תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ב"סד יש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדש הוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזריםש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדשהוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רוב הזמן במקום שהאי מייל יגיע מייד תוך כמה שניות עד דקה .......לוקח לו בזמן האחרון (חודש בערך) תמיד בין שעה ל 3 שעות !!! למה זה קורה מישהו יודע ? כתבתי להם לתמיכה - אין תגובה ...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה זמן.. שאני משחק מישחקים אחרי זמן מסויים המישחק יוצא החוצה ועושה אל תשלח או שהוא מפעיל לי תמחשב מהתחלה! בהתחלה חשבתי שזה בגלל הכרטיסי מסך שלי שהם מיתחממים הוצאתי אחד ובדקתי אבל הבעיה חוזרת החלפתי בניהם ועדיין הבעיה חוזרת עד שפיתאום המחשב לא היה במצב של מישחק והגיע לי המסך הכוחל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבלונים שמופיעים כשהעכבר מרחף מעל האייקון בSYSTEM TRAY (ליד השעון) מוחבאים משום מה ע"י הTASK BAR. כלומר שאם אני שם את העבר מעל השעון כדי לראות התאריך, אני רואה רק את השוליים של הבלון שמופיע וכל השאר מוסתר. אין לי מושג מתי ואיך זה קרה, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני חושד שזה כך כבר הרבה זמן. מישהו יודע איך אני מסדר את העניין?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-