עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by X-BLADE,

כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!! והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן... אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[ יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג... מפרט : intel p4 3.2GHz 2gb 533MHZ לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX enemerex liberty 500w צריך עזרה דחוף!! תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kola,

הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amitbl,

Radeon HD5770, Catalyst 2012.0214 2 מסכים - 19' 4:3, ועוד אחד 22' 16:10. אני רוצה להשאיר את שולחן העבודה כברירת מחדל על המסך הקטן (כלומר להשאיר בו את הטסקבר וכו'). -אבל- אני רוצה שכשאני מפעיל משחק אז הוא ירוץ כברירת מחדל על המסך הגדול. יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם מדובר במחשב שמפורט בצד ימין. בכל אופן פתחתי את המחשב עכשיו כדי להתקין עוד כרטיס זיכרון וגיליתי שיש 2 קבלים שנמצאים מאחורי המעבד שבראש שלהם יש קצת חלודה, לא נגעתי בהם. מדובר בלוח של PCPartner AP133AAS13 ישן. המחשב פועל מצויין, לא נתקע, אין הודעות כחולות. חשוב מאוד לציין שלא ראיתי שום קבל נפוח או נוזל, רק קצת מין חלודה על ראש 2 קבלים. השאלה שלי היא למרות שהמחשב פועל מצויין כעת, האם יש נזק ללוח והוא צפוי לקרוס בקרוב או שאפשר להירגע? תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KindaLost,

פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, בחיפוש אחר פיתרון לבעיות במחשב שלי, פתחתי את המחשב והופתעתי (או שלא) לראות שורה של קבלים הממוקים בלוח האם, כאשר בחלק העליון שלהם נראה מין חומר מוזר שכזה. צירפתי תמונה של לוח האם. פירוט של התקלות במחשב: המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. המחשב קופא בעבודה במהלך עבודה שוטפת המחשב מציג BSOD כאשר הקובץ אותו הוא מאשים כגורם התקלה לא קבוע *לעיתים, לפני שהמחשב נתקע נשמע ממנו מין צליל כזה של פריקה קצרה. אשמח לקבל עזרה בכל כיוון אפשרי, תודה! [attachment deleted by admin]

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by jgrab,

המחשב אמור לעלות ? או שזה יעלה ויעשה בעיות? או שבכלל יתכן שזה יעבוד בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שלום כולם היום ניקיתי תמחשב של אח שלי פתחתחי אותו וסידרתי הכול והרדתי ככה 12 מעלות ! למי שרוצה לראות שיכנס לנשוא באוברקלוקינג וקרור ועכשיו לשאלה! כשאר ניקיתי תלוח אם מכול האבק שמתי לב לשורה של קבלים שמנים ונפוחים עם מעין כזה נוזל חום צהוב שהתיבש עליהם ליד המעבד תרשים (האפסים מסלמים תקבלים) חריצי ראם מעבד 0 0 0 0 עכשיו לשאלות! זה מסוכן? איזה נזק זה יכול לגרום ולמה? איך אפשר לטלפל בזה אם אפשר בכלל? ממה זה קורה? איך זה מתפתח ? והאם אפשר לזהות לוחות אם כאלה בעיות מהתחלה? (כי אם כן אני מחיזר תלוח לאיש שממנו קניתי תלוח הזה ורוצה לוח חדש!) יאלה תגובות בבקשה אנשים! יש לי גם תמונות של זה שאני כרגע מעלה אותם לשרת בקרוב אני יביא אותם…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום חברים, ברשותי מחשב XP SP2 ורכשתי מדפסת חדשה HP LASERJET 3055 וכאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אני מקבל הודעה UNKNOWN DEVICE וכאשר אני עושה UPDATE DRIVER אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר, האם מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון? ניסיתי גם להתקין את הדיסק לפני שאני מחבר את המדפסת אבל באמצע ההתקנה הוא מבקש לחבר את המדפסת וכשאני מחבר הוא לא נותן להמשיך בהתקנה כיוון שהוא חושב שהמדפסת לא מחוברת. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  14. בעת הפעלת ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה : Xmnt 2001 program not found - skipping AUTOCHEAK בעייה זו קרתה אחרי שניסיתי ליצור Partition חדש עם ה PartitionMagic 7.0 ולא הצלחתי :-\ גם לאחר ה Partiton Magic ( אם הוא הבעייה פה בכלל ) עדיין מתקבלת הודעת שגיאה זו. לכל הצעה, תגובה וכו... אני כיתבו בת'רד זה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nakar7,

אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by shlomid,

האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  19. אני לא מבין מה זה! you need to remove the capacitor C3 to 1uF

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by simonidis1,

שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. Started by MHRB,

איך פוחים קובץ HTM

24. עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?

25. היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד

דיונים חדשים בפורומים