תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי.. יש לי בכרטיס מסך בעייה שנקראת Graphical Artifacts, פרטים עלייה: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/2 * תראו במדריך את התמונה הראשונה, ככה אני רואה את רוב המשחקים... עכשיו זה החמיר, אפילו בדפדפן אינטרנט זה עושה לי קווים כאלו צבעוניים ואתמול ששיחקתי למרות כל הבלאגן של הצבעים הנמרחים המחשב עשה לי ריסטרט.. פרטי המחשב שלי: חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg (הקישורים מפנים לשלושה חלקים של תמונה מהתוכנה אוורסט אולטימייט, שם צילמתי את המפרט) ויותר פרטים על הכרטיס מסך שלי מהתוכנה TechPowerUp GPU-Z: http://gpuz.techpowerup.com/09/10/19/7kk.png…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את ה 5850 ויש לו כמה בעיות פירוט:יש לו את הכרטיס מסך בידוק היום שלוש חודשים הוא קנה את המחשב ב KSP והוא שם יותר ויותר לב שיש בעיות בכרטיס !! לדוגמה:כשהוא רואה משהוא ביוטיוב על מסך גדול אז... ניתקע לו המחשב ולא רואים כלום במחשב אחד ניתקע לו המחשב הוא השאיר אותו על התפריט הלך לחצי שעה ואז חזר ולא זז כלום מה הבעיה פה הכרטיס פגום???לא ביצע שם OC טמפ בסדר תמונה מי HWMONTIOR http://www.siz.co.il/my.php?i=tyhmmzkfjwyd.png מאמץ:http://www.siz.co.il/my.php?i=ezqmwjzaz4w1.png זה בסדר מה הבעיה תודה !!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
או קייי המחשרב עושה HARD RESETS באופן רנדומלי מה זאת אומרת רנדומלי...? זאת אומרת ליפעמים הור רץ למשך חצי שעה ולפעמים כמה ימים, לפעמים 4 פעמים ברצף (כאילו מגיע לונידוס). -אמרו לי "זה הזכרונות" .. אז הלכתי וקניתי עוד גיגה. -אמרו לי "זה הספק".. אז ניתקתי את הכרטיס עריכת וידאו, הרדיסק (1/2), צורב (שוב 1/2), וכמה מאוררים מתוך ה-8 שחיברתי (8/8) אבל זה לא עזר. -אמרו לי וירוס... עשיתי פורמט מלא!!! (זה הרדיסק של 120 גיגה!!!). אז אחרי כל המומחים ש"עזרו" לי אני פונה למומחים האמיתיים. חברה.... הצילו!!!!!!!! מפרט טכני...: מעבד: intel-p4-2400-800 זיכרון: 1.5g ddr ram הרדיסק: wd 120g ide כרטיס רשת: 100m lan card כרטיס מסך: radeon 9600pro כרטיס קול: creative audiodi…
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-