תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הרכבתי היום מעבד חדש AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 למחשב שלי וקרה משהו מוזר הוא לא מזהה לי 2 ליבות וגם בשם של המעבד במאפינים של המחשב שלי הוא רושם לי ככה - AMD Hammer Family Processor - Model Unknown הינה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 ( אני רק לא יודע אם מה שיש לי זה גירסא 1 או 2 אבל בכל מקרה שתיהם תומכים ב ATHLON X2 ) http://img228.imageshack.us/my.php?image=cpuz4200vk7.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני אשמח אם תעזרו לי בבעיה, נורית ה HD עובדת קבוע, אחרי הרכבת ספק חדש, בדקתי את כל החיבורים במחשב, הכל מסודר כמו שצריך, ניסתי להפוף תחוט, ואז הנורית בכלל לא עובדת, והחזרתי בחזרה, אין שינוי הכל מחובר כמו שצריך, מעניין למה :s05: אני אשמח לעזרה שלכם , תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחשב נייד LENOVO 3000 N100 בן פחות משנה, ישומי אופיס אינטרנט בסיסי וכו, שום דבר מיוחד. המחשב עובד תקין מאז שנקנה ולא עבר פירמוט מעולם. מערכת הפעלה XP HOME. הדיסק הקשיח בנפח של כ 80 ג'יגה. הדיסק מחולק מיום ההפעלה ה1 באופן הבא: C = 60GB E = 20GB כשמבצעים בדיקת מאפינים ל C מקבלים את התמונה הבאה: אבל כשניכנסים לתוך C ובוחרים את כל התכולה (תיקיות + קבצים + קבצים ותיקיות ניסתרים) מקבלים תכולה של הרבה פחות כפי שניתן לראות כאן: הכצעקתה ? איפה נעלמו להם כ 35 ג'יגה ? יש לציין שהמחשב ממש לא מועמס , אין מצב שיש תכולה של 50 ג'יגה ב C. תכולה של 15 ג'יגה היא הרבה יותר הגיונית. המחשב עבר דיפרג + ניקוי דיסק + מחיקת נקודות שיחזור +בדיקת ה PAGEFILE = כ 750 מגה . כמו כן לא מ…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעתיק משהו למחשב או מוריד המחשב נתקע או ההעתקה מבוטלת ויש מקום על ההארדיסק ודבר שני באמצע משחק המחשב מאבד קשר עם המסך, מה זה יכול להיות ישמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כשאני צופה בסרט/סדרה המחשב מעלה לי מסך כחול, הוא רושם לי שם גם DUMPING MEMORY , סופר עד 100 (עניין של שניה וחצי) ועושה ריסטארט. בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אבל המעלות שלו בסדר גמור וגם שלחתי אותו לבדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. קראתי קצת באינטרנט ואמרו לי לבדוק את הזכרונות שלי. חבר שלי המליץ לי להריץ בדיקה של MEMTEST וזה מה שעשיתי. הנה מה שזה מצא לי אחרי כ 4 וחצי שעות עבודה : מה הבעיה ? ואיך אני פותר את זה? תודה רבה ! ואם זה משנה משהו : אני עובד עם ויסטה ULTIMATE 32 BIT יש לי 2 GB זיכרון. 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד. יש רווח של סלוט בין הסטיקים של הזכרונות. מעבד e6600 CORE 2 DOU כרטיס מסך HD2900 PRO לוח אם ASUS P5B DELUXE
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעט ההארד דיסק . זאת בתוכנת אוורסט. ניסיתי גם את sensorview ושוב רק החום של ההארד דיסק.אבל היה כתוב גם שאין סנסורים נוספים. המחשב שלי:x2 duel core amd 4800 ati2600xt ram 2gb kingstone wd320 gb לוח אם gigabyte ga-ma770 יש לי חשד שהכרטיס גרפי מתחמם ,ואין לי דרך לבדוק זאת.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 23:02:17 ומה שרואים כאן הגיוני?[attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! מה עוד אפשר בכלל לעשות ? אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש ! תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו" הסנדלר הולך ייחף תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שזה שמן מיוחד,אני מחפש איפה לקנות את זה תודה רבה למי שיעזור לי
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-