עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by deelad,

שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שלום, בתיאוריה ספק כח חלש מידי ל build מסויים יכול להתבטא במסכים כחולים, אתחולים וכו'. אך האם ספק חלש יכול פשוט להגביל את החומרה בביצועים? כמו למשל כרטיס מסך כי הוא הכי "רגיש" בעניין הזה לפי דעתי 1. אז הוא לא יעבוד במקסימום עקב חוסר הספק ותהיה נפילה רצינית בביצועים? 2. ואיך זה יבוא לידי ביטוי? (מהירות ליבה נמוכה למשל?) ובנוסף אשמח אם תכוונו אותי למאמר \YT כדי לראות אם זה באמת נבדק תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by בלההההההההה,

טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by M07,

אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by MasterOr,

יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by Shbd,

לא מזמן התקנתי COD BO2 ו FarCry 3 ומאז אני חווה מסכים כחולים חוזרים ונשנים אחרי זמן מסויים של משחק. זה קורה ב- COD כי זה המשחק שכרגע אני משחק בו אבל גם בפיפא חוויתי מסך כחול. לפני שזה מתרחש התמונה קופאת, הסאונד נתקע בלופים, התמונה מתחרבשת ואז מופיע המסך הכחול. ניסיתי להסיר ולהתקין דריברים, הרצתי Memtest הכל יצא בסדר ומצד שני הבדיקה של Memory Diagnostic של ווינדוס נכשלת. גם הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תקינה, 60-70 מעלות. HELP ? קצת תמונות שיעזרו: המסך הכחול: https://www.dropbox.com/s/bfdrnco9w3y1ql5/20121214_231345.jpg MemTest: https://www.dropbox.com/s/2r1p6sao35dxadu/20121215_101015.jpg?m Stack: https://www.dropbox.com/s/b2dnkuxjssodbl6/bluescreen1.png?m DUMP: https://…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by domuzy,

יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by mx-3,

היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4‎ ‎2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?

17. Started by razoli,

אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Elad_m,

שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by Marsh,

לפני בערך חודש קנו לי מחשב חדש ליום הולדת שהמפרט שלו היה AMD Athlon X2 5200 nVIDIA GeForce 9600 Gigabyte MA69G-S3H Kingston 2048 MB (2*1024) 800 Mhz Samsung 320 Gb 16MB בשבועיים הראשונים הוא עבד באופן תקין וידע להריץ משחקים כמו COD4 בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות, אבל אח"כ הוא התחיל בזמן משחקים להכבות פתאום, בד"כ אחרי שעתיים שלוש של משחק רצוף ולעיתים נדירות יחסית. האמנתי שזה אולי בגלל הספק הזול שמכרו לי איתו, וחיכיתי בינתיים ל-Sonata III של Antec שהזמנתי קודם לכן שחשבתי שיפתור את הבעיה. החלפתי מארז וספק, והבעיה עדיין נשארה ואפילו החריפה. עכשיו הוא התחיל להכבות כבר אחרי 5 דקות של משחק, והתחלתי לשים לב שהשבב AMD 690 שעל הלוח אם נעשה חם מאוד. דרשתי שיחליפו לי לוח אם, ובסוף החליפ…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by tmac1131,

לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, ההתקן יו אס בי שבפאנל הקדמי במארז שלי לא עובד הוא מחובר כראוי ללוח אם באמצעות כבלים בהתקני מערכת הוא מזהה את HUB של היו אס בי אבל כאשר אני מחבר התקן הוא נותן לי הודעה למטה עם סימן של יו אס בי ורשום שם התקן לא מזוהה ניסיתי כבר להתקין את הדרייברים אבל כלום לא עוזר ניסיתי לחבר לחיבור הזה 6 מכשירים שונים שלפחות 3 מהם תומכים ביו אס בי 2 ככה שזה לא הבעיה מה אני עושה? לוח אם של פיסי פרטנר צי'פ של ויה את הדגם אני לא יודע אבל זה מתחיל באותU והלוח בצבע אדום מובנה כרטיס קול רשת וכרטיס מסך בבקשה עזרתכם המהירה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by Shizel,

שלום חדש פה מה ההבדל בין הזכרונות כאשר מדובר ב CL ‏1GB TwinMOS CL5‎ יותר טוב מ ה 1G KINGSOTN או אולי עדיף להסיף כמה שקלים ולקחת את ה ‏1GB Kingston HyperX CL5‎ או אולי בכלל משהו אחר ?? אז מה הקטה של ה CL?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by hero,

לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by Splashy,

לא משנה, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.