עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ag80,

שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Boomer,

פתאום גיליתי שה-CDROM פועל לי על PIO שהוא תמיד פעל על Ultra DMA Mode 2 או 3 (לא זוכר איזה)!!! זה לא יכול להיות יותר מדי זמן אבל אין לי מוסג למה זה קרה...! יכול להיות שה-DirectX 9 גרם לזה? איך אפשר לסדר את זה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום רב, כדי שתיבנו את הבעיה אני כל קודם אסביר על החיווי של המסך: שהמחשב כבוי או לא מחובר הנורית מהבהבת בכתום. כשמדליקים את המחשב הנורה דולקת בירוק קבוע. לאחרונה, כמעט כל יום כשאני מדליק את המחשב, החיווי של המסך באמת הופך לירוק קבוע אך לא רואים שום דבר למרות שהמחשב כן דלוק (אני שומע את הצלילים של המערכת הפעלה וכ') ואז כשאני עושה ריסטרט דרך הכפתור החיווי של המסך הופך לכתום מהבהב ועדיין לא רואים כלום למרות שהמחשב כן עולה. אגב לא רואים כלום בשום שלב גם בכל התהליך של הBOOT כך שזה לא עניין של דרייברים או משהו הבעיה היא לא במסך ולא בכבלים בוודאות. את האמת שאני לא יודע אם זה קשור, אבל הבעיה התחילה בערך מהתקופה שחיברתי הארד דיסק מתקתק שהיה לילה במקפיא למחשב כלום לא קרה …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. המחשב הנייד שלי (HP PRO BOOK חדש ונקנה לפני חודש בלבד) מחמם ללא שום סיבה (גם במצב שינה). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אולי וירוס?

7. שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. Started by jonr,

היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

10. Started by Teknik,

שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…

11. למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by okfir,

היי, זקוק לעזרה עם לוח אם שמשום מה הפסיק לעבוד, לוח האם הוא ROG STRIX X570-F GAMING הבעיה התחילה כשעשיתי עדכון לביוס (לפני שמישהו קופץ מדובר בעדכון רשמי של ASUS ולא גרסת ביטא) לאחר העידכון המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר אני ארשום את הבעיות שאני שם לב אליהן: וידאו לא יוצא למסך 4K רק למסך HD, נבדק גם עם מספר כבלים HDMI וDP בהפעלת המחשב יש ארבעה צפצופים בחיבור למסך HD המחשב עובר אוטומטית לביוס ולא ממשיך הלאה, לא מזהה כונן עם מערכת הפעלה גם בתוך הביוס (לא יודע לגבי מסך 4K, אין תמונה) זכרונות נבדקו אחד אחד בהעלאת המחשב, אין בעיית זיכרון, כרטיס מסך פורק והיה ניסיון להעלות את המחשב עם החיבור המובנה, לא עזר. מפרט בכלליות, R9 3900X, GTX 1080, 32 GIG…

13. Started by ח ר,

למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה

14. Started by combody,

המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מפרט: Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Mainboard :965P-DS3 Gigabyte Total Memory : 1023MB 2X512 Toinmos Monitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital) Adapter : NVIDIA GeForce 6600 Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB) CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2) אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו. פעולות שנעשו: - המחשב פורמט פעמים - הותקנו הדרייברים הכי חדשים - עודכן הביוס(F5) כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה. אני כבר מתחיל להתיאש.. אם למשהו יש פתרון אודה. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ikehgl,

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by maazg,

שלום רב. ישלי בעיה שכל פעם אני עושה אתחול למחשב או מכבה אותו ואני חייב לעשות איפוס ללוח האם. מה הבעיה מישהו זה קרה לו כבר?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. הרכבתי מחשב מ2 מחשבים ישנים יחסית. יש לי לוח אם של MSI MS7528 ועוד לוח MSI 7507 בנוסף 2 ספקי כח של EZCOOL 775 450W ועוד אחד 350W 2 כרטיסי זיכרון DDRII800 + DDRII667 וכרטיס מסך GT9400 ו2 מעבדים E7400 ואחד פנטיום פשוט.. הרכבתי את הלוח אם MSI7507 + 450W +DDR2 + E7400 המחשב נדלק (המאוורר של המעבד מסתובב) אבל לא עושה לי רעש או משהו (יכול להיות שלא הרכבתי טוב את הספיקר ) אבל אחרי דקה הוא נכבה . ובנוסף הוא לא מציג לי תצוגת מסך .. ניסיתי לשחק עם החלקים להלחיף ספק,מעבד,זיכרון אבל זה לא עזר, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני ולא עזר אני די בטוח שיש לוח אם שרוף או מעבד, השאלה איך אני יכול לדעת מה באמת שרוף? או שאולי אני לא מרכיב כמו שצריך? אשמח לקבל עזרה והצעות . תודה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by arikg,

מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אהלן חברים. יש לי מפצל HDMI של DYNAMODE. http://www.dynamode.com/english/pages/product/HDMI%20Products/HDMI%20Splitter/HDMI-SP-2.html שני המסכים עובדים ונבדקו ישירות בחיבור מול הלפטופ. לא מצליח להגדיר את שני המסכים שיהיו EXTEND (ללא המסך של הלפטופ, הוא סגור). הלפטופ הוא לנובו Z500. יש עליו שני כרטיסי מסך, אחד ON-BOARD של אינטל 4000HD. והשני NVIDIA GFORCE GT635M. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by tamiravigan,

היום בבוקר סתם גלשתי ופתאום נכבה המחשב בלי סיבה ניסיתי להפעיל וכלום... המאווררים נדלקים לשנייה ומפסיקים. ניסיתי גם לנתק את הכבלים atx ו esp12v ולא עזר המחשב עבר שישרוג לא מזמן ולא היו בעיות כלשהן. עצות?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…

דיונים חדשים בפורומים