תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא …
-
חזרתי היום הביתה מהעבודה והמחשב לא נללק. בדקתי ובדקתי וניראה שהספק שלו הלך. הלכתי קניתי ספק חדש Enermax 405W, חיברתי הכל הדלקתי את המחשב המאוורים התחילו להדלק, הנורית פוור דלקה והכל ניראה טוב ויפה אבל המחשב לא עולה. חשבתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך כי יצא לי לשחק בו, אז חיברתי את הכרטיס שלי למחשב של אחי ווואלה עובד. כרגע שמדליקים את המחשב כל האווררים דולקים, גם של הכרטיס מסך ונשמע שהארדיסק עולה. אבל משום מה ניראה שהלוח אם לא מתפקד. מה גם שהמעבד לא מתפקד, אחרי שהמחשב נשאר דלוק למשך דקה - שתיים המעבד נשאר קר לגמרי ( כן ניסיתי עם ללא מאוורר לראות שאני לא מדמיין). לדעתכם אחד הרכיבים במחשב נדפק או שיש סיכוי שלא חיברתי משהו כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מחשב AMD במהירות 1500, זיכרון DDR 512, כרטיס מסך RADON 9200 במחשב יש כונן DVD וצורב, שני כוננים קשיחים של 40 ג'יגה כל אחד (אטא-100) לאחרונה המחשב התחיל לקפוא בזמן הפעלת משחקים "כבדים" חשבתי שזה אולי שחם לו, אז ניקיתי אבק (כמה שיכלתי עם הציוד הבסיסי, אבל אני אשיג מכשיר לחץ ואנקה סופית) הדבר עזר לבדיוק 4 דקות המחשב שוב קופא איזה דברים לבדוק? אני לא מאמין שהחומרה דפוקה, כי הרוב חדש (נקנה בטווח זמן של עד חצי שנה אחורה) המחשב מערכת הפעלה WINDOWS XP פרו
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק (Battlefield 2 לדוגמא) על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 0023:0041ae64. Command Line : "D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe" Exception handler called in Main Thread. Error occurred at 8/25/2008 03:32:00. D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Master Systems. 4 processor(s), type 586. 4094 MBytes physical memory. Read from location 0000000c caused an access violation. Registers: EAX=00000000 CS=0023 EIP=0041ae64 EFLGS=00010206 EBX=0341d8d4 SS=002b ESP=0017fabc EBP=1a639008 ECX=0017fbbc DS=002b ESI=00000000 FS=0053 EDX=00000000 ES=002b EDI=1fc8c034 GS=002b By…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני רוצה לעדכן את הדרייוורים לכרטיס מסך, אבל לא כל כך בטוח בתוצרת איזה חברה כרטיס מסך שלי!? ??? אולי לרובכם השאלה נראת קצת טיפשיט אבל מחוסר ידע בזה , אני לא רוצה להרוס את המחשב . תעזרו לי בבקשה למצוא את המקום שבו רשום מה מו ומי הכרטיס מסך! תודה מראש , Intelee. ;D נ.ב. אולי NVIDIA, אבל שוב אני לא כל כך בטוח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-