עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by DarkTesticle,

אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by ag43,

יש לי שני כרטיסי רשת USB אלחוטיים של 3COM וEDIMAX כאשר אני מנסה לחבר את שניהם לאותו מחשב נוצרת לי שגיאה (ההתקן השני לא מזוהה) כנראה שהם מתנגשים. מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל את שניהם ביחד (ע"מ להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות בו בזמן)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Kobi Defen,

שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.

5. יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי. מדובר על לפטופ של לנובו שביצעתי לו אתחול ל"FACTORY DEFAULTS" דרך התוכנה המצורפת אליו. ה-WINDOWS עובד בסדר גמור. אממה, כל פעם שאני עושה אתחול, הוא נותן לי 3 אפשרויות (UPGRADE, XP ועוד משהו) ואני צריך לבחור את הראשונה. והוא כברירת מחדל רוצה את השלישית. הבנתי שניתן לערוך את הקובץ BOOT.INI בכדי לשנות את זה, אבל אני פשוט לא מוצא את הקובץ. ב-C גם לאחר שאפשרתי צפיה בקבצים נסתרים לא ראיתי אותו! ניסיתי להעביר ממחשב אחר, אבל מהמחשב הזה אני פשוט לא רואה את הקובץ ברשת ! (והמחשב השני כן..) בשניהם אני מחובר כמנהל. לדעתי הקובץ חייב להיות איפשהו, גם חיפוש בכונן לא מצא אותו.. איזשהן הצעות ?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by almog14,

שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by winner100,

בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
    • 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום לאחרונה התחילו להופיע לי על המסך ריבועים מוזרים כאלה: זה הכרטיס מסך שיש לי: https://ksp.co.il/?uin=37618 זה יכול להיות הכרטיס מסך? תודה!

10. Started by roc,

שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by jammblues,

שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Emmanuell,

אז יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg פתאום יש ריח שמזכיר פלסטיק שרוף ,בעיקר בזמן מאמץ כמו משחקים . פתחתי את המארז ולא ראיתי משהו חריג לדעתי , צילמתי כמה תמונות - http://imgur.com/a/rwKVh מה זה יכול להיות ? אני ממש אשמח לעזרה .

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by GeForce93,

שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by i022052,

שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by cyberX,

ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by vale,

אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by xTz,

היה לי מחשב ששדרגתי לו זיכרון [במקום 512 הכנסתי שבב אחד של ג'יגה] אחרי שסיימתי להכניס את השבב סגרתי הכל, הדלקתי את המחשב, הנורות לא נדלקו, המחשב עצמו פעל אבל שום דבר לא הופיע על המסך, במקביל התחלתי להריח משהו שרוף לאחר שחכיתי כמה דקות הדלקתי שוב אותו מצב רק שהנורות מקדימה נדלקו בהתחלה. זה לא ספק כח נכון? כי המחשב כן נדלק..שמעו את המאווררים וכו' אמרו לי גם שיש סיכוי [ולא לצחוק] שזה קשור לאבק, בגלל שיש יותר מדי אבק או משהו, יכול להיות כזה דבר? תודה רבה רבה לעונים.

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by sagivp,

היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by visitor,

שלום, רציתי לשאול לאן אני מחבר את שני ההרדיסקים בשביל לעשות רייד 0 על לוח P5B DLX? יש חיבור שנקרא JMicron JMB636 Serial ATA RAID connector שנמצא בנפרד מחיבורים המסטר והסלייב הרגילים, מי שמכיר את הלוח כנראה יודע איפה. השאלה שלי היא לאן אני מחבר את שני הדיסקים? אחד לשם? שניהם על מסטר רגיל? תודה, קראתי על זה בחוברת של הלוח אבל לא הבנתי חד משמעית מה אני אמור לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by blabla130,

קניתי מחשב חדש ולא היה את הדיסקט של הדרייבר בקופסא, ניסיתי לעשות אחד מה-Uitility CD אבל במהלך התקנת וינדוס הוא אמר לי שחסר קובץ Setup. המפרט: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray +TT TR2 for A Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherbo Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200Memory (x2) Maxtor 160GB 7200rpm 8MB buffer Serial ATA HDD NEC ND-3520AW 16/16/24/48/16/48 Bulk DVD+-R/RW LG 16/48 Bilk DVD-ROM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video C Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Genius SP Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers בחיפוש מצאתי את הדרייבר הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=…

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by ITAMAI,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by יהודיתד,

צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם

24. Started by idobe97,

יש משהו שיודע איך אפשר לפרוץ את החסימה של רימון?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים