תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש K8N NEO PLATINUM ואני רוצה לחבר אותו למארז שלי ולא קיבלתי איתו WASHERS החתיכות בד הקטנות האלה ששמים עליהן את הברגים ובנוסף גם לא קיבלתי ברגים איזה ברגים צריך לחבר???? קיבלתי רק עם המארז ברגים והרבה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-