תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם. אין אפשרות למצב בטוח הכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר . ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD מעבד: INTEL QUAD 9400 מערכת: XP PRO SP3 הבעיה: כל פעם שאני שומע סאונד מהמחשב (כל סאונד) אז הסאונד כל פעם "מקערטע" לי. כאילו אני משמיע דיסק עם שריטה. אך זה קורה לי בכל סאונד שאני שומע מהמחשב - גם סאונד שאני שומע מהאינטרנט. אני כבר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר - אך לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-z97x-ud5h-bk ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין??? או מה התמיכה של גיגהבייט?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד PROBOOK HP שהגיע עם ווינדוס 7. הכרטיס מסך שהגיע איתו היה בוודאות הדגם הזה: ATI Mobility Radeon HD 6370 (1GB dedicated video memory לאחר עדכון לW8 קרה "נס".. מנהל התקנים החליט שמדובר בכרטיס מסוג.. ATI Mobility Radeon HD 7400 SERIES הורדתי דרייבר מתאים מאתר HP לדגם הזה והוא גורם לתקלות. ניסיתי להוריד את הכלי AMD Driver Autodetect Tool אבל הוא מזהה שיש לי כרטיס 7400 ומציע לי דרייבר מותאם לזה.. איך קורה דבר כזה? למה ווינדוס החליט שיש לי 7400?? תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
xfx geforce 6600gt אני לא חושב שדווקא הכרטיס תוקע את המחשב, אלא דווקא הספק שהוא לא כל כך גדול - 400W.. מה אני יכול לעשות בשביל שהמחשב לא יתקע? יש לי בעיה רצינית של חום בחדר ובמחשב, אין לי מאווררים נוספים, ואני מכוון מאוורר גדול ביתי לכיוון המחשב בכדי שאני אוכל להשתמש בו :\ תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. אז איך אני עושה זאת ? צריך כבלים מיוחדים ? תודה [=
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי. ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה. וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS. אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי. אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה תודה רבה מצורף תמונה-למטה בצד שמאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אציין כי היום התקינו לי תשתית של הוט, ברור לי כי לא כל הזמן (או אף פעם) גולשים במהירות המקסימלית, אבל נראה כי יש משהו שמגביל את המהירות ל-50M מאחר ואני לא עובר את זה באף בדיקה באף אתר בדיקת מהירויות. בכל מקרה, שמתי לב כי כשאני מחבר את המודם שלהם ישירות למחשב, הנורית ליד הכ.רשת (מאחורי המחשב) היא ירוקה. כשאני מחבר את המחשב לראוטר (WRT54GL) היא הופכת לכתומה. החיבור אותו אמרו לי להגדיר בראוטר הוא DHCP. מדובר בכ.רשת שמובנה בלוח H81M-plus של אסוס אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחי יש מחשב מתקופות יפות שקצת התיישן עם הזמן ATHLON XP 2600 לוח אם ג'יגה בייט GA-7N400S 256 מגה זכרון DDR 400MHZ הארדיסק 60 של WD ATI RADEON הכל התחיל מריסטים חוזרים ונשנים שהיו לו במחשב בזמן שימוש פשוט (פייסבוק, מסנג'ר, אייסיקיו) עשיתי בדיקות וירוסים, ספייוורים והסרות של שטויות וזה המשך לאחר מכן ניסיתי לפרט את המחשב, אך ההתקנה היתה נתקעת כל הזמן ב34%. החלפתי סטיק זכרון מהמחשב שלי לשלו (לשלול את הזכרון) לאחד זהה של OCZ, צלחנו את ההתקנה של XP והוא תפקד קצת אחר כך, אך המשיך לרסטרט כרגע הוא בסוג של לופ של להעלות את המסך של "ווינדוס לא עלה תקין בפעם האחרונה" שמציע לך לבחור הפעלה כרגיל או LAST GOOD SETTTINGS, אבל אין בכלל גישה למקלדת (לא עם אלחוטים ולא עם קווית), אח"כ …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט מדהים, הכל שקט ובנוי בצורה מצוינת, מקורר היטב. i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white Seasonic X-650W +80 Gold 16gb FuryX 1600mhz 16gb G.skill 1600mhz Seagate 8TB Archive HDD Samsung 850 evo 250GB SSD 1tb wd black אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו' כמובן שכל העבודה נעשית על הSSD והווינדוס 8.1 מותקן על הSSD וגם יש בו 160GB פנויים. קובץ הPage File מוגדר ל100MB. הנה הנתונים במנהל המשימות הטמפ' נמדדו עם HWMonitor לאח…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו שאני שם את זה על הרזולוציה 1024 768 אז זה פועל רק על התדר של 60 וכשזה פועל אז זה מראה עיוותים של דבריפ כאלה פסים לבנים מה זה הבעיה בכרטיס? תודה על העזרה ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-