עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס טלויזיה שאני לא יודע תדגם שלו משהו BT ושמתי ממיר דיגיטלי בחדר של HOT ולא שומעים.. אולי אני צריך לחבר משהו או לא יודע תגידו מה לעשות זה דחוף מחר יש סידרה שאני חייב להקליט..

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by kikkler,

המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by ilanb0,

לוח אם GA-P35-DS3L ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - האם ניתן לבצע OC לשפר קצת הביצועים?

4. Started by d3vil,

עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by RJ1,

אני קצת עובד עצות.. לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673 אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי. המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט. בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה. קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס X556UA. מסך המחשב מראה תמונה לא ברורה- הצבעים לא חזקים והכתב לא ברור כל כך, ניגודיות לא משהו בכלל. פניתי לאסוס במסגרת האחריות עם הבעיה, הצבעים היו כחולים וקרים וכך גם הכתב לא היה חד וברור כמו שמצופה ממסך במחשב נייד איכותי. אסוס החליפו את המסך והחזירו לי את המחשב. לאחר ההחזרה היו לי איזה פעמיים שלשו של מסך שחור פתאום. בהנחייתם הסרתי דרייברים והתקנתי ומאז התופעה לא חזרה. מה שכן, מאז שהמחשב חזר הצביעם נהיו סגולים וחלשים אף יותר. ושוב אותה תופעה של כתב לא ברור, מראה לא חד מה שמקשה מאוד על קריאה מהמחשב אפילו יותר מקודם. כמו כן, לאחר החזרה מהתיקון והחלפת המסך החלו להופיע אורות במסגרת המחשב שמופיעים כל עוד המסך דלוק מה שלא היה קו…

7. Started by malcolmx9,

יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by the crazy boy,

יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לפרסום הודעה זו, אך בכל אופן, המחשב לאחר פירמוט, לא מזהה , דיסק און קיי, מודם אלחוטי וכו', כשמכניסים את אחד מהדברים הנ"ל, מופיעה הודעה שצריך להתקין חומרה, אין לי שום דיסק עם החומרה הנדרשת, ואין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט על מנת שהמחשב ימצא את התוכנה ויתקין אותה באופן אוטומטי מכיוון שהוא לא מזהה את המודם האלחוטי. תודה מראש לכל המסייעים

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by wow,

מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מעבד i7 9700k, לוח z390 aorus pro ו rtx 3080 aorus extreme. יצאו עדכוני ביוס שמאפשרים הפעלה של resizable bar, הורדתי אותם והתקנתי עפ ההוראות..הכל עבר חלק..אבל ראיתי שהאופציה עדיין לא פעילה בלוח בקרה של nvidia. הבנתי שאני צריך להפעיל באפשרויות בביוס את האופציות above 4g decoding ו enable resizable bar. עשיתי את זה והפעלתי מחדש..אבל מאז המחשב לא עולה (יש לי רכיב כזה שמצפצף בכל פעם שיש boot, ועכשיו הצפצוף שלו שונה..צפצוף כזה של טעות. ניסיתי לנתק את כבל החשמל ולחבר שוב אחרי זמן..כלום לא עוזר. אשמח לעצה דחופה..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…

15. Started by Quora.,

היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.

16. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by skot,

בדקתי את הספק והלוח והוא לא נדלק..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by SSD,

שלום , 1) אם אני מחזיר את הלפטופ להגדרות יצרן , יש אפשרות לבחור שמחיצה D תשמר עם כל הקבצים שיש בתוכה כרגע? 2) אם במידה וקורה משהו תוכניתית למחשב , (על ידי או גורם שלישי),האם עדיין אפשר לגשת להגדרות איפוס יצרן ? במידה ולא , איזה דיסקים כדי לצרוב ולהחזיק לעת צרה? כלומר כאלו שבעזרתם אוכל לפרמט את המחשב או לתקן את התקלה- ידוע לי שיש "דיסק תיקון למערכת הפעלה " תודה.

19. Started by PhoenixBoy,

יש לי מחשב נייד של Compaq והבעיה זה ברוב החכמה שלי שברתי את המסך :'( עכשיו ההצעה הכי זולה שהציעו לי בשביל מסך היא 2000 ש"ח!!!! ושאני אומר שהמסך שבור אני ממש מתכוון לזה. זה כמו זכוכית שבורה ככה הוא נראה. החלקים הפנימיים לא פגועים רק המסך עצמו. איך אני יכול לסדר איכשהו? מישהו יכול לסדר לי במחיר זול יותר? בערב אני אוסיף תמונות...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by oded6188,

כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yanir Davidov,

היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by highmiko,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בעיה מוזרה! במחשב נייד HP Compaq nc6220 אי אפשר להגיע למערכת ההפעלה. אחרי ההדלקה והלוגו של HP רואים רק סמן כזה _ מהבהב וזהו. גם בניסיון איתחול מדיסק זה מגיע לשלב של אחרי העתקת הקבצים ונשאר תקוע על "Starting windows setup".. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא נותן שום הודעת שגיאה ואי אפשר לדעת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.