עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by et_gershon,

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. היי, הרכבתי היום מחשב חדש עם כוננים קשיחים מהמחשב הישן (WIN 7 ULTIMATE 64 BIT) אך כעת הוא לא עולה. אני סבור שהכול מחובר כראוי והדבר בוא אני בטוח הוא ששכחתי למחוק את הדרייברים של לוח-האם הישן טרם הרכבתי את החדש. האם יכול להיות שזו הסיבה שהוא לא עולה כלל? בתודה מראש

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

6. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

7. כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב... זה המפרט של המחשב שלי... intel core 2 duo e6300 1.86ghz gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt wd169gb 7200rpm 8mb sataII enermax liberty 400w connected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa cooler asetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yonir,

התקנתי את SpeedFan על המחשב החדש שקניתי וקבילתי את התוצאת הבאות: עם כל מיני מספרים לא הגיוניים.. (טמפ' -55 מעלות, מתח +12V רשום שהוא 0.32V וכו') מה זה אמור להיות.. ? החיישנים לא בסדר? יכול להיות שיש בעיה אמיתית?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שבת שלום כולם. הגעתי היום הביתה והפעלתי את המחשב - הוא נדלק אך לא עלה כלום במסך. הוצאתי את הפאנל הצידי של המארז, זה שממול הלוח (דרש הזזה קלה של המחשב לכיווני) - המחשב עולה. כיביתי, החזרתי למקום עם הפאנל - לא עולה. הוצאתי את הפאנל (שוב, תזוזה של המארז) - המחשב לא עולה ואף התחילו צפצופים שמעידים על בעיה בזיכרונות. הוצאתי החזרתי וכו וכו, לבסוף עבד. החזרתי למקום (בדרך המארז קיבל ממש טפיחה קלה מהשולחן - המחשב נכבה. הדלקתי אותו והוא שוב לא עולה. החזרתי למקום והוא לא עלה ושוב צפצף! אני כבר חסר אונים בקטע הזה.. זה קורה לי מאז שעברתי למארז הזה (כל המפרט בחתימה). בנוסף להחלפת המארז בוצעה הארכה לכמה כבלים, ואולי זאת הבעיה.. (הלוואי! אולי אבא שלי יבין שאי אפשר עם ספק ג'נר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tal_p,

יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Hitman_47,

המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3

13. Started by benze,

אהלן יש לי מחשב ללא כרטיס מסך , הרצתי עליו פיפא 18 בהצלחה מרובה . כעת , ישנה תקלה ! שאני מריץ את המשחק על חצי מסך ולא על מסך שלם , הוא הודיע שהכרטיס הגרפי קרס . רציתי לשאול , האם זה אומר שהחלק הזה 'מת' או שפשוט פסק מלעבוד באותו הרגע מפאת העומס ? האם כרטיס מסך Asus GT 1030 2GB OC GDDR5 DVI HDMI PCI-E יעשה את העבודה ? עוד שאלה כרטיס הSSD שלי , מדי פעם מריץ מעלה ומטה את מספר האחסון הפנוי בו , בין 140 ל 145 , האם זה תקין ? לאחרונה התקנתי המון שטויות על המחשב ( הוא חדש עם מפרט איכותי ) ויותר מדי לאגים ותקלות קטנות החלו להופיע בו והתחלתי לחשוש . תודה .

14. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by saarxee,

האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by skip,

נשרף לי הספק כח במחשב ואז החלפתי אותו. הכל עבד וכשהווינדוס התחיל להיטען המסך נכבה אבל במחשב המשיך להיות דלוק . זה נראה כאילו המסך מתנתק מהמארז או משהו כזה כי הכל ממשיך לפעול חוץ מהמסך. (הוא נכבה מייד כהווינדוס מסיים לטעון). מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי לוח אם מסוג ASUS P5ND2-SLI ומארז SUNBEAM TRANSFORMER כמו שידוע לכם יש למארז 4 מאוורים (בחלק העליון אחד, מאחור אחד, שניים בדופן הימנית, ואופציה לחיבור של עוד מאוור מקדימה). שאלתי היא האם אני יכול בכלל לחבר את כל המאוורים האלו ללוח? לאן אני מחבר את כל המאוורים האלה בלוח? איך אני יודע איזה חיבור נועד למה? הנה איור של הלוח תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by naory159,

בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב, המסך לא עובד בכלל... אבל אני שומע ששאר המחשב פועל כמו שצריך (מאווררים, דיסק קשיח וכו') אמרו לי שאולי זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... יכול להיות שזאת הבעיה?? ואיך אפשר לפתור אותה? יש לי כרטיס מסך מסוג 5200FX 128MB, ויש עליו רק צלעות קירור. (יש על הכרטיס חיבור לבן עם 2 פינים, יכול להיות ששם אפשר לחבר מאוורר?? ואז לפתור את בעית ההתחממות??) תודה רבה לכולם על העזרה!!

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by SSD,

אני צריך שנגן VLC ישמיע לי באוזניות והדפדפן ישמיע לי ברמקולים של המחשב. איך שהוא עשיתי את זה לפני כמה דקות אבל לא ממש הבנתי מה עשיתי . והרסתי את זה . תודה מראש.

20. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח ויש לי מחשב ישן יחסית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם דיסק קשיח: Western Digital Red WD40EFRX 4TB יכול להתאים ללוח אם asus p6t? במאפיינים רשום שדיסק קשיח מתאים ללוחות אם H61 ומעלה בלבד. לא הצלחתי להביון אם לוח אם שלי עונה לצרכים. wd: https://ksp.co.il/?uin=20584&select=.1033..145..517..1438. asus p6t https://www.asus.com/us/Motherboards/P6T/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by neo690,

יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמתאים למה שאני עושה בו משחק לפעמים cs שזה משחק קל יחסית וקצת אינטרנט אבל הבעיה שלו שהוא נורא איטי,גם כשמפעילים אקספלורר הוא עולה תוך שנייה אבל אז נתקע כאילו לאיזה דקה ואז חוזר (ואני לא מפעיל שום דבר כבד,בדקתי הכל גם באמצעות Tune Up) אחרי פירמוט המחשב עובד סביר,אבל כמה ימים אחרי זה הוא חוזר להיות איטי כמו שהוא היה עכשיו זה מוזר כי בTask manager מופיע לי שיש פחות או יותר 8-10% שימוש בCPU והCommit Charge הוא 475m / 1246m הרצתי סריקות של אנטיוירוס מעודכן, ccleaner , וAd Aware וזה עדיין לא עזר המפרט של המחשב שלי : Field Value CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LA…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by yariv51,

המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.