עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by kobi3211,

שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by antipaladin,

אני רציתי לשאול האתר שבוא מגעים לרוטרים והכול 192.168 וכו, אפשר לשנות את השפות? 3com רוטר של חבר שלי,שלא יודע אנגלית אבל תותח ברוסית,שואל אותי אם אפשר לחליף שפות ואם כן איפו אפשר להשיג את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by seladlev,

לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. למה נועד החיבור בריבוע האדום? למה נועד החיבור בריבוע הכחול? כיצד הג'אמפרים (ריבוע צהוב) אמורים להיות אם אני רוצה שגם החיבורים החיצוניים שעל הכרטיס עצמו יעבדו וגם אם אני רוצה לקשר בין הרטיס הזה ליצאיה חיצונית על המארז? לאיזה כבל אני זקוק בשביל זה?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  8. אני רוצה לדעת מה קורה במצב ש א)הזיכרונות לא עובדים ב)הלוח אם לא עובד האם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. ברשותי נייד לנובו T420 ואני רוצה להאיץ את מהירותו.. מעבד I5 של אינטל 4 ג'יגה RAM אשמח לשמוע המלצות.

11. Started by djzander,

אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ניסיתי להקטין את הPF שלי ל 512 מגה >>> למרות שגודל הזיכרון שלי הוא 2 G המטרה שלי היא כמה שיותר פעילות זיכרון RAM איך שהוא אני לא מרגיש שזה משפיע לא רוצה להכניס את המערכת לאי יציבות >>> מחפש הגדרות נכונות / חדשות למערכת על 2G זיכרון האם כדאי להישתמש בתוכנה? אם כן >>> באיזו? THX

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by soldier,

יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by shahar07,

האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by p_q,

מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by CrashZone,

אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by solikt,

אני רוצה לפרמט יש לי תיקיות של מוזיקה איפו אני יכול לשמור אותם באיזה אתר אינטרנט? ויש לי קרום ופירפוקס יש לי סימניות שאני רוצה לשמור איך שומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה

23. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה ​

25. שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים