תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהומהר (E8400, אני לא זוכר לכמה). אתמול המחשב נתקע פתאום (מסך קפוא) וכשהפעלתי אותו מחדש שמעתי אותו מתעורר לחיים, אבל קיבלתי מסך שחור. כך זה נשאר בכל פעם שפתחתי אותו מחדש. ניתקתי אותו מהחשמל, והיום בבוקר ניסיתי שוב להפעילו. למרבה הפלא הוא הגיב, וקיבלתי על המסך הודעה (איני זוכר במדויק) כי יש בעיה עם ה-OC וצריל לטפל בהגדרות בביוס. בטעות שמרתי את אותן ההגדרות, המחשב קרס שוב תוך 2 דקות, ועכשיו שוב אני לא מקבל שום תגובה ולכן לא יכול לשנות כלום. רעיונות?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס 6700xt של amd. הדרייבר שלו קורס לי והמחשב קופא וצריך ריסטרט ידני מהכפתור. עשיתי ddu עשיתי scannow הטמפרטורות תקינות יש לי דרייבר אחרון 22.11.2 יש לי ביוס מעודכן מדובר בוינדוס 10. זה קורה בדרך כלל פעם ביום. מישהו יודע מה הסיבה? אני חושב להתקין ווינדוס 11 ולפרמט.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ללא כרטיס מסך , הרצתי עליו פיפא 18 בהצלחה מרובה . כעת , ישנה תקלה ! שאני מריץ את המשחק על חצי מסך ולא על מסך שלם , הוא הודיע שהכרטיס הגרפי קרס . רציתי לשאול , האם זה אומר שהחלק הזה 'מת' או שפשוט פסק מלעבוד באותו הרגע מפאת העומס ? האם כרטיס מסך Asus GT 1030 2GB OC GDDR5 DVI HDMI PCI-E יעשה את העבודה ? עוד שאלה כרטיס הSSD שלי , מדי פעם מריץ מעלה ומטה את מספר האחסון הפנוי בו , בין 140 ל 145 , האם זה תקין ? לאחרונה התקנתי המון שטויות על המחשב ( הוא חדש עם מפרט איכותי ) ויותר מדי לאגים ותקלות קטנות החלו להופיע בו והתחלתי לחשוש . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי: לוח אם - Asrock Z68 pro3 מעבד: i5 2500k כרטיס מסך: GTX570 הגרסה המומהרת של EVGA זכרון: 8G של GSKILL לאחר זמו לא רב, כרטיס המסך שלי קורס במהלך משחק (DIRT3), ואני מקבל את השגיאה הבאה: Display driver stopped responding and has recovered Display driver Nvidia Windows kernel mode driver, version 280.26 stopped responding and has successfully recovered. מה יכול לגרום לדרייבר לקרוס? מה עליי לבדוק/לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! לאחר פירמוט מחשב התקנתי 2 דרייברים עיקריים - דרייבר אינטרנט ודרייבר של ATI . לאחר מסך ווינדוס המחשב קורס ומופיע מסך כחול עם תקלת 0X000116 שהיא לכאורה תקלת דרייברים . פירמטתי את המחשב פעמים נוספות וניסיתי להתקין את הדרייבר 12.3 של ATI אך התקלה המשיכה ולאחר מכן פירמטתי פעם נוספת והתקנתי גרסא 12.1 של הדרייבר אך גם זה לא מנע את התקלה . הטמפ' נראות סבירות והמחשב לא עבר עוד OC ,הנה המערכת : I5-2500K CF6870 z68mx-ud2h-b3 ספק כוח 700W ,אני לא בטוח בשם החברה אבל תאמינו לי שזה ספק איכותי . אשמח לעזרה ,תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיות עכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump. האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-