עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi1134,

יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Overkiller,

אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by T3,

http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Goat17,

בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון

5. Started by shaharb,

בס"ד שלום, אני מדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המעבד. אשמח לקבל עזרה .. ICQ 7060856 Messenger+Email shaharmix@gmail.com צירפתי תמונה של הבעיה !!!... תודה מראש, שחר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by מכבי חיפה,

שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?

8. Started by pssheba,

שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by בנצי כהן,

מישהוא יודע איך אפשר לאפס את הסיסמה של זה dvr caddx

10. Started by Avi1967,

שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!

11. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by maor1587,

שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Vol,

שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

יש לי מחשב, עכשיו נגיד אני מוסיף עוד סטיק של RAM , וכאשר אני מדליק תמחשב הוא עובד אבל לא רואים במסך כלום , אני מכבה אותו ומוציא את הסוללה העגולה שבלוח אם ולא עוזר, המחשב לא נדלק.מה שעשיתי הוא כזה דבר: יש לי במחשב רק כונן קשיח אחד, וכאמור בלוח אם יש כמה יציאות לכונננים קשיחים, אז מה שעשיתי הוא שהחלפתח לקבל אחר והופ המחשב נדלק, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by SendaRider,

אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by *Gal,

אתמול, כאשר חיברתי את ספק הכוח החדש שהזמנתי, Hec 300Watt, גיליתי, לצערי, שמשך זמן עליית מערכת ההפעלה "Windows Xp" הפך מ-10 שניות ליותר מדקה. השלב שבדר"כ מתארך הוא הקטע שבוא הפסים הכחולים שמופיעים לפני עליית ווינדוס מתארכים לדקה. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה, אם היא נפוצה, והאם יש בכלל פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by eranRohatyn,

הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??

20. שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ido-nava,

אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by AntiSocial,

מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by galedri,

שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות? ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי תמונה: http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png תודה..

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by ירון דיין,

שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by אדיר,

בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?

• 9 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים