תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הבעיה התחילה אתמול, שיחקתי במחשב והוא פתאום קרס,ללא הודעה,לא מסך כחול לא כלום. ולא נידלק,הוא נידלק רק אחרי שחיברתי מחדש את כל הכבלים.. וזה קרה גם היום. שמתי לב שזה קורה במאמץ מסוים,אתמול זה קרס כששיחקתי fifa והיום זה קרס ששיחקתי cod4 יכול להיות שיש בעיה בספק? :< // תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי זה מעבד I5 B2400 RAM 6GB כרטיס מסך HD 7870XT ספק כח 600W גירסת דרייברים : AMD 13.6 בעיקר קורה לי אם משחקים שהורדתי (שלא קניתי) נגיד בBF3 הכל רץ חלק... אבל אני לא רואה בתגובות של מי שהוריד את אותו משחק שנתקל בבעיות כזו... וזה כבר בכמה וכמה משחקי... אז אני נוטה להאמין שהבעיה אצלי... מה שקורא זה שאני משחק במשחק 10 דקות לפעמים גם פחות ואז המשחק קופא לכמה רגעים ואז או שהוא ממשיך לעבוד או שהוא קורס לשולחן עבודה במצב שאני חייב להפעיל את מנהל המשימות ולעשות סיים משימה... אחרי שאני עושה לו סיים משימה והוא יוצא מהמשחק אז עולה לי השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב" מה עושים?? ובכלל יש לי עוד בעיה של התחממות יתר של הכרטיס מסך... אם אני לא מפעיל את MSI אפטרברנר אז הכ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהומהר (E8400, אני לא זוכר לכמה). אתמול המחשב נתקע פתאום (מסך קפוא) וכשהפעלתי אותו מחדש שמעתי אותו מתעורר לחיים, אבל קיבלתי מסך שחור. כך זה נשאר בכל פעם שפתחתי אותו מחדש. ניתקתי אותו מהחשמל, והיום בבוקר ניסיתי שוב להפעילו. למרבה הפלא הוא הגיב, וקיבלתי על המסך הודעה (איני זוכר במדויק) כי יש בעיה עם ה-OC וצריל לטפל בהגדרות בביוס. בטעות שמרתי את אותן ההגדרות, המחשב קרס שוב תוך 2 דקות, ועכשיו שוב אני לא מקבל שום תגובה ולכן לא יכול לשנות כלום. רעיונות?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס 6700xt של amd. הדרייבר שלו קורס לי והמחשב קופא וצריך ריסטרט ידני מהכפתור. עשיתי ddu עשיתי scannow הטמפרטורות תקינות יש לי דרייבר אחרון 22.11.2 יש לי ביוס מעודכן מדובר בוינדוס 10. זה קורה בדרך כלל פעם ביום. מישהו יודע מה הסיבה? אני חושב להתקין ווינדוס 11 ולפרמט.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-