תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ללא כרטיס מסך , הרצתי עליו פיפא 18 בהצלחה מרובה . כעת , ישנה תקלה ! שאני מריץ את המשחק על חצי מסך ולא על מסך שלם , הוא הודיע שהכרטיס הגרפי קרס . רציתי לשאול , האם זה אומר שהחלק הזה 'מת' או שפשוט פסק מלעבוד באותו הרגע מפאת העומס ? האם כרטיס מסך Asus GT 1030 2GB OC GDDR5 DVI HDMI PCI-E יעשה את העבודה ? עוד שאלה כרטיס הSSD שלי , מדי פעם מריץ מעלה ומטה את מספר האחסון הפנוי בו , בין 140 ל 145 , האם זה תקין ? לאחרונה התקנתי המון שטויות על המחשב ( הוא חדש עם מפרט איכותי ) ויותר מדי לאגים ותקלות קטנות החלו להופיע בו והתחלתי לחשוש . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי: לוח אם - Asrock Z68 pro3 מעבד: i5 2500k כרטיס מסך: GTX570 הגרסה המומהרת של EVGA זכרון: 8G של GSKILL לאחר זמו לא רב, כרטיס המסך שלי קורס במהלך משחק (DIRT3), ואני מקבל את השגיאה הבאה: Display driver stopped responding and has recovered Display driver Nvidia Windows kernel mode driver, version 280.26 stopped responding and has successfully recovered. מה יכול לגרום לדרייבר לקרוס? מה עליי לבדוק/לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! לאחר פירמוט מחשב התקנתי 2 דרייברים עיקריים - דרייבר אינטרנט ודרייבר של ATI . לאחר מסך ווינדוס המחשב קורס ומופיע מסך כחול עם תקלת 0X000116 שהיא לכאורה תקלת דרייברים . פירמטתי את המחשב פעמים נוספות וניסיתי להתקין את הדרייבר 12.3 של ATI אך התקלה המשיכה ולאחר מכן פירמטתי פעם נוספת והתקנתי גרסא 12.1 של הדרייבר אך גם זה לא מנע את התקלה . הטמפ' נראות סבירות והמחשב לא עבר עוד OC ,הנה המערכת : I5-2500K CF6870 z68mx-ud2h-b3 ספק כוח 700W ,אני לא בטוח בשם החברה אבל תאמינו לי שזה ספק איכותי . אשמח לעזרה ,תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיות עכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump. האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אז כבר זמן מה שאני סובל מקריעת מסך.. אני חושב שזה התחיל אחרי שעברתי דירה (אולי המסך קיבל מכה במעבר?) ניתן להבחין בקריעה בסרטי וידאו, וגם אם גוררים חלון מצד לצד על הדסקטופ אבל בחלק מהמשחקים, הנחשבים "כבדים", אין קריעה כלל!! הכיצד?? בכל אופן ניסיתי לגלות מה הבעיה שיניתי את קצב הרענון דרך ההגדרות במחשב. עברתי על כל האפשרויות אך ללא הועיל עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך, התקנה נקיה החלפתי כבל DVI ניסיתי את היציאה השניה בכרטיס מסך ועדיין הקריעה המעצבנת סירבה להעלם.... רק כאשר חיברתי מסך אחר לבדיקה, לא היתה קריעה
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!vppSubPictureUsingKelvin+137d ) מה זה אומר מחכה לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-