עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SuBeX,

לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, לאחרונה יש למחשב/מסך שלי בעיה רצינית. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה לוקח למסך דקות ארוכות לאתחל ולהעלות את הוינדוז, למחשב עצמו אין בעיה הוינדוז עולה ישר, אם למשל המחשה נכנס למצב שינה באמצע שיר ישר כשאני מדליק אותו השיר ממשיך אך יש עוד דקות ארוכות של מסך שחור או מהבהב עם הלוגו של החברה BENQ מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by swisaman,

ברשותי המפרט בצד,שמתי לב שהעליה של הוינדוס נהייתה איטית משמעותית למרות שאני על SSD(ולמרות שאני על SATA2) האם ניתן לבדוק אם אכן הבעיה היא בSSD ולפעול בהתאם?במשחקים שמותקנים על הSSD לדוגמא המהירות טעינה של המפות לא השתנתה והיא עדיין עניין של שניות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by st4ck,

יש לי בעיה בUSB זה מה ההודעה שמופיע לי כל הזמן וכשאני לוחץ מופיע זה ואני לוחץ על הכול וכלום לא עובד כל שנייה מתנתק לי המקלדת והעכבר משהו יודע איך לסדר את זה???

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  6. שמתי לב לכך, שבימים האחרונים, מאז שניקיתי את פנים מארז המחשב שלי מאבק, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, מופיעה לי הודעה על "עליית מתח ביציאת הרכזת": כאשר אני לוחץ על הסמל שבאיזור ההודעות, מופיע לי החלון הבא: לאחר זמן מסויים, ההודעה נעלמת כלא הייתה, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. יצויין כי כל ההתקנים שמחוברים ליציאות ה-USB שבמחשב שלי מזוהים (עכבר ומקלדת מחוברים ליציאות בלוח האם. מדפסת, מצלמת אינטרנט, אוזניות + מיקרופון ומכשיר אל פסק מחוברים ל-4 היציאות של כרטיס ההרחבה USB 2.0 [כרטיס די ישן]). מה יכול לגרום לבעייה הזאת?

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  7. מתלבט בין XP, 7,8 המפרט: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz ram 4 GB win 8 pro 64 bit השימוש שלי זה אינטרנט וקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) באינטרנט אני נוטה לעבוד עם הרבה טאבים (יכול להגיע עד לכמה חלונות שבכל אחד מהם כמה טאבים, כרגע יש 14 טאבים סהכ לדוגמא..) איזה ווינדוס מהשלושה צורך הכי פחות משאבים / הכי 'קל משקל'? ואשמח לעוד המלצות חוץ מהווינדוס- למשל לעבור חלק בין הטאבים, בלי לחכות כמה דק' לפעמים.. יש לזה פתרון? .. תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  10. יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by gooliver,

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DarkSight,

קיבלתי בעבר כמו מן סלוטיפ מיוחד כזה מTT ואיבדתי אותו אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בסלוטיפ רגיל ולהדביק את זה מתחת לגוף הקירור? או שזה לא מומלץ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by i-kramba,

מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by RBH,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by tishma,

שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  23. אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  24. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.