תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז ככה: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT? * 2 זה בעיה שאי אפשר לפתור אני לא צוחק... בקשר לסלוטים סטיק אחד נמצא בסלוט #1 והשני ב 3# למרות שניסיתי לשנות אותם גם לא עזר. אה עוד משהו , אם אני מוציא סטיק אחד ..(של 512MB כמובן) אז זה מיסתדר.(בימקום 167MHZ , זה הופך להיות תקין (200MHZ)) תודה מראש. לפני OC : אחרי OC : הזיכרון פשוט מיסתדר אם אני מוציא סטיק אחד של 512 :\ (ב512MB זיכרון האחרי OC עובד על 220 מגה הרץ) ולפני OC עובד על 200. תודה רבה למי שיצליח לפתור את זה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לסאונד הרצתי אקוה מארק בבדיקה (בודק ללא סאונד) ואחכ הרצתי אותו בדמו מוד (עם סאונד) ויש קפיצות קטנות כאלה בין פריימים זה קורה לי גם בכל מיני משחקים ולא ידעתי ממה זה עכשיו אני חושד ברכיב של סאונד איך אני מבודד את הבעיה / בודק אותה / פותר אותה ? תודה 6600GT AGP 2400+ 512DDR ADATA KV7
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני חושב שיש בזכרונות שלי בעיה ואני מעוניין לבדוק אותם בדיקה יסודית יש לכם תוכנה מומלצת להורדה? ואם כן אז מאיפה? ואיך משתמשים בה האם צריך להפעיל אותה מדוס או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום....יש לי בעיה.. במחשב שלי קיימים שתיי כוננים לאחר שאחד מהם עשה לי בעיה להתחבר כמה פעמים ניתקתי אותו....עכשיו אני צריך את המידע שיש בו ולכן ניסיתי לחבר אותו אבל הוא מסרב להתחבר אני לא יודע מה הבעיה...הנה תמונה למה שרושם הביוס.... תודה מראש לעוזרים.. נ"ב זה IDE http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_EACDF05556864317B150226C9D1AF39E.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_A8167E9B3E334D57ACBC3432D7C54C60.JPG
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל פעם שאני ניכנס לחשב (מדליק) זה טוען ועושה לי MEMORY TEST איך אני מפסיק אתה זה... [אין לי בעיה ב זכרונות עשיתי MEMRY TEST 0 eror]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הריסט קורה בבטרפילד 2 והמחשב גם נתקע בבדיקה בתוכנה 3DMark03 קניתי כרטיס מסך חדש ati 9600 pro של gigabyte זה נתקע בדיוק באותו שלב כל פעם כנ:ל לריסט [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-