עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DanielHatuka,

יש לחבר שלי מחשב קצת ישן (כ-6 שנה)...עם Windows XP. לפני שבוע נכנס למחשב ווירוס והוא רוצה לפרמט. הכנתי דיסקט הפעלה מהמחשב השני שלו והגעתי ל-DOS ועכשיו הבעיה: ב-DOS אני יכול לראות רק כונן :A וכונן :B ששניהם כונן הדיסקים לכן אני לא יכול לעשות את הפקודה על הכונן של הדיסק הקשיח (:C). איך אני יכול למצוא כוננים ש-DOS יזהה? והאם יש דרך אחרת לפירמוט של הכונן ? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by טל קורקוס,

כל פעם שאני מפעיל 3DMARK 2006 התוכנה עולה שאני לוחץ " בנצמרק " הוא מתחיל וקורס כמו דפדפן , שאני מפעיל 3DMARK2001 זה עובד ומסיים ואני מקבל את זה , התוצאה נורמלית ?

3. קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

5. התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by elibugi12,

היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Avivpro1000,

היי, יש לי מעבד Ryzen 7 5800x בן שנה וחצי כשאני נכנס לפורטנייט המעבד עולה ל 90 - 92 מעלות (לפי AMD המקסימום של המעבד זה 90). אני לא יודע מה לעשות ואם זה תקין בכלל. (זכור לי שגם פעם זה היה ככה) קירור - Antec K240 CPU Liquid Cooler RGB

9. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by law89,

היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …

11. Started by רועיקי,

התקנתי win7 ultimate 64bit על הארדיסק של טרה. אמרו לי שלא מומלץ להתקין את כל התוכנות והמשחקים על אותה מחיצה של windows. לא יודע אם זה נכון, ככה תמיד נהגתי, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. אם בכל זאת מומלץ להפריד, כמה לדעתכם כדאי להקצות למחיצת ווינדוז? אפשרי בכלל להקצות עכשיו מחיצה בהארדיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה? תודה.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by amnesia,

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shinshi,

שלום, הבעיה במחשב היא, מספר דקות לאחר ההדלקה ה taskbar וכל מה שקשור לווינדוס לא מגיב. לא ניתן לפתוח תיקיה חדשה, לא ניתן להשתמש בלחצן start, אך חלונות פתוחים ממשיכים לעבוד כרגיל וניתן לסגור אותם. ניתן להגיע ל task manager רק ע"י לחיצה על CTRL+ALT+DEL, וברגע שנכנסים לשם, מופיע windows - not responding. מה הבעיה, ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? (האחריות למחשב הסתיימה) תודה, שמעון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. התקנתי על מחשב שנרכש לפני יומים ווינדוס 7 אולטימייט. למחשב יש כונן של 300GB. המחשב מראה כאילו הדיסק הקשיח מלא. (נשארו 2 - 3 M). אחרי ההתקנות אולי השתמשתי ב 20GB. כשאני בודק את גדלי הקבצים אין אינדיקציה של שום קובץ ענק שמילא את הדיסק. בדקתי את עניין הגיבוי מערכת אך הוא מוקצה כ גיגה או שניים. הדיסק אינו משותף. לא בוצעו שום הורדות ואין אינדיקציה לוירוס. ריסטרט כמובן שלא עוזר. לעצות שלכם אודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  17. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת ואני לא יודע איזה כרטיס רשת יש לי.....איך אני בודק?

20. Started by n00kie,

אז הבלאגן התחיל היום כשהעברתי את כל החלקים במחשב ממארז אחד לשני, פעם ראשונה שאני עושה את זה אז יכול להיות הרבה גורמים - אבל המחשב לא נדלק. אני די בטוח שחיברתי הכל כמו שצריך, מעבד וזכרונות העברתי AS IS על הלוח אם וכל השאר פרקתי והרכבתי מחדש. הלוח שלי הוא P5KPL-CM של ASUS ויש לו נורת חיווי שדולקת כשהמחשב מקבל חשמל והיא דולקת כשאני מחבר את הכבל חשמל, אבל אם אני לוחץ על הכפתור שמדליק לא קורה שום דבר. הרמת פאניקה די גבוהה ואני די אובד עצות, ניסיתי לשחק שם קצת עם החיבורים למקרה שלא חיברתי משהו טוב ושום דבר לא עובד. אשמח לעזרה, אם צריך אני יכול לצלם את המחשב.

• 45 תגובות
    • 9.9k צפיות
  21. אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום לפני כמה ימים הייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך.המאוורר לא עבד והיו בעיות עם התצוגה.אתמול סידרתי את המאוורר ושהפעלתי מחדש את המחשב.אני שומע שהוא מופעל אבל אין לי שום תצוגה והאורות של ה-USB לא נידלקים.מה אני יכול לעשות? תודה מראש יש לי לוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 מעבד athlone xp 2200 ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום לאחרונה לפני חודש -חודשיים המחשב כל 20 דקות - חצי שעה מכבה את עצמו איך ניתן לפתור את התקלה ? (מצורף תמונה של טמפרטורה). תודה. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by shlomirrr,

יש לי לפטופ וכאשר אני מקליד האותיות מתהפכות לי כאשר אני מחבר מקלדת חיצונית USB זה כותב לי בסדר. לפי מה שאמרו לי צריך לשנות ברגיסטרי ב initialkeyboardindicators לשנות שיהיה 0 שזה אומר מצב כבוי לאחר שעשיתי restart הרגיסטרי השתנה שוב ל 2 מה שאומר שה num lock הופעל, איך אני מבטל אותו לצמיתות במחשב נייד?

• 9 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.