-600,כרטיס מסך RADEON 9100,וזכרון 512 ddr. האם הגיוני שמשחק כמו splinter cell יקפוץ,האם זו בעיה במשחק? התקנתי את הדריברים בעצמי למחשב, ואני רואה בהגדרות החומרה 512 זכרון ואת שם הכרטיס מסך,יכול להיות שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם כמו שצריך(למרות שזה עבד חלק)?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
OK אחים שלי יש לי p2 כמובן שאני לא כותב מאותו מחשב, אז ככה, המחשב עולה מזהה את כל החיבורים את הזיכרון והכל... עד היום בבוקר הכל עבד, החלפתי הארד דיסק הוא היה מלא בבג סקטורים... אז החזרתי להארד דיסק הישן שיש בוא כבר ווינדואס... המחשב עולה ו... מופיע הודעה הרגילה... Updating ESCD ... Verifying DMI Pool Data ....... וזהו זה נתקע שם... חשבתי שזה עניין של זמן, לא חיביתי תמחשב הזה כל היום והוא נשאר באותו מצב... אגב חיזקתי את כל החיבורים במחשב הכל עובד קשורה... תודה למי שיעזור...
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפני שבוע פירמטתי את המחשב, חשבתי שהוא סוף סוף יעבוד חלק כמו שצריך אבל הוא לא. אפילו לאחר הוספת זיכרון מגוכחת עכשיו יש 768MB של זיכרון (אל תשאלו, סיפור ארוך) למשל: אני שומע מוזיקה בוונאמפ ופותח בדיוק ICQ המוזיקה בווינאמפ מאטה ומתחרבשת עד שהICQ עולה. זה אף פעם לא קרה, התחיל רק בחודשים האחרונים בכלל ניגון מוזיקה בווינאמפ לא נשמע כמו שצריך בזמן האחרון (אני עובד עם גרסא 2.81) המפרט שלי מופיע מן הסתם במפרט שלי בצד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לקחתי אתמול מן המחשב הישן שלי את המודם 56K כדי לעשות FAX ועכשיו אין לי דריבר בשבילו מישהו בבקשה מוכן להביא לי דריבר למודם פקס 56K ג'נרי.... ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-