עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אומרי,

שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

3. קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by ccc,

זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  5. Started by den,

טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …

6. Started by alergic,

חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by garnett,

שלום. ניסיתי לאחרונה להשתמש בזיכרון וירטואלי. המחשב שלי הוא p3 1000 עם RAM 384 . ווינדוס XP הדיסק הקשיח 40GB מחולק לשני כוננים שווים בנפחם. לכל אחד מהם הקצבתי 1024 מגה. רציתי לשאול בכלל עד כמה עוזר או לא עוזר הזיכרון הוירטואלי. כי אם כן אז אולי כדאי להוסיף יותר מגה לקובץ הזיכרון הזה... אודה למי שיזרוק קצת אור על הנושא המוזר מבחינתי...

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by danieln9,

שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by deelad,

שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. שלום, בתיאוריה ספק כח חלש מידי ל build מסויים יכול להתבטא במסכים כחולים, אתחולים וכו'. אך האם ספק חלש יכול פשוט להגביל את החומרה בביצועים? כמו למשל כרטיס מסך כי הוא הכי "רגיש" בעניין הזה לפי דעתי 1. אז הוא לא יעבוד במקסימום עקב חוסר הספק ותהיה נפילה רצינית בביצועים? 2. ואיך זה יבוא לידי ביטוי? (מהירות ליבה נמוכה למשל?) ובנוסף אשמח אם תכוונו אותי למאמר \YT כדי לראות אם זה באמת נבדק תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by בלההההההההה,

טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by M07,

אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. Started by MasterOr,

יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. Started by Shbd,

לא מזמן התקנתי COD BO2 ו FarCry 3 ומאז אני חווה מסכים כחולים חוזרים ונשנים אחרי זמן מסויים של משחק. זה קורה ב- COD כי זה המשחק שכרגע אני משחק בו אבל גם בפיפא חוויתי מסך כחול. לפני שזה מתרחש התמונה קופאת, הסאונד נתקע בלופים, התמונה מתחרבשת ואז מופיע המסך הכחול. ניסיתי להסיר ולהתקין דריברים, הרצתי Memtest הכל יצא בסדר ומצד שני הבדיקה של Memory Diagnostic של ווינדוס נכשלת. גם הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תקינה, 60-70 מעלות. HELP ? קצת תמונות שיעזרו: המסך הכחול: https://www.dropbox.com/s/bfdrnco9w3y1ql5/20121214_231345.jpg MemTest: https://www.dropbox.com/s/2r1p6sao35dxadu/20121215_101015.jpg?m Stack: https://www.dropbox.com/s/b2dnkuxjssodbl6/bluescreen1.png?m DUMP: https://…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by domuzy,

יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by mx-3,

היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4‎ ‎2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.