תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כאילו למשל משחקים ותוכנות שהעברתי לd ושלא רציתי שהם יימחקו אז נגיד עכשיו אני יצטרך להתקין אותם מחדש בשביל יאני שיהיה רישום ברג'יסטרי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא את השם של הכרטיס קול חוץ מלבדוק במפרט של המחשב כדי שאני יוכל להוריד לו דרייבר ? ניסיתי עם aida32 ולא ממש הצלחתי ויכול להיות שזו לא התוכנה המתאימה אז אם למישהו יש הצעות הן יתקבלו בברכה !
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
טוב כמו שבכותרת עשיתי מעשה שלא יעשה וישבתי עם כוס מיץ ליד המחשב עכשיו איך מנקים את זה האם סרוויסול, התרסיס לניקוי מגעים, טוב לזה או אולי יש משהו אחר ברור לי שאני צריך להיות מצויד באויר דחוס בכל מקרה ולנתק את הסוללה מהמחשב בתודה מראש מכבי אפשר ורצוי גם לשלוח ל makabi_48@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה, תעבירו. התקנתי כרגע את הדרייברים החדשים של ATI עם CCC גירסא 6.6. משום מה, (אותו דבר קרה לי עם גירסת 6.5) האפשרות להיכנס לאופציה של CCC בלתי אפשרית! הפעלתי את השירות בMSCONFIG, יותר נכון הפעלתי את כל מה שקשור לATI,. כמו כן לא מופיע שום אייקון על הSYSTRAY ליד השעון.. עזרה בבקשה? איך מפעילים את זה לעזאזל...?!?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום רב כבר בערך חודש אני סובל מבעיה של מסך כחול המתקבל בעת הדלקת המחשב לפני שאני רץ לטכנאי מחשבים הייתי רוצה להתיעץ אתכם כאן בנושא. הבעיה מתרחשת רק כאשר אני מנסה להדליק את המחשב. לאחר מסך הלוג אין של XP (עם הפס הכחול שזז מצד לצד) אני מקבל מיד מסך כחול שמסביר שהמערכת קרסה וכו'.. מספר נתונים: אני כמעט תמיד מצליח להפעיל את המערכת במצב בטוח בדרך כלל לאחר מספר נסיונות לא קטן אני מצליח להדלק את המחשב והמערכת עולה. הכי חשוב" המערכת יכולה לדלוק שבוע ללא שום תקלה. רק כאשר אני סוגר את המחשב ורוצה להדליק כעבור מספר שעות אני לא מצליח ומתקבל המסך הכחול. האם אני יכול להסיק מכך בודאות שמדובר בלוח אם תקול?? בעיה בספק אני ממש לא חושב שיש וכן בעיה עם הזכרונות הדבר היחיש שאני חושב עליו הו…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים (כפי שכתוב למעלה)התקנתי את ה FIX החדש של של AMD ואת ה DRIVER שלהם ולא מזמן עדכנית את ה WIN XP יש לי כל כמה זמן ביחוד שאני מתחבר לרשת ויוצא מרשת המחשב נתקע ואני לא מצליח לעשות שום דבר רק להזיז את עכבר ולגלוש בעמוד הנוכחי שהייתי בו ולא מסגול להגיע מנהל המשימות אני חושב אבל אחרי שזה משתחרר ואפשר שוב לשלוט במחשב הוא מראה שניצלות של המעבד היתייה על 100% אם אני צריך להוריד את ה FIX מאתר של מיקרוספט אוו אם לזה אולי יש קשר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html(טלאי של מיקרוספט שעושה בעיות) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-