עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nettek,

היי, קניתי מתאם לכונן Caddy ושמתי אותו במקום הצורב. הכונן שנמצא במקום הצורב הוא הכונן הישן שהוא HDD ובמקומו נמצא כונן SSD, שעליו גם מותקנת מערכת ההפעלה. אני לא יודע עד כמה זה משנה, אבל מכיוון שהכונן הישן היה מחולק לכמה מחיצות שונות (בגלל שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה פעם) השתמשתי בתוכנת צד שלישי כדי למזג את כל המחיצות לאחת. הבעיה היא שביצוע אתחול למחשב לוקח המון זמן (משהו כמו 4-5 דקות שלמות) אם עושים את זה בדרך הרגילה (כלומר אתחול דרך הווינדוס), והדרך היחידה להתחמק מזה זה ללחוץ על כפתור הכיבוי (אני משתמש בלפטופ ואין לי כפתור ייעודי לאתחולים). אמרתי שלדעתי זה לא קשור למיזוג המחיצות, כי עשיתי כמה פעמים פרמוט למחשב (Reset this PC דרך ווינדוס). ב…

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, להלן מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9505, מהירות 2.83GHz לוח אם: ASUS P5P32TD PRO זכרון: Corsair CM3X2G1333C9 (סה"כ 8 ג'יגה, 4 סטיקים של 2) הבעיה החלה מיד לאחר ההתקנה של Windows 7 64-bit - המחשב (במצב idle) ביצע ריסטרט. ביטלתי את האפשרות של ריסטרט מיידי עם מסך כחול, אבל לא מדובר פה במסך כחול - אין קוד bugcheck, אין minidump, ושום דבר לא נכתב ל- event log. עדכנתי את הביוס לאחרון, והכל בביוס מוגדר auto, ובמצב כזה הזכרון עובד ב- 1333MHz. הרצתי memtest86+ 4.0 כל הלילה (8 שעות) - הזכרון תקין. אחרי שחיפשתי הרבה בפורומים גיליתי שאני לא הייחיד שחווה את זה בעיות האלה. חלק מהאנשים טוענים שצריך להגדיל את המתח של הזכרונות. בדף מידע באתר Corsair מצויין…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. ראשית אני רוצה לציין ששמתי לב לפוסטים האחרים שנוגעים בבעיות דומות אך לא מצאתי בהם תועלת. במהלך משחק (C&C TB3) המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו, ובמסך הBOOT הראשוני - איפה שהמחשב מזהה כל פעם איזה כוננים מותקנים וכמה זכרון מותקן - שמתי לב ל-2 שינויים: הראשון, המחשב לא זיהה 2 מבין שלושת הכוננים הקשיחים שלי (הוא זיהה את כונן הIDE עם הווינדוס עליו, אך לא את שני כונני הSATA שלי). השני: בשורה אחת אחרי מפרט הכוננים שהמחשב זיהה הופיע משו בסגנון cmos error - עוד משהו שאנ'לא זוכר. אוטומטית לחצתי על אנטר והמחשב עלה, כמובן בלי 2 הכוננים הנל. בוינדוס שמתי לב לדבר מה מוזר אחר - עושה רושם שהוא מזהה את הכונני הSATA שמחוברים לי למחשב ומאפשר לי לעשות SAFE REMOVAL וכדומה, אבל כאשר אני נכנס …

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by Googleness,

מחשב חדש לחלוטין, XP מעודכן לחלוטין.. לא קשור מתי לפעמים בהתחלה ולפעמים בסוף (קרה כבר 3 פעמים), הVisual Style של חלונות מתחלף מהXP לCLASSIC לשניה וחצי והווינדוס קורס וניהיה ריסטרט. מדוע ולמה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by iSolt,

קניתי SSD חדש אז הוא לא הבעיה גם בהסרת כרטיס מסך הבעיה מופיעה הבעיה היא ריסטרטים באמצע עבודה ללא מאמץ, ללא התחממות, סתם בגלישה באינטרנט או בצפייה בסרט ווינדוס 10, אין שום קשר לעדכונים כי אם המחשב עשה ריסטרט מעדכון אז כל התיקיות נפתחות בחזרה, כשהמחשב קורס הוא פשוט מפסיק להגיב למקלדת/עכבר יש עוד משהו לעשות לפני שאני קונה שילוש [מעבד ראם ולוח אם] חדש?

