עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!

3. לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by FatallChill,

טוב יש לי DDR שעובד על 400MHZ ובeazy tune5 התוכנה שבאה עם הלוח אם שלי כתוב שהוא עובד על 200 אז אני צריך לשנות את זה ל400 ? או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by guy7281790,

יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by Sango,

הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. קניתי לוח אם חדש K8N NEO PLATINUM ואני רוצה לחבר אותו למארז שלי ולא קיבלתי איתו WASHERS החתיכות בד הקטנות האלה ששמים עליהן את הברגים ובנוסף גם לא קיבלתי ברגים איזה ברגים צריך לחבר???? קיבלתי רק עם המארז ברגים והרבה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by danh74,

שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by gal1,

יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. Started by skippy22,

שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by MAOR,

הבאתי מהעבודה של אמא שלי מחשב ... ופירקתי לו ת'חלקים בניהם כרטיס רשת.... הכרטיס: PCI ETEARNET (או משהו בסגנון) אני מכניס אותו .. המחשב מזהה (ווינדוס 98) אבל מבקש דרייבר הלתי לרשימת דרייברים של 98 ולא היה משהו תואם ... מה לעשות ? אני צריך את זה בדחיפות .....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by road_runner,

אהלן. יש לי פה לוח אם של PCPARTNER עם מעבד PENTIUM 3 בסביבות 800GHZ. הביוס מודיע על CHECKSUM ERROR אם אני לא טועה, ומחפש עדכון מדיסק... ככה קיבלתי את הלוח אם הזה, והוא לא מראה שום מספרים ושום כלום למעט ההודעת שגיאה הזו, ככה שאין לי את המספרי ביוס הרצויים... כל מה שאני יודע עליו: בקצה הלוח מודפס: 35-c931-00-21 לעזאזל עם חלונות, הסדר הנכון משמאל לימין הוא 35 - c931 - 00 - 21 על הרכיב ביוס כתוב: award pci/pnp 686 227932383 יש רכיב גדול אחד של VIA ועליו כתוב vt82c596b ויתר הרכיבים, רובם לפחות, הם של ITE וכתוב עליהם: IT8671F-A האתר של AWARD (שהפכו לפוניקס) אומר לפנות לאתר של PCPARTNER, ובאתר שלהם הנתונים שלי לא עוזרים בכלום! -בבקשה נסו לעזור לי... אגב, יש לי חילזון ענקי על החל…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  24. בעצם מה שאני יודע זה ככה: המחשב עובד (מאווררים וכו..) כולל כרטיס מסך הרמקול מחובר ויש צליל כניסת ווינדוס המסך בסטנדביי ולא מראה שולחן עבודה.. אין לי מחשב אחר לבדוק את הכרטיס או המסך.. לדעתי הלך הכרטיס מסך.. יש סיכוי שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by ROBE,

שלום לכולם אז אתמול עידכנתי שהחליפו לי את הכרטיס מסך שהיה פגום אך לצערי הבעייה לא נפתרה בכדי לכבות את המחשב אני נאלץ להוריד את המפסק דרך הספק כוח המחשב לא כבה דרך הוווינדוס כשאני לוחץ על כיבוי אני שואל איך אפשר לדעת במה מדובר אולי זה לא הספק למרות שפעם קרה מקרה דומה והבעיה הייתה בספק אז מה אתם אומרים חומרה או תוכנה המחשב לאחר איחוי,וניקוי דיסק ,סריקת רגולות ומזיקים ,ניקוי מאבק אשמח לעזרתכם תודה רובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים