תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים אני קניתי לפני שבוע מאמזון מחשב נייד של חברת MSI( מדובר במחשב עם מפרט של: i7 9750H עם כרטיס מסך GTX 1660Ti) עכשיו אני מפעיל עליו משחק ששוקל 10 גיגה הוא מתחמם ברמה ממש ממש גבוהה השאלה אם זה נקרא נורמלי כי סך הכל הפעלתי NEED FOR DPEED המשחק ששוקל 10 גיגה והוא התחמם מאוד מאוד השאלה האם זה דבר שאפשר לסדר בכרטיס מסך או שכדאי להחזיר את זה מישהו עוד אחד נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימאהה כפול 16 אתמול פירמטתי את המחשב וכאשר אני הולך למחשב שלי הוא לא מציג לי אותו בכלל והוא מותקן טוב כי מתי שהמחשב עולה הוא מראה לי אותו אני הולך ללוח בקרה והוא מראה לי על הצורב סימן קריאה מה אני צריך לעשות??? רציתי להסיר אותו וגם לא נותן כי הוא מבקש ממני להוריד את האב ואין לי בכלל כזה דבר אז אם מישהו יודע בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של גיגהביט והוא לא היה בשימוש כבר שנה ומעלה, כאשר ניסתי להדליק אותו הוא לא עבד, אז בהתחלה הייתי בטוח שזה הספק כוח אז החלפתי, ראיתי שזה לא עוזר ושמתי לב שרק שאני מוציא ומחבר את הכבל של המעבד הוא מתחיל לעבוד אבל אז אחרי שימוש של יום שאתה מכבה אותו אתה צריך לעשות את זה מחדש(עם המעבד), אני חייב עזרה יש למישהו מושג פשוט אני לא רוצה הלחליף אותו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שדרגתי אתהמחשב שלי ל- windows7 64 bit אני לא מצליחה להתקין מצלמת אינטרנט videocam look של גיניוס האם תוכלו לסייע לי תודה נאוה
-
- 5 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
ה-Driver Booster מציע לעדכן כל מיני רכיבי דרייברים שהוא מגדיר כ'עבור משחקים' ורציתי לשאול - במידה ואני לא מריץ משחקים במחשב - העדכונים האלו חיוניים לתפקוד תקין של המחשב? יש לי פה שתי התקנות מ2008, שתיים מ2010, שתיים 2012, שתיים מ2013 ושתיים מ2015-2019, האם צריך את כל זה? אגב, אם המערכת שלי רצה על 64 ביט, אני בכלל צריך את ה32 ביט (x86)? יש פה גם Microsoft Silverline וNet Framework 4. הרבה תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ניקיתי את האבק במחשב עי פתיחתו הוצאת הרכיבים, ניקוי עם מברשת והחזרת הרכיבים עכשיו קיים דבר מוזר ביותר. כל הדרייברים עובדים אבל הקול לא יוצא. כשמדליקים קול כלשהו המחשב מזהה שיש קול ורואים את העליות והירידות של הווליום אבל אין קול. הרמקולים עובדים. (נבדק) וכן מחובר למקום הנכון כמובן. גם מהפאנל האחורי במחשב (על לוח האם) לא עובד וגם על הפאנל הקדמי. ככל על האחורי כאשר מנתקים את הקדמי מהלוח אם. אני אובד עצות בנושא. יש למישהו רעיון? ניסיתי לנקות שוב אבק מסביב מחשש שיש אבק בסביבה הגורם לקצר, כמובן לא עזר. זה הלוח אם asus p8h61-m lx
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שבוע טוב!!. נהרס בלוח האם כניסת PCI-E X16, יש בלוח 2 כניסות PCI-E אחד X8 השני X16. הסלוט של ה- X16 נהרס, כנראה חוסר מגע של אחת מהרגליות, עשיתי ניקיון של עם ספריי מגעים יבש ומברשת שיניים בעדינות ועדיין לא עובד! אני משנה את הכרטיס מסך לחיבור PCI-E X8 השני שיש לי (PCI-E X8), יש תצוגה והכל עובד!! רק שהבצועים ירודים, ה FPS גבוהה ואין שינוי אבל המשחקים לא רצים חלק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף כניסה נוספת של PCI-E X16 למחשב? ראיתי דברים דומים של הוספת כניסות PCI-E למחשב אבל הם בקטגוריה של כריית ביטקוין. ((( אני רוצה להוסיף חיבור PCI-E X16 לשימוש של משחקים וניצול מקסימלי מהכרטיס. האם המחבר של הכריית ביטקוין מתאים לי וזה יעשה את העבודה? ))) לינק למחברים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם, אבל זאת הפעם השניה שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק לשניה ואז נכבה. אחרי זה הוא לא נדלק לפרק זמן מסויים, אני מנתק את הספק מחכה קצת ואז הוא נדלק. משהו מוזר. יכול להיות שזה קשור לליבה הרביעית שפתחתי. מעבד Athlon II X3 450 שכאמור הפעלתי את הליבה הרביעית Gigabyte GAMA78 LMT US2H דבר נוסף ששיניתי במחשב לאחרונה לפני שזה קרה - הוספתי heatsink לזיכרונות. לא נראה לי שזאת הבעיה. אגב, בעבר כשניסיתי להפעיל את הליבה הרביעית ושמתי הגדרות לא נכונות בביוס אז המחשב לא נדלק לי. משהו מדאיג. אחרי זה הביוס שחזר את עצמו והמחשב עבד. אז חשבתי שאולי באמת הוא משחזר או משהו (כי מספר הליבות נמצא על AUTO בביוס) אבל בפעמיים האלו הוא כן עלה עם 4 ליבות. יכולה להיות שלפעמים ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עד עכשיו היה מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. אתמול באמצע היום שהייתי בטלפון שמחובר לwifi האינטרנט הפסיק וראיתי שכתוב מחובר ללא אינטרנט. ניכנסתי למחשב וגם שם אותה בעיה. זה מה שמראה לי בראוטר. וזה מה שמראה לי המחשב. מה עושים כדי לתקן את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA) העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה. לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב. זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם. בכל מקרה אני…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-