עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  2. היי חברה, הבעיה הזאת ממררת לי את החיים. עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ועכשיו פתאום אני לא יכול להיכנס למשחקים בFULLSCREEN (אבל כן פועלים מושלם בWINDOWED MODE!). המשחק פשוט מראה מסך שחור או חצי מסך שחור או קורס לגמרי אם אני במסך מלא. לעומת זאת: אם אני מחבר את הHDMI למסך טלויזיה שלי, המשחקים פועלים מושלם ובלי שום בעיה! כנראה שקרה משהו עם הרזולוציה או משהו במחשב לא נותן למשחקים על המסך המובנה של המחשב הנייד! אני לא רוצה להתחיל לפרמט עכשיו את כל המחשב רק בגלל זה. מקווה שאתם מכירים את הבעיה. תודה מראש, לב.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. קפא לי ולא משנה מה לא עשיתי הוא לא הגיב וכמובן זה חייב אותי לעשות ריסט. היום זה קרה בזמן ששיחקתי COD4 ברשת וזה ממש עיצבן אותי. לפני כמה שבועות הוא קפא לי בזמן שבאתי הביתה הדלקתי את המסך נכנסתי לתוכנה uTorrent והוא פתאום קפא. קניתי את המחשב לפני חודש בערך, הנה המפרט: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB מה אפשר לעשות בשביל להבין איפה הבעיה? יש לי עוד אחריות עליו אפילו. זה לא ט…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…

6. Started by vero,
    • 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by WereBunny,

היי! יש לי מחשב נייד HP Omen 15 בן שנה וחצי. בחצי שנה האחרונה בערך יש לי קטוע אקראי שמשפיע על אודיו ווידאו. המסך שלי מקרטע והקול הופך לשרוט למשך כ-3 שניות ואז הכל חוזר למצב רגיל. אני שם לב שהבעיה הזו מתרחשת אולי פעם או פעמיים ביום, אבל בגלל שהיא כל כך קצרה, יכול להיות שזה קורה בתדירות גבוהה יותר ממה שאני יודע. בגלל שזה קורה לעתים רחוקות כל כך, קשה לי לאבחן את המקור. זה קורה גם ברמקולים וגם באוזניות. יכול לקרות בזמן משחקים, צפייה ביוטיוב, קריאת PDF וכו'. עד כמה שאני יודע , השימוש במעבד והטמפ' בסדר, אבל שוב, אני לא ממש יכול להצביע על הזמן שזה קורה. כל הדרייברים ועדכוני המערכת מעודכנים. אני לא יודע איך להתחיל לאבחן את זה, כל עזרה תתקבל בברכה! …

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  9. היום ואתמול נתקלתי בבעיה מוזרה במשחקים. אחרי הרבה זמן של משחק (בערך שעה) המשחק מתחיל לרדת ב FPS לאט לאט ואחר כך פתאום לרוץ במהירות ולאט שוב, לרוץ במהירות (ממש מהירות מטורפת שאי אפשר לשחק איתה) ולהאט שוב, ככה כל 2 שניות. מישהו יודע למה? - מפרט בצד.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  10. בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kenny,

טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון. בכל מקרה , יש לי : amd 2800 epox8rda+ 190fsb Corsair 512mb , 3-3-2 cl-2 Radeon 9700 pro התקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שונים אפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp) המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטע זאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה.. אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם.. ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל medium ורזולוציה של 800\600 אבל זה לא שינה כלום. אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר. למישהו יש רעיון? (המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Dan7hearz,

יש לי Creative-labs Sound Blaster Vibra 128 , כרטיס-קול ממש ישן אבל עושה את שלו . היום התקנתי Windows 7 והכרטיס-קול לא עובד . אז ככה , אני פונה לפה כי בקשר לדריברים באתר היצרן כתוב שאין תמיכה ב-Vista ומעלה . אבל אני בטוח שיש דרך לעשות שזה יעבוד לכך אני פונה אליכם ! HELP PLEASE :s05:

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by עובד,

שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kirma,

היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MasterOr,

אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by et_gershon,

יש לי במחשב בעיה שהחלה לאחרונה, כל התקן USB שאני מכניס למחשב, הוא לא קורא אותו, ולא מכיר אותו בכלל... אני כבר לא יודע מה לעשות, למישהו יש רעיון לבעיה שיכולה להיות??

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by !!LIDOR,

שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. Started by ilanb0,

בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?

20. שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by aran44,

הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nemesis,

היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by Cyb3r,

שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים