תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נוק דגם nuc7i5bnk והמאוורר שלו רועש כמעט כל הזמן. אני לא מפעיל שום דבר כבד על המחשב. אבל גם כשאני מפעיל סרטונים ביוטיוב הוא מתחיל ממש להרעיש וכל פעולה קטנה גורמת למאוורר להגביר סיבובים ומאוד להרעיש. שיניתי בביוס בהגדרות המאוורר לשקט וזה לא עוזר. מה ניתן לעשות במקרה הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו כHTPC. היום הוא החליט לא להדלק יותר, כשאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף יחיד כאילו שהכל בסדר ואז לאחר כמה שניות משמיע 2 צפצוצים קצרים או 3 צפצופים קצרים (פעם זה ופעם זה). ניסיתי לנתק הכל חוץ ממעבד ולא עזר, ניסיתי להפעיל עם כרטיס זכרון אחת בכל אחת מהסלוטים ולא עבד, עשה אותו דבר בכולם. אני לא יודע מה לעשות, לפי הבנתי הבעיה קשורה בזכרון (ביוס של AMIBIOS). אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, יש ברשותי כרגע מחשב (מובסס AMD AMD) עם HDD 2TB שעליו מותקן הכל (זה הדיסק היחיד במחשב) אני כרגע בהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם יש דרך לגרום לתוכנות\משחקים שמותקנים על המחשב הנוכחי שלי לעבוד בחדש, המחשב החדש יהיה עם SSD בנפח 256GB וישמש בעיקר למערכת הפעלה, כמה תוכנות שאני משתמש בהן הרבה, ומשחק שניים (תלוי בגודל שלהם וכמה אני הולך לשחק בהם). הקטע הוא שהמחשב החדש לא דומה בשום צורה מבחינת דרייברים למחשב הישן (החדש עם מעבד INTEL וכ.מ. של NVIDIA), אז אני מניח (ומעדיף) לבצע התקנה נקייה של ווינדוס (ועל הדרך לעבור מ7 ל8.1 או 10, תלוי מתי כל החלקים של המחשב יגיעו), האם יש דרך לגרום לכל השמירות לעבוד? האם יש דרך לא להתקין הכל הכל מחדש? ובלי קשר, אי…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת ווינדוס 8.1 64 ביט בעברית, 16GB זיכרון פנימי. לא היו שינויים במחשב מאז שהורכב. בעיקרון הבעיה הזו באה לסירוגין, ז"א יש מצב שהמחשב נדלק והכל רגיל ואותו הדבר להפך ז"א נדלק ופתאום 98% מהזיכרון מלא. אין שימוש בתכנות כבדות חוץ ממה שעולה עם הווינדוס, אולי סרטים ודפדפן אך לא מעבר לזה(משחקים תוכנות עריכה וכד') אולי פורנו מדי פעם . בדיקת memtest 86 תקינה לחלוטין, כמו כן Eset ss חדש ביותר מותקן נעשתה סריקה מלאה! כמו כן הזיכרונות (2X8) תקינים, הופעלו בניפרד. זהו הכי מפורט שלי שיכלתי לחשוב עליו אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות רק לצטט אותי בבקשה- תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני 3 דקות אח שלי התאום פתח את המחשב הישן שלו השלישי במפרט ואחרי 15שניות נשרף הספק , עכשיו שהדלקתי אותו עוד פעם הוא דלק ל5שניות וכבה ואז הרחתי ריח שרוף מהספק כוח... הבנתי שהוא נשרף , אחרי דקה ניסיתי עוד פעם.. אותו דבר והפעם יש ריח של יותר שרוף הקיצר נשרף הספק(230W ג'נרי של SUNSHINE) ועכשיו אני שואל אותכם מה אני עושה? יש לי אפשרות לקנות ספק כוח עד 100שקל... איזה לקנות ? איפה? עד 100שקל בלבד! לא יותר מזה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כתוב לי סימן שאלה ב-Device manager לי ה-paraller device וכתוב שהדרייבר שלו לא מותקן... מאיפה אני משיג לזה דרייבר?? תנסו בבקשה לענות כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף לעכשיו...
-
לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
OK אחים שלי יש לי p2 כמובן שאני לא כותב מאותו מחשב, אז ככה, המחשב עולה מזהה את כל החיבורים את הזיכרון והכל... עד היום בבוקר הכל עבד, החלפתי הארד דיסק הוא היה מלא בבג סקטורים... אז החזרתי להארד דיסק הישן שיש בוא כבר ווינדואס... המחשב עולה ו... מופיע הודעה הרגילה... Updating ESCD ... Verifying DMI Pool Data ....... וזהו זה נתקע שם... חשבתי שזה עניין של זמן, לא חיביתי תמחשב הזה כל היום והוא נשאר באותו מצב... אגב חיזקתי את כל החיבורים במחשב הכל עובד קשורה... תודה למי שיעזור...
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.3 עם 128 MB RDRAM המחשב עושה 2 ציפצופים באיתחול וממשיך להעלות הוא עולה רגיל אבל באמצע עבודה הוא פתאום נכבה. שאלותי הן : האם יש תקלה בזיכרון ? או שזה תקלה בכרטיס מסך נראה לי שזה יותר תקלה בזיכרון אולי רק החלק של נRIMM הראשון עובד ולגבי אחריות על זיכרון כמה זמן אחריות האם לכול החיים? האם יש תוכנה לבדיקת הזיכרון במחשב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-