תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לפני שבועיים dell insperion i5-4200U ולפעמים יש רעש חלש של "קנאק" קטן מאזור הכונן קשיח, שחוזר על עצמו פעם בכמה שניות, וכשאני עושה שיעורים זה פשוט מטריף. זה רעש שאם החדר לא בשקט מוחלט אז כנראה שלא ישמעו אותו... גיליתי עוד משהו - כשאני מפעילה סריקה מלאה של האנטי וירוס הרעש מפסיק (כשהכונן עובד או משהו בסיגנון) כבר פניתי לאייבורי בקשר לזה והחליפו לי למחשב חדש במקום (גם בגלל תקלה שהייתה במסך), אבל הרעש נשאר... מישהו מכיר / נתקל בזה ויש לו פיתרון ? אני מעלה הקלטה שעשיתי ששומעים בה פעמיים את אותו רעש מדובר... http://speedy.sh/rcSHz/noise.3gp
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בעיה שאני לא יודע מה מקורה. לא יודע אם בכל מחשב יש את זה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז ממש כשהוא כבה יש רעש חשמלי כזה. קצת קשה לי להסביר ואין לי אפשרות להקליט, אבל רעש של מכשיר חשמלי כבה. עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את הרעש הזה גם כאשר המחשב דולק, וכל פעם שיש את הרעש הזה המחשב קופא לאיזה 2 שניות. וזה נורא מעצבן והורס לי את כל החוויה. יש למישהו מושג מאיפה זה מגיע? האם הבעיה היא בספק הכוח? זה הגיוני בכלל שזה יגרום לתקיעות כאלה? אולי מהכונן המכני? אולי מהכונן ssd ? עשיתי בדיקה לכוננים עם זה תוכנה ויצא שהם תקינים. אבל אני חושב שזה לא קשור. אשמח לעזרה. תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכאשר אני מזיז את העכבר אז המחשב שלי מרעיש, האם זה אחד המאווררים שיש לי במחשב, או שזו סיבה אחרת? מישהו שמע על דבר כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.. המחשב של אחי מרעיש שחבל על הזמן ורציתי לשאול איך אני מזהה את מקור הרעש?? איך אני יודע אם זה הקירור של המעבד או איזה רכיב אחר?? תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אסוס X541 ובין חסרונותיו זה רעש המאוורר..לרוב הוא לא מציק לי אלא אם כן אני נמצא במקום שקט מש כמו שירותים. יש דריך להחליש את הרעש שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרעש חזק בכל הדלקת מחשב, ולאחר כדקה מפסיק- האם המאוורר גורם לרעש?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיח זה כיאלו יש לו קריזות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים לאחרונה המאורר של הלוח אם עושה המון רעש, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר? לוח אם: abit nf7
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחיל להיות רעש משונה(מזכיר איכשהו ניסור או חיכוך), רעש זה מופיע רק כשאני מדליק את המחשב ומסתדר אחרי זה... לפעמים אם אני מזיז את המחשב זה גם מסתדר... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה, לפני חודשיים בערך נשרף לי הספק כוח, לא יודע למה אולי נפילת מתח או כל דבר אחר, החזרתי אותו לKSP (את המחשב) החליפו לי לאותו ספק (אותו דגם, ספק חדש) הדגם של הספק הוא: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עכשיו, הבעיה היא שהוא מצפצף. מה זה מצפצף? עושה כל פעם קול של ציפצוף. בהתחלה חשבתי שזה המחשב עצמו (לוח אם חם) זה המעלות שלו: (ככה שהעניין הוא פה לא במחשב עצמו) אז זאת לא הבעיה. עכשיו, כדי ל'כבות' את הרעש אני פשוט נותן לספק מכה, אבל זה לא מספיק.. הרעש נפסק וחוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-