עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 239 צפיות
  2. Started by KfirmiZ,

**עדכון*** הבעיה טופלה, הייתה בעיה בתשתית ספק האינטרנט שלי שלום, יש לי מחשב נייד מסוג ASUS VIVOBOOK14'' X412F בבדיקת אינטרנט של אפליקציית SPEEDTEST וגם בבדיקה של בזק , המחשב עובד רק עם 35-30MB לעומת האייפון/אייפד שבאותו מיקום בבית ובבדיקה עם אותן אפליקציות קולטים 65-60MB יש לי נתב BE של בזק במהירות תשתית מקסימלית של 100MB יכול להיות שלמחשב יש איזשהי מגבלה של קליטת אינטרנט ? איך פותרים דבר כזה ? האינטרנט במחשב איטי בכמה רמות מהמכשירים האחרים שציינתי תודה מראש.

3. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …

4. שלום יש לי בעיה במחשב נייד מסוג HP 620, מעבד core 2 due t6670, 2GB of RAM מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הבעיה היא באינטרנט האלחוטי - כל 5 דקות האינטרנט מתנתק לי- הסימון של המדרגות עם הקליטה של האינטרנט מראה מדרגות עם איקס אדום וכותב not connected, not connections are available (תראו בתמונה- מס' 1) אפילו שיש מלא רשתות אלחוטיות- זה מתנתק ורושם לי שאין רשתות אלחוטיות. אציין כי במחשב אחר שלי אני כן רואה את הרשתות ומתחבר אליהן, וניסיתי את זה גם במקומות אחרים ולא רק בבית כך שהבעיה היא לא ברשת אלא במחשב עצמו. אם אני עושה "שנה הגדרות מתאם" - ואז DISABLE על WIRELESS NETWORK CONNECTION ולאחר מכן אני עושה לו ENABLE אז הוא מתחיל לקלוט רשתות ומתחבר אליהן - אך הבעיה חוזרת שוב וזה מתנתק אחר…

• 6 תגובות
    • 14k צפיות
  5. Started by abr328,

שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by rapheal houri,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון טוב לבעיית הwi-fi בבית, אני גר בבית הכולל 3 קומות - מרתף, קומה 0 וקומה 1. המודם של האינטרנט נמצא בקומת המרתף ומי שנמצא בקומה 1 לא יכול להשתמש ב wi-fi. היום יש לנו מרחיק טווח בקומה האמצעית אך הוא לא מספיק טוב, אולי ישנו פתרון אחר?האם יש מרחיקי טווח מומלצים שבטוח יפתרו את הבעיה? תודה לעונים

7. Started by ItamarEl,

היי, אני חדש בפורום. גולש פה כמה שבועות ובדיוק נרשמתי. יש שאלה שמטרידה אותי קצת, בחודש שעבר קיבלתי את המחשב החדש שקניתי (מחשב ראשון) והרכבתי את הכרטיס מסך בלי ידע אמיתי של מה לעשות עם הקליפס נעילה של הלוח אם, פשוט הכנסתי לשם את הכרטיס ומיד אחרי זה רציתי להוציא אותו (לא זוכר למה). עם ההוצאה של הכרטיס הקליפס של הפיסיאיי אי יצא מהמקום (בצורה די חלקה יש לומר, אין סימנים של שבירה, כאילו סתם יצא מהמקום). לא חשבתי על זה יותר מדי ופשוט הברגתי את הכרטיס למארז ולא היו בעיות. זה בעייתי? הקליפס הזה חשוב או כל עוד הכרטיס מוברג הכל בסדר? הכרטיס הוא GTX 1070 G1 אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. איך אני מברר בגלל מה הוא עשה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. ממש כמו בכותרת. קניתי בנובמבר 2020 EVO970 500GB מאמזון. לקח לי כחודש עד שחיברתי אותו למחשב וכבר בחיבור הראשוני לא הצלחתי להפעיל אותו. עכשיו - יש לי ידע מועט בתחום אז ניסיתי ל"עשות מחיצה" לדיסק לבד, לבדוק בBIOS - כלום. הSSD לא מזוהה במחשב. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בלוח אם שלי - שכן יש לי כבר 128GB SSD עליו מותקן הWINDOWS + כונן 1TB SATA עליו שאר הדברים + SLOT אחד נוסף לM.2 שהייתי בטוח שהוא לא תקין ולכן הוא לא קורא את הSSD... לאחר זמן מה הצלחתי להביא את המחשב למעבדה (קורונה וזה..) ושם אמרו לי שהמחשב שלי והלוח אם תקינים - והSSD החדש בעצם תקול :0 ישר ניסיתי ליצור קשר עם אמזון שהתנערו מאחריות וביקשו שאפנה רק ליצרן העולמי...ומסתבר שבישראל אין עם מי לדב…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  13. Started by שי כהן,

שלום, הדיסק קשיח שלי ככל הנראה נהרס, ורציתי להשקיע כבר ב SSD חדש, בערך 250GB. חשבתי על Crucial BX500 או MX500. https://m.newegg.com/global/il-en/product/20-156-187?ignorebbr=1 עדיף להשקיע בMX500 או שהמחיר עכשיו (170 שקלים) על BX500 עדיף? אם יש גם הצעה אחרת אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by tal9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ענבל ז.,

שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.

16. Started by Liran_a,

אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב. יש לי כרגע זיכרון 256DDR במהירות 333 לוח האם שלי הוא של אסוס, אין לי מושג איזה דגם. (עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב) עכשיו אני מעוניין לקנות זכרון 512 שיותקן בנוסף ל256. האם לקנות אותו במהירות 333 ? או שעדיף יותר מהיר ? האם זה משנה בכלל המהירות הזאת ? אלא ש 768MB זיכרון 333 יספיקו לי ? האם זיכרון 333 יכול לעבוד ביחד עם זיכרון מהיר יותר ? ואיך אני יכול לדעת האם הלוח שלי תומך בזיכרון שכזה ? אם למישהו יש טיפים, הצעות, וכו' אני ישמח ! אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר בזול (ובתשלומים) זה גם יהיה מצויין ! תודה !

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  17. אורח אדר
    Started by אורח אדר,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by Adar Tzivion,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970 תודה לעוזרים ולעוזרות.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by danezeq,

המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by eyalrainitz,
    • 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by itamar88,

שלום, יש לי מחשב ישן (נקנה לפני 4 וחצי שנים), רציתי לשדרג לו זיכרון RAM כרגע יש לו 4 גיגה ראם 2X2. רציתי להוסיף עוד 4 גיגה בצורה של 2X2, מכיוון שאף פעם לא עשיתי זאת, רציתי לשאול האם זה צריך להיות מאותו חברה? אותו סוג מהירות HZ? האם ניתן להוסיף סטיק אחד של 4 גיגה? (קשה למצוא היום 2X2) ובקיצור, מה הדברים שאני צריך לוודא לפני הקנייה? Manufacturer : Kingston Type : DDR3-SDRAM PC3-10700 (667 MHz) - [DDR3-1333] Format : UDIMM (133.35 x 0) Size : 2048 MB (2 ranks, 8 banks) זה תיאור הדגם מה - PC 'WIZARD.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  25. כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.

• 10 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים