תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חבר'ה... יש לי תופעה במחשב... כשאני מדליק אותו הוא מידי פעם נדלק ומידי פעם לא...יש ריח שרוף בתוך המארז....רוב הסיכויים שהלך לי הספק כמו שזה נראה... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התקינו לי מחדש את הווינדוס על מחיצה חדשה ונשארה המחיצה הקודמת... כאילו יש לי 2 "ווינדוסים". עכשיו יש לי כמה בעיות , קופצות לי הודעות כאלה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763088.JPG ושאני עושה סריקה ב XoftSpy תמיד יש 3 דברים שכל פעם שאני מוחק אותם הם לא נמחקים, זת'ומרת אני עושה להם מחיקה ואז שאני עושה שוב סריקה הוא מראה אותם שוב.. ניסתי למחוק אותם ידנית מ regedit וגם אז הם שוב פעם הם חוזרים. הנה תמונה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763102.JPG עשיתי סריקה ב Trojan Hunter והוא מצא מלא טרויאנים אבל אף אחד מהם לא נמחק.. אין לי מושג הוא מראה שהוא מוחק אותם ואז שעושים שוב פעם סריקה הוא מראה אותם שוב. גם בדקתי בMSCONFIG ונפתחת לי כל הזמן איזה תוכנה שאני מפעיל…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז TT שיש לו חיבורי USB רמקול ואודיו באיזה חיבור של הלוח אם אני צריך לחבר אותם בישביל שהם יעבדו תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת HP 2410. הסורק התחיל לעשות בעיות, כל חריקה כאשר מדליקים את המכונה. המכונה לא מצליחה לאתחל את עצמה ונתקעת בכנראה בשלב הSELF TEST שלה.. ניסיתי לפרק את החלק העליון של המכונה, אבל אין לי מושג איך לפרק אותה. אשמח לקבל עזרה/ מדריך המסביר איך המכשיר מורכב (פיזית)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-