עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Coldmetal,

אז ככה, אתמול קניתי ספק כוח חדש 530W Hiper HPU וRADEON HD4870 חיברתי את הספק החדש ואת הכרטיס מסך והכל עלה חלק חוץ מהצורב DVD שלי. הצורב אצלי כבר מלא זמן ולא היו איתו בעיות קודמות. ליד הצורב נמצא כונן רגיל לדיסקים שעובד כרגיל. חיברתי את שניהם באותה צורה, לא ניתקתי שום דבר שלא היה צריך לנתק בזמן שניתקתי את הספק הקודם. הצורב נמצא ומותקן במחשב והמחשב קורא אותו. הבעיה היא כשאני לוחץ על הכפתור כדי לפתוח את הכונן כדי להכניס דיסק הוא מהבהב כ20 שניות ומפסיק. הכבל שליד ה4פין שחיברתי מהספק (לא יודע איך קוראים לו) מחובר היטב גם לכונן הרגיל וגם לDVD. ניסיתי לחבר את ה4 פין והכבל שלידו מהכונן הרגיל אל הDVD אבל לא השתנה שום דבר. אין לי מושג מה קרה לו. הצורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (ממ…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by domuzy,

כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by THELAD,

אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!

6. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. Started by BlackTalon,

כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…

11. היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ElemenTal,

האם לוח אם תקול יכול לגרום לירידת FPS במשחקים ולעוד דברים ? פירוט: FPS נמוך קרה לי ב 2 משחקים - ARMA 2 ובפרוטוטיפ. בשני המשחקים לא משנה על איזה איכות שמתי את המשחק ה FPS היה בסביבות ה 10, ככה שזה גם לא משנה מה הפרט שלי כי זה לא יתכן שה FPS לא משתנה בין ההגדרות הנמוכות ביותר לגבוהות ביותר, (והמפרט זה Q6600, 8800GTS 512MB, 2GB, P35 SD3L) עוד משהו - לפעמים ה IE נתקע (עשיתי סריקה עם Malwarebytes' Anti-Malware והמחשב נקי) ולמה לוח אם תקול ? כי לפני כמה זמן פתחתי אשקול שבוא אמרתי שהמחשב לא עולה בכלל, לשום שלב. ורק אם אני עושה ריסטרט איכשהו הוא פיתאום עולה. אז אמרו שכנראה הלוח אם תקול. חוץ מזה אם הוא תקול איך בכל זאת המחשב ממשיך לעבוד ?..

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by עודד ברטוב,

אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב, אתחיל בזאת שיש לי את הכרטיס gtx 670 גרסת ה2gb של גיגהבייט, נדמה לי שwindforce. כמה חודשים אחרי ששדרגתי לווינדוס 10 הופיע קוד 43, בעיה שגורמת למחשב לא לזהות את כרטיס המסך. המסך נשאר מחובר לכרטיס ויכולתי לראות רק ברזולוציות נורא נמוכות והיו מין קווים כחולים על המסך, הווינדוס השתמש במאיץ הגראפי של ווינדוס( לא זוכר בידיוק את השם, אבל לא במאיץ של המעבד). אחרי אינספור ניסיונות לתיקון שכללו פירמוט, הסרת דרייברים וכו' לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה חודשים (עכשיו) החלטתי לקנות מחשב חדש, בכל זאת המחשב היה מאוד ישן והתחיל לעשות בעיות אחרות. במפרט הנוכחי יש מעבד של amd ולוח אם חדש כמובן, הכל חדש מלבד ssd מהמחשב הקודם וכרטיס המסך שחיברתי בעצמי. הבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  16. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  18. Started by davidkeren,

המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by moshe1040,

קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה

20. Started by חן מ,

אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. אני באוברקלוק כרגע והיה לי ריסט יחיד מוזר שאני רוצה לדעת מה מקורו להלן קבצי מינידאמפ [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.