8. Started by iSolt,

המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים

9. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by AiXC,

כבר פעמיים היו לי ריסטרטים באמצע המשחק, פתאום שומעים זזזזזז כזה ואז ריסטרט. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by balagan777,

אהלן, קיבלתי מסך 22" ורציתי לחבר אותו למחשב בנוסף למסך 17" שברשותי (שניהם LCD כמובן) כשחיברתי את המסך הנוסף ה WINDOWS קפא וביצעתי ריסטרט, אבל המחשב לא ביצע אתחול. במקום זה רק שמעתי את המאווררים נדלקים ואחרי כמה שניות נכבה לבד ומנסה שוב פעם. ניתקתי את המסך החדש והכל עבד, אחר כך ניסיתי לחבר את המסך החדש לבד וגם הכל עבד. כשניסיתי שוב פעם לחבר את שניהם הכל קפא והמחשב לא ביצע אתחול. המפרט שלי הוא מעבד Q9450 לוח אם Giaabyte ep-43ds3 כ.מסך asus en8600gt ספק כח Enermax pro82+ 525W יש למישהו רעיון ? יכול להיות ששני המסכים ביחד יוצרים איזה קצר חשמלי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי המחשב מרסטרט סתם ככה באופן רנדומלי... וזה לא כל שעה או חצי שעה שזה איכשהו סביל אלא כל 5 דק' בלי להגזים! האופציה של "AUTO RESTART מבוטלת רק שתדעו לפני שאתם מייעצים לי, טמפ' יציבה ונמוכה ככה על 40 +-.... כל החלקים תקינים למיטב ידיעתי. מה יכולה להיות הבעיה??

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by mashas,

שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם יש לנו מחשב כבן 3 חודשים בערך, ויש איתו בעיה של ריסטרטים חוזרים. זה לא קורה בשעת עומס או משהו כזה, סתם ריסטרט פתאומי, שיכול לבוא בעת גלישה באינטרנט ( שזה מה שעושים בעיקר עם המחשב ) יש לו גם מסכים כחולים, אבל כשניסיתי לבדוק אותם עם התוכנה, לא הבנתי בדיוק מאיפה הבעיה באה ( בעבר שהשתמשתי כן היה רשום על הדבר הבעייתי ). בכל אופן, מאיפה לדעתכם מגיעים הריסטרטים? המארז הוא של ג'יגה בייט, ועל הקופסא של המארז היה רשום שהוא מגיע עם ספק של 450 וואט ( או 350 \: ), הוא אחד מדגמי ה ISOLO ( אני לא יודע איזה בדיוק ). האם החלפת ספק לדעתכם תעזור?

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by iSolt,

מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!

19. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by zilbermm,

כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק ללא הפסקה. אני נאלץ לנתק מספר פעמים מהחשמל ולחברו מחדש עד שהוא "מניע". הבעיה החלה כשלפתע המחשב נתקע ומאז היא מופיעה בכל הדלקה. כשהוא רץ, הוא רץ ללא בעיה. מה מירב הסיכויים, ספק? לוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ניב200,

בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by ophir87,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…

24. Started by highmiko,

שלום חברים, יש לי בעיה עם מחשב ולוח שבנדון. שאר הרכיבים: Sapphire Ati Radeon 7850 OC Intel Core i7 3830K Antec Earthwatts 500W PSU ביצעתי גם ניטור לגבי הטמפרטורות והכל תקין. פעם או פעמיים ביום המחשב מבצע ריסטרט פתאומי. יש לי UPS, לכן הבעיה לא קשורה לנפילות מתח או בעיות חשמל בטוח. ביצעתי סריקה כפולה עם MEMTEST, הזכרונות תקינים. הרצתי MHDD להארדיסק, עבר בהצלחה ללא שגיאות. ביצעתי עדכון ביוס ללוח אם, הבעיה ממשיכה. יכול להיות שהבעיה בלוח או בספק? או בכלל בהתקנה של מערכת הפעלה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לצמצם את האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by ben_amitai,

שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.