עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשהמחשב עולה,ואיתו כל התוכנות בהתחלה, יש אזושהי תוכנה שמשום מה נראה לי שייכת לכ.מסך הוא רושם לי משהו על LOW LEVEL DRIVER או משהו כזה....מישהו יודע במה מדובר ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by aviad13,

המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by mastercod,

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8085471 זהו תותאות של בדיקה של תוכנה 3DMARK מה אתה חושבים על זה זה תוצאות טובות? נ.ב אני לא חושב כי יש לי את המשחק call of duty 1 ועל רצולוציות גבהות הוא לא עובד חלק..

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום לכולם, היום התקנתי כרטיס מסך של חברת GIGABYTE מסוג GT730. לאחר ביצוע ההתקנה ה-BOOT של המחשב לוקח יותר זמן מבעבר ואני בכלל לא רואה את הלוגו של הלוח אם. מיד עם הפעלת המחשב המסך נשאר עם נורית צהובה (ממתין לסיגנל מהמחשב) והנורית הופכת לכחולה רק לאחר כחצי דקה, כלומר מתחילה להופיע רק לאחר שיש את הלוגו עלייה של הווינדוס (ווינדוס 7). מישהו נתקל בבעיה דומה? מכיר את התופעה ויודע כיצד לתקנה? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, הבעיה הזאת מעצבנת נורא. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by baruch_555,

יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. היי, הכל התחיל מזה שהייתה לי הפסקת חשמל, והביוס לא זיהה את הדיסק הקשיח שלי, במחשב אחר בדקתי את הדיסק והוא עובד, אמרו לי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולהחזיר, עשיתי את זה, בהתחלה בכלל לא ראיתי אח"כ כלום במסך, אח"כ כיביתי והדלקתי אותו, ועכשיו הוא מראה חצי מהתווים בג'יבריש כמו בתמונות שצירפתי, ובנוסף הוא לא מעלה את התוכנה של ההארד דיסק SEAGATE שאיתה אני רוצה לעשות בוט כדי לבדוק שהכל בסדר, כמו שצריך. בקיצור, לפני שאני ממשיך לטפל בבעיה של ההארד דיסק שלא מזוהה, אני צריך עכשיו לפתור בעיה אחרת של מסך שלא מציג טוב... ניסיתי לרענן את המסך, בדקתי את החיבורים, אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... מה המקור שלה? האמת שעוד שלפני שנגעתי בבטריה הייתה לי את הבעיה הזאת במסגרת הניסיונות לז…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eidov,

אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. קניתי לאחרונה מחשב עם הארד דיסק Western Digital 160GB 7200RPM ולוח אם ASUS A8V DELUXE AMD SOCKET 939 DUAL CHANNEL DDR 3Y. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה להתקין את הWindows XP ההתקנה לא מזהה את ההארד דיסק וכותבת לי את ההודעה הבאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. THis may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. ניסיתי לשנות את ההגדרות בביוס ותחת סעיף בשם Promise Controller לשנות את זה לRAID או לIDE. ניסיתי להתקין דרייברי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kuku gril,

יש לי שני עכברים אופטים פשוטים ,אחד של מיקרוסופט ואחד של חברה לא מוכרת. עם שניהם אותה בעית מתח , כל כמה שניות מפסיקים לעבוד (לא מאירים בתזוזה) בלי קשר לכלום , מצד שני הם יכולים גם לעבוד רצוף כמה ימים בלי בעיות ממש בצורה רנדומלית. ניסיתי את כל הכניסות יו אס בי במחשב ועם כולם אותה בעיה. למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש ברשותי לוח GIGABYTE דגם 7VAX עם הביוס האחרון מספר F8 כנ"ל אותו בעיה היתה לי עם F6 יש לי מעבד 1800+ וזכרון 256 333 של סמסונג. המעבד עובד על 40 מעלות ומקסימום בעבודה קשה על 45 גם זה יותר מידי. יש לי בקר SCSI של TEKRAM עם 2 HD SCSI יש לי בעיה. כאשר אני מעביר בביוס למצב של TOP PREFORMENCE WINNDOWS עולה רגיל אבל אז יש בעיות והמחשב נתקע ואפילו עושה לעצמו רייסט. כאשר חוזר מהמצב ל DISABLE ב TOP PRE. אין שום בעיה. האם הזכרון הוא עגלה? איפה יכול להיות בעיה. העם הבקר לא מסוגל לעבוד עם השינויים הללו. תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. Started by nivz,

במקור היה לי windows 98 והסאונד עבד מעולה עכשיו שידרגתי ל-Windows XP PRO ועכשיו הוא לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ואין סאונד, אין לי גם את הבקרה על הווליום בכלל כי המחשב לא מזהה את הכרטיס, במנהל ההתקנים יש Multimedia Audio Controller אבל הוא עם סימן שאלה צהוב ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין לו ומאיפה אני משיג את הדרייבר השאלה שלי היא איך אני יודע איזה כרטיס קול זה ואיך אני משיג את הדרייבר שלו? בתודה, ניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה

16. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by moki,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobi_af,

תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.

21. Started by Impreza,

יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Sooki,

היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by ETB,

בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. Started by potpockey,

שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.