עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  3. יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by gooliver,

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DarkSight,

קיבלתי בעבר כמו מן סלוטיפ מיוחד כזה מTT ואיבדתי אותו אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בסלוטיפ רגיל ולהדביק את זה מתחת לגוף הקירור? או שזה לא מומלץ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by i-kramba,

מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by RBH,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by tishma,

שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  17. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ohadbs,

מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי... אוקיי אז לפניכם קישור לשירשור בפורום אחר בנושא הבעיה שלי. תודה רבה מראש, אוהד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=87206318

20. Started by Sp0ck,

שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

22. Started by A-L-o-n,

הערוץ קול מאחורי המחשב נידפק והוא לא מזהה כשאני מכניס חיבור של רמקולים וכו'. יכול להיות שנשרף או שיש אפשרות לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. המחשב עבד בסדר, יש כבל שיוצא מהמארז כתוב עליו INT SW, שאין לי מושג לאן הוא מתחבר אז לא חיברתי אותו, שוב המחשב עבד לפני זה. פתחתי לנסות להבין לאן הוא מתחבר, כשלא הלך לי אז השארתי אותו מנותק והפעלתי את המחשב, רק שעכשיו המחשב עולה, קצת לפני הBIOS הוא נכבה, ואז נדלק שוב ונכבה בלופים. HELP! לוח אם: Gigabyte 965P-DS3P זיכרון G Skill 2 GB מעבד E6600 כרטיס מסך: BFG 8800GTX ספק ליברטי 400 צורב LG וHD של WD מארז :CM stacker 810

24. לא משנה כבר...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by ilanb0,

העברתי מהטלפון קטע קולי של 28 מגה . הטלפון מאפשר לשמור בגוגול דרייב. אני רואה את הקטע הזה בגוגול דרייב, אבל מה שאני לא עושה, ולאן שאני לא מנסה להעביר/לחבר את הקטע הזה - לא מצליח להשמיע אותו במחשב כדי לחתוך ממנו קטעים שחשובים לי (מדובר ב70 דקות של שיחה שאני רוצה לגזור מהם קטעים נבחרים). כל נסיון להעביר את הקטע הזה לממשק שינגן (לחצן ימני ובחירה מתפריט כמו שרואים בתמונה) - אין כל תגובה מהמחשב. איך אני מפעילאת הקטע הזה כדי לערוך אותו?

דיונים חדשים בפורומים