עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by motogt,

אחי ישב לי במחשב ועשה רסטרט משום מה. המחשב לא עלה ועלה מסך ראו תמונות. אז אחי קרא לי, לחצתי אנטר.המחשב עלה. ומיד לאחר שהמחשב עלה עשיתי רסטרט. המחשב לא הסכים לעשות רסטרט ומשום מה המסך נתקע על חלון הכיבוי. ונלחץ סטנד ביי. לאחר מכן המחשב סרב לעלות, כיבתי את המחשב דרך לחצץ 0-1 בספק. הדלקתי, הביוס התאפס, ושוב אותו המסך המוזר לחצתי אנטר המחשב עלה. עשיתי עוד פעם רסטרט והפעם כרגיל. עשיתי עוד פעם רסטרט החזרתי את הOC. ועכשיו המחשב עובד כרגיל . מה הייתה הבעיה? ומה זה המסך המוזר? עוד משהו חשוב לפני שהופיע המסך נשמעו נקישות מהרמקול שבתוך המארז, לא צפצופים אלה נקישות! תעזרו לי... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור

4. Started by captainz,

כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  5. ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. במחשב שלי מותקן הווינדוס החדש ויסטה...אתמול קניתי צורב דיוידי התקנתי אותו הוא עובד סבבה..הבעיה היא שאני מכניס דיסק של מוזיקה אני לא מצליח לשמוע את השיר כמו שצריך הוא מקרתע לי כל הזמן מפסיק 10 שניות ממשיך ומפסיק וככה זה חוזר על עצמו...השירים שנימצאים בווינדוס עובדים כמו שצריך וזה לא יכול להיות שהדיסק שרוט כי כבר בדקתי לפחות 10 דיסקים וגם הבאתי מחבר צורב אחר ועדיין אותה בעיה...יכול להיות שיש קשר שאולי דרייבר של הכרטיס קול לא מותקן נכון או שיש משהו בויסטה שצריך לסדר??.תודה רבה לכל העוזריםם!!!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by zame,

אהלן חברה לאחרונה התקנתי ויסטה על המחשב יש לי לוח אם של msi מסוג pt8 neo-v 8237 משו כזה בזמן האחרון המחשב כל פעם קורס לי עם מסך כחול שאומר משו על זיכרון dump או על עידכון ביוס אין לי מושג מה הכוונה שם ובדיוק מה רשום כי זה סופר עד 100% ומפעיל מחדש את המחשב אני חייב עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב נוחת אחרי 10 דקות של עבודה אפילו שאני לא נוגע בו האם התקנת מערכת הפעלה מחדש תעעזור ? תודה לעוזרים ( כפיר)

9. Started by Melkor,

היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by bullet,

טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  16. שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  18. בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה

19. הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. השתמשתי בתוכנה pmagic הגרסא של הדוס ואיך שהוא עכשיו כונן D שלי הוא נמצא במצב של UNFORMETTED ... בקיצור כל התוכנות משחקים שירים סרטים עבודות וכו היו לי על כונן D .. לפי מה שהבנתי הכונן הלך ... אבל למישהו יש מושג איך אני יכול להחזיר את הכונן ???? זה חשוב מאד ! תמונה מצורפת מ PM8 תודה רבה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by naz,

כונני הדיסקים שלי נעלמו מהמחשב שלי ולא מופיעים גם בניהול דיסקים. במנהל ההתקנים נאמר לי שהדרייבר שלהם פגום. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by kip,

הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by Norm4nde,

שלום לכלום ! התקנתי לפני זמן קצר את הווינדוס החדש ויסטה(גירסת בטה) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייבירים של הכרטייס מסך(7800GT) הוא אומר לי שהווינדוס הוא 32BIT והדרייבירים הם 64BIT נכנסתי לאתר של NAVIDA וחיפשתי שם גם שם אין ... אז אני לא יכול להתקין דריברים? כי הוא עושה לי במשחקים שגיאה של OPENgl אני חייב את זה .. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by gjook,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים