תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה מוזר זה ! כמו שכתבתי בכותרת. ראיתי סרטון בפייסבוק ובאמצע הניגון קרס המחשב והופיע מסך כחול (דבר שלא קרה לי בחיים ) . העלתי את המחשב ושוב קרס. כשאני עולה במצב בטוח המחשב עובד שעות כמו שצריך . כרגע אני כותב ממחשב נייד אך אני יכול גם לכתוב ממצב בטוח מהמחשב הראשי . הורדתי תוכנה שעושה ANALYZE, לקבצי DUMP . רשום שם שהבעיה כנראה נובעת בגלל קובץ בשם HAL.DLL . אני אובד עצות . מישו מכיר את הבעיה ? דברים שניסיתי לעשות: טעינת הגדרות ברירת מחדל של הביוס. שחזור מערכת. מחיקת דרייבר של כרטיס מסך . תיקון סקטורים פגומים של הדיסק הקשיח . החלפת קובץ ה- HAL.DLL . ניתוק כל מחברי ה- USB .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות. נתוני המחשב: מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7 הרצתי תוכנות לניקוי המחשב כמו advanced system care , וגם הורדתי את הכלי שלי מיקרוסופט לגילוי והסרת תוכנות זדוניות ולא נמצא כלום. בנוסף נכנסתי גם לmsconfig וביטלתי תוכנות שאין לי צורך שירוצו ברקע, ועדיין המצב נשאר דומה אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.
-
-
- 1 תגובה
- 317 צפיות
- 3 followers
-
-
אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ראש דיו חליפי שחור מסוג HP C9351CE הפסיק להיות מזוהה ע"י המדפסת (F4172). שקניתי אותו לפני שנה הוא עבד סבבה, אך לאחר מס' חודשים הוא הפסיק להיות מזוהה. אז הבעיה נפתרה לאחר ששיחקתי איתו מס' דקות. כך קרה פעם נוספת. כעת לא משנה כמה אני משחק איתו הוא לא מזוהה. יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול שיחקתי לי ב-GTA3 ובעודי עונה לטלפון שמזמין אותי למירוץ מכוניות בתוך העיר, כבה לו המחשב. הפעלתו מחדש גורמת לפעולת המאוורר ולתקתוקים מהכוננים, לאחר כמה שניות נשמעים שלושה צפצופים מהרמקול הפנימי שחוזרים על עצמם כל מספר שניות. אין שום תצוגה על המסך. מהנסיון המועט שיש לי, אני יודע שהוא צריך להגיע לטכנאי ASAP אבל האם מישהו יכול לתת דיאגנוזה ראשונית? האם זה ההארד דיסק? (אני אצא מדעתי) לוח האם? (יש אחריות) תודה לעונים. ???
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לקחתי שני כרטיסי מסך של מחשב SIS ו גיפורס 4 עם יציאה של S-VIDEO ו - RCA חיברתי לטלויזיה שבבית ורואים מטושטש קטן , בקיצור על הפנים שיניתי טלויזיה אפילו אותו הדבר אין שיפור ..יכול להיות שהבעיה היא בכבל ? הוא חדש לגמרי
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה , שאני מפעיל את המשחקים : Gta3 \ C&C generals \ mafia אני רואה רק את הרבע העליון השמאלי של המסך... זאת אומרת.. כל הרבע הספציפי הזה.. מרוח על המסך.. אני יכול להוזיז את העכבר לחלקים האחרים שאני לא רואה.. ולנסות להמר איפה הכפתורים... למישהו יש מושג? אם זה עוזר. התקנתי את ati refresh rate fix \ catalyst 3.2 המחשב שלי : amd 1900mhz radeon 9700 pro 512mb windows XP תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי, לפני שבועיים פתחתי קובץ מאיזה אתר, ומאז החיים שונים לחלוטין, המחשב זז לאט, האינטרנט איטי, חלונות נפתחים לי אחד אחד או בלי הפסקה ברצף(אתרי סקס, חלאס!!). עוד דבר חדש זה שבSAFE MODE נתקע במסך השחור אחרי שבוחרים USER. כל יום הפתעה חדשה. בנוסף מדי יום נפתח לי מסך שמזהיר אותי שנדבקתי בוירוס\סוס טרויאני\ קוף אצטקי וכדומה. יש לי אנטיוירוס מסוג NOD32, ובנוסף SPYBOOT, Lavasoft Ad-Aware SE Professional, CCleaner שהורדתי בעזרת עצות של אנשים טובים לב שניסו לעזור לי כגון MAX, (כל מי ששכחתי שיזכור שאני אנצור את עזרתו) זקוק להדרכה אישית , להסרת החרא שתקף את המחשב שלי!!! בבקשה עזרו לי, אני אעשה הכל אני לא יכול לראות את המחשב שלי קורס ככה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-