תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם המפלט האחרון שלי, שאלתי בכל מקום ולא ענו לי, כנראה לא ידעו לענות. בזמן האחרון הכל בקושי זז..שנים עד שמשהו עולה כולל הWINDOWS ! וכל תוכנה הכי קטנה שאני מעלה, לוקח שעות אבל ברגע שזה עולה הכל בסדר ועובד חלק... כשאני מנגן בWinamp שיר , הכל נהיה איטי ולטעון תוכנה במקביל תגרום ל'תקיעת' הסאונד עד שהיא עולה, נדמה כי גם הCPU עובד שעות נוספות - העכבר מקפצץ לו על המסך אז בקיצור נמאס לי מזה ועשיתי בדיקה על הדיסק הקשיח ב HD TACH (אחרי 5 דקות שלקח לזה לעלות ומסתבר ש: Burst speed: 2.1mbps random access speed: 20.1ms והגרף הגדול sequential speed: בערך1500KBPS ! ההארד שלי מתוצרת חברת WD על 7200RPM בן בערך שנתיים וחצי אני עוד מחליף לו חיתולים כל יום מה שמוזר לי שההארד דיסק היה בס…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני על המחשב (לא משחק) המחשב מתכבה לבד ומפעיל את עצמו מחדש. איזה סיבות אפשריות יש לבעיה הזו? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463249 כנסו ללינק הזה.. תגידו אם שווה ..
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OK אחים שלי יש לי p2 כמובן שאני לא כותב מאותו מחשב, אז ככה, המחשב עולה מזהה את כל החיבורים את הזיכרון והכל... עד היום בבוקר הכל עבד, החלפתי הארד דיסק הוא היה מלא בבג סקטורים... אז החזרתי להארד דיסק הישן שיש בוא כבר ווינדואס... המחשב עולה ו... מופיע הודעה הרגילה... Updating ESCD ... Verifying DMI Pool Data ....... וזהו זה נתקע שם... חשבתי שזה עניין של זמן, לא חיביתי תמחשב הזה כל היום והוא נשאר באותו מצב... אגב חיזקתי את כל החיבורים במחשב הכל עובד קשורה... תודה למי שיעזור...
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מופיעה אצלי עכשיו ההודעה הזו ואני לא יכול להתחבר ל-google. - - - תגובה אוחדה: - - - עליתי על הבעיה. משום מה התאריך שלי השתנה לשנת 2016. מוזר. אין מישהו אצלי בבית שיודע או יכול להתעסק עם המחשב.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי כונן ssd להריץ עליו את הווינדוס הכונן הוא כונן של סמסונג PM871 2.5 128GB הלוח עם שלי הוא m4a88t-m/usb3 נתקתי את ההרד דיסק הרגיל שלי וחברת עם קבל sata את הכונן ssd ושאני מפעיל את המחשב קופצת לי שגיה 4th master hard disk error ניסיתי להחליף כניסת sata הדבר היחיד שזה שינה זה שהתקלה השתנתה ל3rd master hard disk error בכניסה הראשונה והשניה של הsata קופץ לי ה3rd בכניסה השלישית והרביעית רופץ לי 4th ניסיתי קבלים שונים(של ההרד דיסק הישן שלי שעובד רגיל ושל הקורא דיסקים) קראתי קצת וראיתי שאני צריך לשנות בbios לahci ברגע שאני משנה לאפשרות הזאת החיבור sata החמישי והשישי מפסקים לעבוד ואני לא רואה אותם יותר גם בbios (בגלל זה השתמשתי רק …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ברשותי כרטיס מסך gigabyte rtx 3060ti מעבד i7 8700k לוח z370 זכרונות 32g 3000mhz מאחר וקרס לי בזמן משחק לראשונה מאז הרכבתי את המחשב לפני מספר ימים התחלתי לבדוק הרצתי תוכנה benchmark4.0 על המקסימום וקרס שוב לאחר 2 בדיקות ולאחר 3 בדיקות בפעם השניה מחקתי דרייברים ועדכנתי שוב ולא עוזר יש לציין הכרטיס עובד קבוע על 80-81 מעלות בזמן בדיקה והמאוררים על פול עוצמה הקריסה מגיע בפתאומיות מסך שחור מאווררים נתקעים על פול עוצמה המחשב עושה ריסט לאחר דקה או שתיים חשוב לי לציין מספר דברים המחשב לא באוברקלוק והמעבד לא מתחמם . החומרה לא חדשה. הקריסות עד כה שמתי לב מגיעות במשחקים שדורשים מאמץ גבוהה מהכרטיס האם למישהו יש פיתרון א…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-