תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד מיני LG X110 שלפתע הפסיק להיטען לא נראה לי סביר שהמטען הלך סתם כך אבל אין סימן כשמחברים אותו לחשמל האם יכול להיות שהסוללה מתה והיא זו שגורמת לבעיה או שאין קשר ובחיבור לחשמל המחשב אמור לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
today i installed Accellero s1 on my 4850 , everything were going well till i run the pc normal >> windows loading >> then the screen power light become orange... and nothing(black screen like its off) . when i start on safe mode all run properly. sry for my english dont have hebrew now but i can see heb... . . אחרי שכבר ניסיתי את כל הדרייברים כלום לא עזר ... ועכשיו נהיה יותר גרוע נראה לי שהכרטיס הלך ?! ככה אני רואה במסך : http://img53.imageshack.us/img53/1861/rimg1206nw0.jpg ניתן לעשות משהו ? או ישר לפח ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא …
-
חזרתי היום הביתה מהעבודה והמחשב לא נללק. בדקתי ובדקתי וניראה שהספק שלו הלך. הלכתי קניתי ספק חדש Enermax 405W, חיברתי הכל הדלקתי את המחשב המאוורים התחילו להדלק, הנורית פוור דלקה והכל ניראה טוב ויפה אבל המחשב לא עולה. חשבתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך כי יצא לי לשחק בו, אז חיברתי את הכרטיס שלי למחשב של אחי ווואלה עובד. כרגע שמדליקים את המחשב כל האווררים דולקים, גם של הכרטיס מסך ונשמע שהארדיסק עולה. אבל משום מה ניראה שהלוח אם לא מתפקד. מה גם שהמעבד לא מתפקד, אחרי שהמחשב נשאר דלוק למשך דקה - שתיים המעבד נשאר קר לגמרי ( כן ניסיתי עם ללא מאוורר לראות שאני לא מדמיין). לדעתכם אחד הרכיבים במחשב נדפק או שיש סיכוי שלא חיברתי משהו כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-