תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.3 עם 128 MB RDRAM המחשב עושה 2 ציפצופים באיתחול וממשיך להעלות הוא עולה רגיל אבל באמצע עבודה הוא פתאום נכבה. שאלותי הן : האם יש תקלה בזיכרון ? או שזה תקלה בכרטיס מסך נראה לי שזה יותר תקלה בזיכרון אולי רק החלק של נRIMM הראשון עובד ולגבי אחריות על זיכרון כמה זמן אחריות האם לכול החיים? האם יש תוכנה לבדיקת הזיכרון במחשב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב... זה לא שהוא לא צורב או משהו... אתמול צרבתי איתו והכל היה טוב ויפה, היום שמתי לב שחסר לי כונן אחד ב MY COMPUTER... חשבתי אולי יש איזה בעיה בכבלים או משהו החלפתי כבלים IDE עם ה סידירום ועדיין הוא לא מזוהה על ידי הווינדוס למרות שהוא מזוהה בתוך ה BIOS יש לי צורב LITE-ON 16\10\40 ו WINDOWS XP SP 1 איך אני פותר את זה אנשים בתודה מראש, גיא.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש שלבים שפשוט באמצע התעינה יוצאים לוינדאוס וזה קבועה ככה באותם השלבים ... למישהו יש רעיון ? לאח שלי הכל פועל מצוין באותם שלבים שאצלי לא פועלים.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הכי קשור לפה..אבל מקסימום תעבירו.. בכל מקרה יש לי את המשחק Watch dogs..הכל רץ על אולטרה חלק ותקין.. באיזשהו שלב במהלך המשחק יש כל מיני הפרעות בגרפיקה שממש מפריעות למשחק.. ניסתי לשחק קצת בהגדרות של המשחק ושמתי לב שכשאני משנה את ההגדרות של anti aliasing.ומוריד רמה אחת פחות בMSAA אז זה מסתדר.. מישהו יודע אולי להגיד לי ממה יכולה לנבוע הבעיה?כי המשחק רץ מעולה לפני שזה מגיע לשלב הזה.. תודה רבה..=]
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים, בזמן שאני "מעיר" את המחשב לאחר המתנה המסך מהבהב מס' שניות ואז מתייצב. המסך נקנה לפני כ-5 שנים. היכן הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Asus-X556UQ i7-7500U/DDR 16GB WIN10 דגם כרטיס מסך רשום בכותרת. ישנה יציאה אחת של VGA במחשב וקניתי מפצל VGA (2 נקבה 1 זכר). כאשר 2 המסכים מחוברים הם מציגים בתצורת שכפול ולא בתצורת הרחבה כמו שקורה בין מסך המחשב הנייד לבין 2 המסכים החיצוניים. עצם זה שלא ניתן להרחיב שולחן עבודה בין 2 המסכים החיצוניים, מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. רבים מציעים לקנות כרטיס מסך ייעודי אולם זה לא פיתרון למחשבים ניידים. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים חיברתי כונן חיצוני חדש למחשב. מאז, המחשב נתקע לאחר חצי שעה-שעה. כשאני משחק זה לא קורה. חשבתי שיש בעיות בSLEEP MODE אבל גם במחשב וגם בכונן זה מכובה. הבדיקה העצמית של הכונן החדש עלתה שהוא בסדר גמור. האם יש לכם רעיונות מדוע זה קורה ואיך אפשר לתקן זאת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים. לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב. שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו. אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש. אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-