תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי נשמע רעש חזק מהמחשב (רעש חזק של משהו מסתובב ) בכל הדלקה. כאשר מערכת ההפעלה עולה הרעש החזק נפסק אבל כאשר מתחלים להפעיל תוכנות או לבצע פעולות במחשב לפעמים הרעש חוזר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה רעשים חריגים כמו רעש של כוס פלסטיק ששמים על הגלגל האחורי של האופניים רק הרבה יותר חלש ועדין ואיזה 2-3 דקות אחרי שהדלקתי הרעש מפסיק.. מהזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר ימים מחשב ויש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני מפעיל את המחשב (עד לרגע שבו הווינדוס נטען) יש מלא תקתוקים מוזרים שבאים מהמחשב (ככל הנראה מהלוח אם) זה נשמע כמו רעש של מתג שנפתח ונסגר או משהו כזה... בכל אופן, כאשר יש את הטעינה של הווינדוס (ויסטה) התקתוקים חוזרים וכאשר יש את התקתוק אז הטעינה של הווינדוס (מד ההתקדמות) נעצר ל3 שניות ואז הווינדוס עולה... כאשר המחשב מופעל הרעש הזה נשמע אחת ל-4 שעות. מזה יכול להיות?? ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי משהו מיוחד, זה ממש רעש פיזי ולא צפצוף רגיל של הלוח שהמחשב נדלק, כאילו מתג זז לאון ואוף... המחשב שלי: מעבד E8200 לוח אם: Asus P5K Se זכרון מושקין 2 כפול 2 גיגה (סה"כ 4) דיסק קשיח 1 (מערכת הפעלה): 500 גיג…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם הארדיסק WD 320gb 24\7 7200rpm 16mb SATA2(לוח עם gigabyte ga ma770-ds3). התקנתי XP והכל פועל סבבה. הבעיה שכל כמה דקות יש רעשים של שריקות חלשות כאלה מהמחשב..זה לא רעש של מאווררים או משהו..נראה לי זה מההארדיק. יש איזו אפשרות לבדוק אם ההארדיסק תקין ? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל תקופה ארוכה ולפתע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מההארד דיסק, מעין נקישות כאלה, כאילו משהו נתקע שם. שמתי לב גם לירידה בביצועי המחשב. החלטתי לכבות אותו. המחשב עדיין עובד והווינדוס מתחיל לעלות, מה שאומר שעדיין לא נמחק כלום. אני לא מתגרה בגורל ולכן אני לא מדליק כדי שלא יקרה משהו. מישהו יכול לומר לי מה התקלה ומה ניתן לעשות? האם זה מסוכן להפעיל את המחשב עם רעשים כאלה מההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי רעשים מהמחשב כבר הרבה זמן, ניסיתי לנקות את המאווררים לפני כמה זמן, אבל בחפיף.. והרעש עדיין לא הפסיק מה יכול לגרום לרעשים? אילו חלקים? ותגידו לי איך לטפל בזה בבקשה.. תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל CRYSIS אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש ישמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-