תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ביצעתי לאחרונה התקנה מחדש של ווינדוס 10 (מקורי) , התקנה של תוכנות אדובי לייטרום פוטושופ דרך הענן שלהם ( מקוריים) צצה לי בעיה שעוד לא ניתקלתי בא קיצורי הדרך בפוטושופ הפסיקי לעבוד ל CTRL I להחלפת הצבע X , ctrl shift I ו קיצורי דרך לאיחוד שכבות עוד כמה קיצורי דרך נוספים , ניסתי לבצע התקנה מחדש של התוכנות ללא הצלחה. מכירים את התופעה , מה עושים ???.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה עם לוח אם שמשום מה הפסיק לעבוד, לוח האם הוא ROG STRIX X570-F GAMING הבעיה התחילה כשעשיתי עדכון לביוס (לפני שמישהו קופץ מדובר בעדכון רשמי של ASUS ולא גרסת ביטא) לאחר העידכון המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר אני ארשום את הבעיות שאני שם לב אליהן: וידאו לא יוצא למסך 4K רק למסך HD, נבדק גם עם מספר כבלים HDMI וDP בהפעלת המחשב יש ארבעה צפצופים בחיבור למסך HD המחשב עובר אוטומטית לביוס ולא ממשיך הלאה, לא מזהה כונן עם מערכת הפעלה גם בתוך הביוס (לא יודע לגבי מסך 4K, אין תמונה) זכרונות נבדקו אחד אחד בהעלאת המחשב, אין בעיית זיכרון, כרטיס מסך פורק והיה ניסיון להעלות את המחשב עם החיבור המובנה, לא עזר. מפרט בכלליות, R9 3900X, GTX 1080, 32 GIG…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם ASUS X99-DELUXE וזכרונות G.Skill Ripgaws 4X4GB DDR4 2400 Mhz הביוס והוינדוס מזהים שתיים מתוכם אבל CPU-Z מזהה את כל הארבע... יש למישהו מושג למה? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר מספר ימים שהדף Gmail שלי לא עולה. היום ניסיתי למחוק קבצי coockie ולמרבה הפלא הדף כניסה לgmail עלה. הכנסתי משתמש וסיסמא וכשלחצתי כניסה, שוב - הודעת שגיאה "דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש" מה לדעתכם הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה קניתי טלויזיה LCD של sharp דגם LC-42X20E . ברשותי יש אקסבוקס,ממיק יס מקס וממיר HD. האקסבוקס שלי מחובר עם כבל HDMI ולפני מספר חודשים,אחרי שהכל עבד מצוין, הפסיק הסאונד לעבוד ונאלצתי לחבר לו עוד כבל ישירות לטלויזיה בנוסף לHDMI. גם היס HD מחובר עם כבל HDMI, ולאחרונה קנינו מערכת קולנוע ביתית חדשה והסאונד דרכה עבד דרך כל הממירים מצוין. הסאונד ביס HD הפסיק לעבוד כשאני מחבר אותו לטלויזיה ונאלצנו לחבר את המערכת קולנוע ביתית ישירות לממיר בכדי שיעבוד. עכשיו אין לי סאונד באקסבוקס ולא בממיר HD כשאני מחבר אותם ישירות לטלויזיה עם HDMI. יכול להיות שיש בעיה בטלויזיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי פירמוט למחשב והתקנה של WINDOWS 7' כל פתיחה של תוכנה (אפילו אקספלורר) גורמת למעבד לעבוד קשה (עד 100%) והמחשב לא זז. אני לא מצליח לעבוד איתו ככה. זה קורה גם עם כרום. המחשב הוא לא חדש אבל עם 2 GB זיכרון שאמורים להספיק. אני בסך הכל רוצה לגלוש במחשב. לא גרפיקה ולא משחקים. אני מצרף את המפרט של המחשב ומספר בדיקות שעשיתי עם תוכנת CPUID CPU-Z OCCT CPUID HWMonitor http://www.f2h.co.il/8hc5x4fvs7wc http://www.f2h.co.il/ujrm3c8az9w נ.ב גם כשהיה מותקן WIN XP הוא היה "זוחל" בגלישה. אשמח לעזרה !
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בבוקר סתם גלשתי ופתאום נכבה המחשב בלי סיבה ניסיתי להפעיל וכלום... המאווררים נדלקים לשנייה ומפסיקים. ניסיתי גם לנתק את הכבלים atx ו esp12v ולא עזר המחשב עבר שישרוג לא מזמן ולא היו בעיות כלשהן. עצות?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-