תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב החל לצפצף אז פתחתי את המארז וראיתי שיש מאוורר, די קטן, שלא מסתובב. אני רוצה לפרק את המאוורר כדי לראות עם אני יכול לשחרר אותו או כדי לקחת אותו לחנות ולבקש - כזה. הסתכלתי בספר של לוח האם ולא מצאתי אך לפרק אותו, ניסיתי גם קצת לבד אבל אני מפחד להפעיל כוח. לוח האם הוא - Abit במחשב שרכשתי לפני 9 שנים. צרפתי תמונה - אולי למישהו זה יראה מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, יש מחשב חדש, והשאלה שלי היא איך לפרמט את ה HD החדש ? יענו לחלק למחיצות ולפרמט ב NTFS... - איך? תודה רבה, ואני מקווה שזה הפורום הנכון לזה : תום.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
צרבתי windows 7 בעזרת rufus על דיסק און קי וזה הולך ככה: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו:"מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה."
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. ממש אשמח לקבל עזרה. יש לי מחשב ישן, שהדיסק קשיח שלו (עם מערכת ההפעלה) הפסיק לעבוד (מת). כעת יש לי דיסק קשיח שחבר הביא לי. הוא מצוין (יש לי עוד מחשב והוא קורא אותו מצוין). אך מותקנת עליו מערכת ווינדוס 10. אני מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח הנ"ל (יש לי כמובן עוד מחשב לצורך כך כנ"ל...), ולהתקין איתו על המחשב הישן (שהדיסק קשיח שלו מת), ווינדוס 7. יש לי קובץ ISO להתקנת ווינדוס 7 (במחשב השני). אשמח מאוד לקבל הכוונה: 1) איך לפרמט\לאתחל את הדיסק קשיח הנ"ל 2) איך להתקין איתו על המחשב את ווינדוס 7 (לאחר שהעתיק אליו את הקובץ ISO כמובן) אציין שניסיתי לאתחל את הדיסק קשיח בכמה דרכים ולא הצלחתי: א) עשיתי לחצן ימני "איתחול". והמחשב כתב לי שיש קובץ פתוח ואי אפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה. קניתי כונן קשיח toshiba mk8026gax משומש באמאזון. המוכרים כנראה רימו אותי כי כשקיבלתי את הדיסק הוא הגיע נעול ובחשבונית הם ציינו כי עדכנו אותי שהדיסק נעול....מה שלא נכון....בכל אופן, הבנתי כי יש אפשרות לפרמט את הדיסק למרות שהוא נעול.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר כיצד אני מפרמט אותו? ניסיתי להעלות את המחשב דרך כונן הדיוידי (עם סידי של מערכת הפעלה) אך עדיין נדרשת סיסמה לדיסק הנעול. ניסיתי להכנס לביוס ולשנות את הססמה אבל הביוס דורש ממני את הססמה הישנה... נא עזרתכם ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש למחשב איך אני מפרמט אותו תודה מראש (לא איך מפרמטים את המחשב. איך מפרטים הארד דיסק חדש שחובר)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-