עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by f_b_i,

קניתי מעבד ATHLON 2500 ולוח ABIT NF-7S2 חיברתי הכל והכל עובד רק שהלוח מזהה את המעבד שהוא ATHLON 1100. ניסיתי לאפס את הביוס לא עזר מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by Benz0r,

פירמטי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדריברים שלי איך אני יודע איזה לוח אם יש לי

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. Started by Zipsh,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.

4. Started by כנששת,

המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. Started by avz,

אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. יש ברשותי לוח GIGABYTE דגם 7VAX עם הביוס האחרון מספר F8 כנ"ל אותו בעיה היתה לי עם F6 יש לי מעבד 1800+ וזכרון 256 333 של סמסונג. המעבד עובד על 40 מעלות ומקסימום בעבודה קשה על 45 גם זה יותר מידי. יש לי בקר SCSI של TEKRAM עם 2 HD SCSI יש לי בעיה. כאשר אני מעביר בביוס למצב של TOP PREFORMENCE WINNDOWS עולה רגיל אבל אז יש בעיות והמחשב נתקע ואפילו עושה לעצמו רייסט. כאשר חוזר מהמצב ל DISABLE ב TOP PRE. אין שום בעיה. האם הזכרון הוא עגלה? איפה יכול להיות בעיה. העם הבקר לא מסוגל לעבוד עם השינויים הללו. תודה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  8. בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DeadByDawn,

נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.

10. Started by ETB,

בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. Started by zoman,

בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by naz,

כונני הדיסקים שלי נעלמו מהמחשב שלי ולא מופיעים גם בניהול דיסקים. במנהל ההתקנים נאמר לי שהדרייבר שלהם פגום. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by tnt86,

דיסק של DVD מלא לוקח לי 50 דקות לצרוב אותו, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז כמעט אותה בעיה כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD למחשב אני לא יודע אם הבעיה במחשב או בצורב??

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. Started by danZ,

מה המקודד הכי ממולץ+לינק לסרטים, כן

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. היי, כרגע אני עם מערכת הפעלה XP SP3 32BIT כרטיס המסך הינו 8800GS של NVIDIA לא משנה מה אני עושה,רוצה להתקין WIN 7/8 או גרסא 32/64 ביט לא ניתן להתקין. רק XP אני יכול להתקין. עשיתי המון בדיקות=MEMTEST יצא תקין לחלוטין עשיתי גם בדיקות להארד דיסק מהבוט,כולל תוכנה לתיקון סקטורים פגומים והכל יצא תקין לחלוטין כאשר המחשב עולה לאחר הפירמוט של XP הכל עובד נהדר הבעיה מתחילה כאשר אני מתקין דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA לכרטיס 8800GS לאחר ההתקנה המחשב מבקש ריסטרט וכשהוא עולה הכל נמרח על המסך,רואים פסים מוזרים,המחשב נתקע ולאחר דקה בערך מתקבל מסך כחול (BSOD) עם השגיאה NV4_DISP. נכנסתי לSAFE MODE והסרתי כל זכר לדרייבר,הפעלה מחדש,ושוב הכל תקין רק זז לאט כי אין כרטיס מסך. ניסיתי להכנס לא…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. למה זה קורה ? מה אפשר לעשות ? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by CartMan2oo5,

קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. כיצד עושים זאת??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by osherdo,

אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by tintin,

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.