עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by esaly,

חבר'ה... יש לי תופעה במחשב... כשאני מדליק אותו הוא מידי פעם נדלק ומידי פעם לא...יש ריח שרוף בתוך המארז....רוב הסיכויים שהלך לי הספק כמו שזה נראה... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. Started by מרכוס54,

האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ELiA,

לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.

5. Started by op12003,

שלום לכולם!!! לאחרונה עידכנתי את מערכת ההפעלה שלי עם העדכונים של מיקרוסופט, אחד מהעדכונים היה לכרטיס מסך מדגם - NVIDIA FX5600 לאחר העדכון עשיתי ריסט למחשב ואחרי שהמחשב עלה פתאום נוצר מצב שאני נכנס למנהל התקנים יש בעיית התנגשות של הכרטיס רשת עם רכיב אחר כנראה הוא פשוט מופיע עם סימן קריאה צהוב!!! ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש לא עזר!! ניסיתי להוציא את הכרטיס רשת ולהחזיר מחדש המערכת הפעלה מזהה אותו אבל שוב פעם מופיע התנגשות!!! שאני נכנס לתוך המאפיינים של הכרטיס מסך במנהל התקנים מופיע לי השגיאה הבאה: this device cannot find enough resoures it can use (code 12) אם מישהו יוכל לכוון אותי מה בדיוק הבעייה זה יעזור לי מאוד !!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  6. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by simon shtilman,

הסוללה של הלפטופ שלי גמורה ולכן אני מחפש חליפית. האם אני חייב סוללה בעלת אותם ערכים בדיוק? או שמספיק שרק המתח יהיה אותו דבר? סוג המחשב Asus x550L, סוג הסוללה Asus a41-x550a, 14.4v, 2500mah מצאתי באליקספרס את הסוללה הזאת, האם היא תתאים? למרות שהנפח המוצהר כפול מבסוללה המקורית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by rotem012,

מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש

10. Started by ShaySolomon,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by etlsh,

קניתי מחשב נייד חדש N3010 לפני בערך שבועים ופתאום אחד הUSB התחיל להשתגע, אני כל הזמן שומע כאילו העכבר/מקלדת מחוברים ואז אחרי שניה זה מתנתק וחוזר ככה. קיצר השאלה אם יש איזה משהו לעשות, איזה סיבה שזה קורה? או כבר להתחיל להפעיל את האחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מחשב נייד דל ישן, מעבד אינטל i3-2328m המעבד לא עובר בשום מצב את ה36 אחוז תפוקה, הפעלתי prime64 תוכנה שבודקת את המעבד תחת לחץ וגם אז המעבד מגיע לתקרה של 36 אחוז.... את המחשב קיבלתי לצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה והחלפת כונן קשיח לSSD, המחשב עבד סבבה, החזרתי אותו ללקוח, אחרי יומיים הוא חוזר אלי בטענה שהמחשב לא זז, קיבלתי ממנו את המחשב ואז שמתי לב לדבר המוזר הזה, התקנתי מחדש את המערכת הפעלה והמחשב חזר לעבוד סבבה כמו שהיה אחרי הפעם הראשונה, וזה למרות הבעיה המוזרה עם המעבד, לפני שאני מחזיר לו את המחשב כמו שהוא רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות... מוצרפת תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. Started by yossef45601,

פעם ראשונה שלי שהרכבתי מפרט מה אומרים אני רוצה את המחשב למשחקים ושיוכל להריץ את רוב המשחקים ב60FPS ומעלה לדוגמא Valorant Fortnite Warzone CSGO PUBG GTAV FIFA20 ועוד... מפרט מחשב מעבד I3-10100 INTEL כרטיס מסך GIGABYTE GTX 1650 4GB OC GDDR6 לוח אם ASUS B460M-K אס אס די SAMSUNG EVO 860 1TB זיכרונות ראם Kingston HyperX 2400MHz x2 ספק כח Asus ROG STRIX 550W GOLD מארז מחשב Antec NX210 ללא ספק 4 מאווררים סך הכל :3523 שקלים חדשים המפרט טוב ? פעם ראשונה שלי אשמח לקבל הערות והארות תודה רבה מראש :)?!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם,מסך המחשב הקודם שלי נשבר וחבר הביא לי היום מסך דק רחב LG למחשב. חיברתי את החיבור לחשמל ואת החיבור הכחול עם הברגים למחשב.המחשב נדלק וגם המסך,הוא מציג לכמה שניות את הלוגו של LG כך שהוא עובד,אבל אחרי כן נכבה וכתוב D-SUB Power saving mode ונהיה מסך שחור והנורה הכחולה במסך מהבהבת בקצב קבוע איטי.לא רואים ווינדוז עולה או משהו בכלל,יש מצב שהכרטיס מסך הלך?או שאולי בעיה בחיבורים או משהו?אשמח לעזרה תודה רבה !! *דרך אגב כשהמחשב נדלק המסך לא נדלק איתו אוטומטית,הוא לא מגיב עד שאני מדליק אותו ידנית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by אברהם חסון,

חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?

16. Started by ilanb0,

לפעמים כשאני מחפש מסמך במחשב (חלונות 10), והוא נפתח לי בלשונית כקובץ PDF, אז בעבר, לחיצה ימנית על הלשונית הייתה מראה לי, בין השאר, מאיזו תיקיה הקובץ הזה במחשב, כולל גישה מהתפריט הזה לתיקייה (וזה היה מאד נוח). עכשיו לא מראה. מה השתנה? ואיך מחזירים את זה למצב הקודם?

17. Started by Avocado,

לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

18. Started by solo53,

יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by thifi,

שלום לכם ! לאחרונה ניסיתי לחבר את האוזניות שלי (דגם Sennheiser 202 ) למחשב שלי (מארז CoolerMaster Centirino 532 ולוח אם DFI Infinity 975X/G ). הופתעתי לגלות שהאוזניות נכנסות עד הסוף רק בפאנל הקידמי של המארז בחיבור הירוק (שיש לידו ציור של אוזניות), אך למרבה הפלא כנראה שהמחשב לא מזהה את האוזניות או לחלופין - החיבור הזה לא פועל כמו שצריך. יש לציין שהאוזניות עובדות נפלא גם עם ה-Ipod שלי וגם עם ה-Laptop שלי. אולי כדאי לי לקנות מתאם של החיבור של האוזניות לחיבור הירוק של הרמקולים מאחורה ? אשמח לשמוע ממכם הצעות לפתרון הבעיה !

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  20. Started by kong5,

שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.

21. ערכתי לאחרונה בתאריך 18.03.05 בשעה 16:11 בברכה, spliff יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך לפתור אותה.. כאשר אני משחק ב NFSU2 או BIA או NBA2005 פתאום בלי שום סיבה נתקע לי המשחק ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט... והתקיעה מלווה בצליל מעצבן ברקע של טררררררררר אין לי מושג מה יכולה להיות הסיבה.. התקנתי מחדש את המשחקים, התקנתי מחדש ווינדוז, החלפתי הארד דיסק... ועדיין זה עושה לי את הבעיה.. יש לי פנטיום 4 1300MHZ כרטיס מסך Gforce 6600GT וזכרון פנימי 512RDRAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. יש לציין שלרוב זה נתקע בזמן שאני נמצא בתפריט כלשהו באחד המשחקים או בזמן סרטון שמוקרן במהלך המשחק... בזמן שאני משחק תאכלס.. זה לא קורה..

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by Sh_Dor_Lq,

איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

24. Started by ccc,

זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. Started by eliran1988,

זה תקין?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.