עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קבלתי היום מחשב חדש, E6750 ו2G זכרון 800 של GSKILL לוח ASUS P5K P35 שאני נכנס לתוכנה CPUZ אני רואה שם שזה E6750 והזכרון גם מתאים, אבל מהירות של שניהם לא מתאים..... במהירות מעבד מופיע לי 2.0 (במקום 2.6) ומהירות זכרון מופיע 400 (במקום 800) מישהו יודע למה? אולי לא הפעלתי משהו או צריך לעשות משהו לפני? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by GamePad,

המחשב שעבד בסדר עד עכשיו, כבה ועלה עם הודעה שאני לא מכיר. אני חושד שהיה אולי קצר כי היה מולקס חשוף במארז. החשד שלי הוא הלוח, אבל שוב, אין לי מושג מה אומרת ההודעה. אז מי שמכיר בבקשה עזרה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום וחג שמח! אתמול בלילה נכנסתי לפייסבוק והסתכלתי על תמונה של אחד מחבריי (זה העונש שלי על שנכנסתי לפייסבוק הארור) ולאחר שהתמונה עלתה המחשב קפא ושום כפתור והעכבר לא הגיבו כך שלא יכולתי לסגור את החלון או לעשות כל פעולה. החלטתי ללחוץ על כפתור הריסט ומאותו הרגע המחשב לא עלה יותר- הכפתור שלו נדלק אך נשמעים צפצופים מוזרים 3 בכל פעם הפסקה קצרה וחוזר על עצמו. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כי זאת הייתה הדרך היחידה לכבות את המחשב, בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך ומעבר לכך גם שכרטיס המסך מחובר מאחר ואתמול ניקיתי אותו וזה כלל את הוצאתו. מה אפשר לעשות בנידון? האם מישהו נתקל בתופעה כזאת בזמן האחרון? אפשר איכשהו לפרמט את המחשב במצב כזה? תודה לעוזרים מראש, אשמח אם תוכלו לענות על השאלות שרשמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איך אפשר לפתור?, דרך "עורך הרישום" לא נפתרה הבעיה!...(אני טכנאי מחשבים מתחיל,מבין עניין, פוינטרים יספיקו,)

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by v6e,

לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.

7. Started by DarkSide1,

שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. משהו יכל להגיד לי פרט פרט איך עושים שלא יהיה מקשים דביקים? למה שאי לוחץ על קווח למטה וימינה המחשב עושה לי ציליל כזה וזה לא עובד

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. היי השארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבה לא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבה זה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבד אני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק) מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by טל123,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח אם יש פה איזה תותח מחשבים שיהיה מוכן לעזור לי טיפה בבחירת סוג המחשב. תודה מראש והמשך יום נעים. טל

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by mishael_malka,

יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MW,

לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

20. אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by krispelj,

היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. יש לי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל. אני משחק ב Insurgency, Rust, Arma 3. אני נאלץ להוריד את הרזולוציה באופן משמעותי כדי למנוע תקיעות במשחק.האם שידרוג למעבד i7 יעזור? אם כן, האם נדרש שדרוג רכיב נוסף?תודה על העזרה!מעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayלוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150מארז:IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600כרטיס מסך:- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD X300 128GB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by zozdnvil,

עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים