עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by Raffa,

ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. כשאני קם בבוקר אני רואה אלף ומשהו שחקנים אני יכול להיכנס לשחק ובלי לאגים בצוהריים ככה אני מנסה להיכנס ויש מלא לגאגים המישחק עובד לעט לא מעביר תור וזה זה מישחק רשת אני לא יודע מה הבעייה של המחשב שלי .. יש לי אינטרנט 1.5 מגה קוראים למישחק CAROM3D

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

5. Started by Quickly,

שלום. כפי שכתוב בכותרת יש לי בעיה נראה לי שהיא בווינדוס לאחר שאני משחק במשחק מסוים או אפילו סתם ככה פתאום נכבה לי המחשב והמסך ניהיה כחול זה קרה לי בערך3-4 פעמים במשך 4 חודשים שיש לי את המחשב החדש (ראו מפרט) המחשב שלי נחשב יחסית טוב (אני מקווה לפחות D:) ואני לא מאמין שזה בעיה במחשב גם בגלל שזה קרה לי במחשב הישן שלי שגם היה נחמד פנטיום 4 2.4 כרטיס מסך R9600Pro קיצר ממה זה יכול ליהיות ? ד"א הטמפ' שלי יחסית בסדר ואני באובר קלוק של 11% למעבד קירור סטוק מעבד על 31 לוח M על 32 זכרונות על 27 הכרטיס מסך על 51 והזכרונות של הכרטיס מסך על 36 ועוד משהו שקוראים לו aux על 20 אין לי מושג מה זה בתודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by henhen,

מזה אומר ההודעה הזו . האם זה יכול להעיד על כרטיס זיכרון דפוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by zehava482,

יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. המחשב עושה לי בעיות... הוא עושה לי כל הזמן מסכים כחולים... לפעמים איזה 5 דקות אחרי שווינדוס עולה, לפעמים בזמן שהוא עולה, ולפעמים סתם בזמן שאני מנסה להתקין משהו ופתאום באמצע הוא עושה ריסט... אני מעלה קובצי dump בתקווה שמשהו יעזור... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by technionst,

רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.

15. Started by roshim,

שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by just_me,

יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?

19. Started by YardenM,

שלום. יש לי בעיה מוזרה מאד בכרטיס קול, לפני יומיים כאשר פתחתי את המחשב, הסאונד במחשב פשוט לא עבד, לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהמחשב לפתע פשוט לא מזהה את הכרטיס קול.. הוא לא מופיע במנהל ההתקנים.. ובאפשרויות סאונד בלוח בקרה רשום שלא קיים כרטיס קול, ניסיתי להתקין דריברים אבל זה לא מתקין אותם בגלל שהמחשב משוכנע שאין כרטיס.. ניסיתי גם הוספת חומרה וזה לא עבד.. עזרה בבקשה

20. Started by just_me,

מאז אתמול בערב לא משנה מה אני עושה המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול! קישור לקבצי ה MINIDUMP שלי http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=3BADSWO9BIS2W1FAOVUQWCRHU1 בבקשה אנשים תעזרו

21. Started by asdasdasd,

יש לי מחשב חדש .....לוח INFINITY DFI כרטיס רשת על הלוח המחשב השני שמחובר אליו ומקבל אינטרנט דרך כבל מוצלב הוא פנטיום 3 500 אני רוצה שכשהמחשב השני ינסה להתחבר לאינטרנט \ או \ שהוא פשוט ידלק ..המחשב שלי ידלק ..... ככה שלא צריך לרדת על לחדר שלי ולפתוח את המחשב כל פעם . איך אני עושה את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by itay2262,

במסך המתחים של הביוס מופיע מתח vcore של 1.98v המתח המומלץ לפי המסך הוא בין 1.25 ל- 1.44. האם יש עם זה איזושהי בעיה? בביוס עצמו ניתן לשנות את מתח העבודה של המעבד מ-2.0v ועד 2.2. בתודה מראש... ???

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים